C Cokmulazm Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2020 2 0 1 28 23 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Cokmulazm #1 Ben dul bı bayanım 3 yıllık bı ılıskım var sevgilimle ılıskıye giriyorum ama sn bı haftadır bende kasıntı var ve ilişkiden sonra sevgilim de de oluyor neden olur acaba
Ben dul bı bayanım 3 yıllık bı ılıskım var sevgilimle ılıskıye giriyorum ama sn bı haftadır bende kasıntı var ve ilişkiden sonra sevgilim de de oluyor neden olur acaba
D Dakikalikfikrim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Nisan 2020 1.102 1.209 63 29 24 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Cokmulazm #2 kaşinti mi uyuz olabilir bende de olmuştu yeni aldığım kıyafeti yıkamadan giymiştim eczanede kremi var iki tane al ,duş alıp gece uyumadan her yerine sur sabah dus al butun kıyafetlerini yıka carsaflarida tamamdır olmazsa bir daha dene kesin biter
kaşinti mi uyuz olabilir bende de olmuştu yeni aldığım kıyafeti yıkamadan giymiştim eczanede kremi var iki tane al ,duş alıp gece uyumadan her yerine sur sabah dus al butun kıyafetlerini yıka carsaflarida tamamdır olmazsa bir daha dene kesin biter
S stbmerve Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Nisan 2020 815 483 18 24 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Cokmulazm #3 Uyuzzzsunuz