• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin lütfen

gizliisim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
4
0
1
31
Merhaba dostlar, 24 yaşınd bir şirkette üniversiteden mezun olduğum günden beri çalışıyorum. Özel hayatım da 3 yıldır kimse yok 1-2 dostum dışında akraba dahil babam yüzünden kimsemiz kalmadı yok. Bu yaşıma kadar annem sayesinde geldim. Sizin anlayacağınız ev-iş arasında monoton bir hayatım var. Akarım yok kokarım yok ha bide bitane cocuguyum. Annem garibim babam denicek adam onu aldattıgında neden bana hesap soruyorsun diye öldüresiye dövmüstü bikeresinde ve benim bogazıma bıcak dayamıstı bende ölüyim istemisti bu sadece bir örnegi.. Hakaretler Şiddetler Artık bıktım kaldıramıyorum. Anneme bosan ben bize bakarım diyorum ama korkuyor anlamıyor beni. Bu adam yüzünden 2 kez intihar ettim. Allah kimi affetsin bilmiyorum! Nedir bu napmalıyım ben şimdi hasta oldum diye ALLAH SENİN BELANI VERSİN BENDE KURTULURUM dedi? Hemde durduk yere kimseye anlatamıyorum ki inanmazlar bana dışarıdan tam bir aile babası sözde.. Napıcagımı inanın bilmiyorum bigün ya onu öldürücem ya kendimi yardım edin bana

24 yaşındasın, güzel de bir işin var anladığım kadarıyla. Kendi evine çık. Annene de söyle gel diye gelmek istemezse kendi tercihi. Neden hala o evde yaşıyorsun

Paran var anladığım kadarıyla
Annenle birlikte psikoloğa gitsen?

Denedim.. İnan ki denedim ama annem izin vermedi o da benimle birlikte üzülüp ağlıyor kızıyor. Ama elinden birşey gelmiyo sonra da ne olursa olsun baba babadır elaleme karsı rezil oluruz evlenene kadar sabret ben sabrettim senin için basına üvey getirmedim diye geçiştiriyo beni zaten maas 1.700 tl yeter mi bilmiyorum:(

Ne ölmesi canım benim? Kendi evine çık anneni de al madem mesleğin de varmış. Kendinize bir hayat kurun. Annen de gelmiyorsa tek başına çık. Olanlar çocuklara oluyor geleceğini öyle birisi için mahvetme.

Siz yavaştan ev arkadaşı arayın iş yerinizden ve uzaklaşmaya bakın. Maaşınız az tek başına zor olur en azından bir arkadaş bulursanız gayet güzel geçinirsiniz.

babam öldürürüm seni bu evden çıkarsan demişti ki yapar da hayatı bana zindan eder ama anneme teklif edicem son kez

Back
X