- 5 Ağustos 2019
- 30
- 11
- 3
- Konu Sahibi Anonim-011
-
Hemde nasılSiz izleseniz namus meselesi yapar mı?
1 ay olmadı mecburiyetten babası gilde kalıyoruz burda ses olur ayıp olur diye yapmıyoruz kendi evimize çıkmayı bekleyelim dedi banayeni evli derken ne kadarlik evlisiniz? hic birlikte olmadiniz mi?
Onun namus anlayışının ta a....................Hemde nasıl
Yeni evliyim eşim benle bişey yapmıyor ama şu an bilgisayarında binlerce p*no resim var ve kaç kere şüphelendım ama her söylediğimde kendini haklı çıkardı beni ezdi bilgisayarın ekranına koysam görse mi napıyım siz olsanız napardınız her erkek izliyor diye susuyum mu yani ben öbür odadayken indirmiş çoğunu
Kendini nasıl haklı çıkardı onu anlayamadım yani haklılık payı olduğunu düşünüyorsanız kendinizde bi hata yaptığınızı düşünüyorsunuz demektir. Kendiniz de nasıl bir hata gördünüz eşinizden uzak mı duruyorsunuz?Yeni evliyim eşim benle bişey yapmıyor ama şu an bilgisayarında binlerce p*no resim var ve kaç kere şüphelendım ama her söylediğimde kendini haklı çıkardı beni ezdi bilgisayarın ekranına koysam görse mi napıyım siz olsanız napardınız her erkek izliyor diye susuyum mu yani ben öbür odadayken indirmiş çoğunu
1 aylik evlisiniz mecburiyetten babasinda kaliyorsunuz... ustelik adam aizinle sevismek istemiyor sizi begenmiyor... neden evlendiniz? bu sartlarda ustelik?1 ay olmadı mecburiyetten babası gilde kalıyoruz burda ses olur ayıp olur diye yapmıyoruz kendi evimize çıkmayı bekleyelim dedi bana
Kızlar yeni evlendim nişanlıysan de aynıydı şimdi de aynı eşim sürekli ağır makyaj yapmamı istiyor ekstra parlak filan. Hatta omuzlara vücuda yapılıyor ya markete gidio gelecek olsak bile o derece makyaj yapmamı istiyor. Ve kıyafetlerimde de abartılı topuklu ayakkabılı giyinmemi istiyor dudaklarını silikon yaptır diyor popona yaptır diyor dışarı çıktığımızda mavi lens takmazsam resim bile çekmiyor benle ne biliyim erkekler kıskanmaz mı böyle konularda ben doğal seviyorum çirkin olduğumuda sanmıyorum ama o tam tersi neden böyle sizce nasıl bi ders verebilirim psikolojim bozuldu artık özgüvenim kalmadı
Yapay kızlık zarı alsana bende aynı şeyi yaşadım düğüne 1 hafta kala çözüm buldum
Evliliginizde daha ciddi sorunlar var gibi.
bunları nereden buldun kızzzz
Cınsel sorunları olan adamlar keske evlenmese böyle masum kızların basını yakmasa.1 ay olmadı mecburiyetten babası gilde kalıyoruz burda ses olur ayıp olur diye yapmıyoruz kendi evimize çıkmayı bekleyelim dedi bana
İstediği herşeyi yapıyorum giyiyorum süsleniyorum ama yetmiyor beni beğenmiyor sürekli eleştirme içinde ben üstüne gitsem bile kızıp uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?