• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin lütfen kurtulayım şu benzeme huyumdan :( :(

RachelB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
40
2
86
Çanakkale
Hanımlar ben mesela bir filmde birisini gördüm, onunda saçları ya da odası ya da herhangi başka bir şeyi çok güzeldi işte o zaman diyorum hemen bende saçlarımı bu şekle sokayım bende bu kıyafetten alayım odamı bu şekilde dekore edeyim. Tabi ki olmuyor. Özellikle oda olayı. Her filmde odamı yenilesem mobilyacı açarım. İnternette araştırdım ergenlikten olur böyle şeyler diyordu ama ergenliği atlatalı yıllar oldu. 2 seans psikolağa gittim ama işe yaramadı. Çünkü adam çok profesyonel konuşuyordu. Yani beni gerçekten anladığını hissedemedim. Bu yüzden halimden ancak sizlerin anlayacağını düşündüm. Lütfen yardım edin kurtuluyum bu benzeme isteğinden. Çünkü gerçekten artık film izleyesim, kitap okuyasım, yeni insanlar göresim gelmiyor. :çok üzgünüm:

canim sende ufak tefek seyleri degistir
en önemlisi kendi zevkini kesfet
insanin kendine ait zevki olmasi cok güzel birsey
kendine yakisan bir sac renginde karar kil bence
tvde gördügün sana yakismayabilir
hem sürekli taklit etmek hic hos degil bence
odanda biseylermi canini sikti degistir ama
ufak tefek seyleri degistir ayri bi hava katsin
yada mobilyalarinin yerini degistir
kiyafetlerini farkli kombine et benim verebilecegim tavsiyeler bunlar canim

cnm o bende de oluor fılm ızlerken ımrenıorum kıyafetlere falan bende o tarz gyınmeye calsııroumm ama benım ıcın cok sorun olmuor acıkcasıı yanı herkes ımrenıorr asırı olmadgıı surecee...

Back
X