Merhaba dostlar, 24 yaşınd bir şirkette üniversiteden mezun olduğum günden beri çalışıyorum. Özel hayatım da 3 yıldır kimse yok 1-2 dostum dışında akraba dahil babam yüzünden kimsemiz kalmadı yok. Bu yaşıma kadar annem sayesinde geldim. Sizin anlayacağınız ev-iş arasında monoton bir hayatım var. Akarım yok kokarım yok ha bide bitane cocuguyum. Annem garibim babam denicek adam onu aldattıgında neden bana hesap soruyorsun diye öldüresiye dövmüstü bikeresinde ve benim bogazıma bıcak dayamıstı bende ölüyim istemisti bu sadece bir örnegi.. Hakaretler Şiddetler Artık bıktım kaldıramıyorum. Anneme bosan ben bize bakarım diyorum ama korkuyor anlamıyor beni. Bu adam yüzünden 2 kez intihar ettim. Allah kimi affetsin bilmiyorum! Nedir bu napmalıyım ben şimdi hasta oldum diye ALLAH SENİN BELANI VERSİN BENDE KURTULURUM dedi? Hemde durduk yere kimseye anlatamıyorum ki inanmazlar bana dışarıdan tam bir aile babası sözde.. Napıcagımı inanın bilmiyorum bigün ya onu öldürücem ya kendimi yardım edin bana