Yardım edin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Narkokusu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
28
6
1
Merhaba kızlar sizden yardım almak istiyorum bu yüzden açtım burayı benim 2 yıllık ilişkim var çokta güzel giden bir ilişki fakat şöyle bi sıkıntım var ben tip olarak gerideyim biraz çok güzel sayılmam farkındayım ama bununla ilgili hiçbir zaman özgüven sorunu yaşamadım ta ki sevgilim instagramdan tanımadığı güzel kızlarla takipleşene kadar benden tipçe güzel kızlarla takipleşiyor ve bu durum beni çok rahatsız etti söylediğimde de arkadaşım bazıları bazıları da takip ediyor öyle dedi ama sabah baktığımda takipleri bıraktığını fark ettim sorunca da senin içinde kalmasını istemedim senden değerli değil dedi. Ama tekrar aynı şeyi yaptı tanımadığı kişileri ekledi arkadaşı olsa cidden bilirdim ama değil bu sefer bir şey söylemek istemiyorum ama kompleks yaptım çok fena .kızlar çok güzel ve bazılarının fotoğraflarını beğenmişti takipten çıkmadan önce güzel değilim fakat bakımıma çok dikkat ediyorum kiloma da kendimle problemim yok ama sevgilimin son zamanlarda beni beğenmediğini düşünmeye başladım sizce kuruntu mu ?bir insan neden tanımadığı kızlarla sevgilisi varken takipleşir ki.kendimi kötü hissettim sizce ne yapmalıyım?

Instagramda ki güzel kızların çoğu ya estetikle, yada ölümüne filter kullanıyor. Ha konu dış görüntü ise. Ama daha büyük sorun aslında başka kızlarla takiplesip durması.

Bence de doğru değil tanımiyosa takipleşmesi. Ve özgüveniniz tam olsun. Bence insanı çekici kılan aurası havası vs. Bunun da temeli özgüven. hepimiz çok güzeliz aksini düşünmek yok.

Çokta güzel giden bir ilişkide, sevgiliniz nasıl oluyorda tanımadığı kızlarla takiplesiyor. Kızların ortak noktası da güzel olması.

Siz tanımadığınız ortak noktası yakışıklı olması olan erkeklere takipleşseniz sevgiliniz komplekse mi girer başka birşey mi yapar sizce

Sorun sizin güzelliğiniz değil. sevgilinizin gözünün dışarıda olması. Sorunu başka yerde aramayın.

Bu güne kadar böyle bir sorun yaşamadık ki ailesiyle tanıştım evleneceğiz yakında aklım çok karışık ve üzgünüm

Bence takip edin ama dile getrmeyin..kndi hur iradesyle gidisatini izleyin..skbogaz edldgini hissetmk hosuna gtmyeblr. Szn ozguvniniz ona hos bile geleblr. He isin boyutu degisir ve abartirsa cok uzatip yıllarınızı harcamayin bnce..

Bence takip edin ama dile getrmeyin..kndi hur iradesyle gidisatini izleyin..skbogaz edldgini hissetmk hosuna gtmyeblr. Szn ozguvniniz ona hos bile geleblr. He isin boyutu degisir ve abartirsa cok uzatip yıllarınızı harcamayin bnce..
Evet ben de böyle düşündüm

Asiksa gözü görmez baskasini hele de sevgiliyken mantiken bi arada da olabilir ne bileyim meslegin iyidir, babandan ev kalacaktir,beceriklisindir vb.bunlari ölç tart boyle ekle foto beğen falan yazışma da oluyordur yani farkındaysan aldatiliyorsun resmen.

Bu güne kadar böyle bir sorun yaşamadık ki ailesiyle tanıştım evleneceğiz yakında aklım çok karışık ve üzgünüm
Birebir tanımadığımız kişileri de takıp edebiliriz. Ortak zevklerimiz vardır, paylaşımları hoşumuza gidiyordur vs.ama tek özelliği güzel olması olup paylaşımları da bunu öne çıkaran olan kızları takip ediyorsa bir erkek hayatında biri varken, onunla bir gelecek kurmak için bir kere daha düşünmek lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…