Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de biraz şans işi, yabancı olduğu için böyledir diyemeyiz. Tanıdığım bir alman(erkek) yakın zamanda, aynı dili bile konuşamadıkları (kız türkçeyi de çok iyi konuşamıyor anlamıyoruz yani) türk kızla evlendi. Çocuk yakışıklı, burda çalışıyor, kız da pavyon bar tarzı bir yerde çalışıyormuş sanırım, güzel de değil, dediğim gibi değil almancayı, ingilizceyi, türkçeyi bile konuşamıyor. Çocuk da türkçe bilmiyor, koklaşarak anlaşıyorlar. Çocuğun yabancı iş arkadaşları da sürekli uyardılar ama çocuk aşığım dedi ve evlendi. Kızın evlilikleriyle ilgili söylediği şu, "beraber yaşayalım dedi, ben de biz müslümanız, aynı evde yaşamamız için nikah yapmamız lazım" dedim, üstelik imam nikahı da olacak, aradaki mevzu sünnet meseleseydi.
Yani güler misin ağlar mısın, bu evlilik ne kadar sürer ne olur bilinmez ama, böyle bir kız, çocuğu müslüman da yapacak sanıyorum.
Kısacası kişilik, şans meselesi.
koklaşarak mı anlaşıyorlar :roflol: :roflol:
selam kızlar..
benim bir erkek arkadaşım var. 4 yıl önce internette tanıştık. ben ingilizce öğrenmeye hevesliyken. italyan. cidden harika biri her anlamda. çok düşünceli sevecen. beni çok mutlu etti..gerçekten bizi görenler şaşırıyodu. nasıl anlaşıyoruz böle diye. birbirize cidden aşıktık şuan hala öyle mi bilmiorum.sırf benim için 5 defa Türkiye'ye geldi.. bende bu süre içinde 2 defa oraya gittim ailesiyle tanışmak için çünkü sözlenmiştik kendi aramızda. aileme daha sonradan söyledim sözlendiğimizi. bu arada ailem de en başından beri onu tanıyo. benimle beraber onlar da tanıdılar.şuana kadar herkes fedakarlık yaptı bu ilişki için. benim ailem, onun ailesi, ben, o.. hepberaber fedakarlık yaptık.
durum şu ki ben açıkçası 2-3 seneye kadar evleniriz diye düşünüyordum. oysa o, yaklaşık 5 yıl okumak ve hayatını yaşamak istiyormuş.sonrası içinde bana bir söz veremedi. niye sözlendin o zaman benle dedim. o da sözlenmenin ben böyle olduğunu bilmiyordum dedi. halbuki ben çok fazla anlatmıştım arkadaşlarımda anlattı bunun sorumluluk getirdiğini vs.. bu arada orda sözlenmek diye birşey yokmuş o yüzden anlattık gelenekleri ona sözlenmeden önce..
şu anda sözlü değiliz. kendisini baskı altında hissetmek istemiyo. evlilik düşüncesi onu zorluyo anladığım kadarıyla.. artık dışarı daha çok çıkıyo. arkadaşlarıyla eğlenmek için.(ama kesinlikle beni başkasıyla aldattığını zannetmiyorum.). dolayısıyla çok daha az konuşuyoruz nette. biz genelde günde 2-3 saat konuşurduk. inanınki çok üzülüyorum. anlayamıyorum.beyfendi hayatını yaşamak istiyormuş
gerçekten şuan boşluğun içindeyim. çok harap ettim kendimi bu hafta..
sizin düşüncelerinizi almak istiyorum ben ne yapabilirim. yada ne yapmalıyım.
okuyanlara ve cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum şimdiden..