Merhaba kızlar sizden yardım almak istiyorum bu yüzden açtım burayı benim 2 yıllık ilişkim var çokta güzel giden bir ilişki fakat şöyle bi sıkıntım var ben tip olarak gerideyim biraz çok güzel sayılmam farkındayım ama bununla ilgili hiçbir zaman özgüven sorunu yaşamadım ta ki sevgilim instagramdan tanımadığı güzel kızlarla takipleşene kadar benden tipçe güzel kızlarla takipleşiyor ve bu durum beni çok rahatsız etti söylediğimde de arkadaşım bazıları bazıları da takip ediyor öyle dedi ama sabah baktığımda takipleri bıraktığını fark ettim sorunca da senin içinde kalmasını istemedim senden değerli değil dedi. Ama tekrar aynı şeyi yaptı tanımadığı kişileri ekledi arkadaşı olsa cidden bilirdim ama değil bu sefer bir şey söylemek istemiyorum ama kompleks yaptım çok fena .kızlar çok güzel ve bazılarının fotoğraflarını beğenmişti takipten çıkmadan önce güzel değilim fakat bakımıma çok dikkat ediyorum kiloma da kendimle problemim yok ama sevgilimin son zamanlarda beni beğenmediğini düşünmeye başladım sizce kuruntu mu ?bir insan neden tanımadığı kızlarla sevgilisi varken takipleşir ki.kendimi kötü hissettim sizce ne yapmalıyım?