- 8 Mart 2023
- 109
- 27
- 18
- 25
- Konu Sahibi ngpkceeennn
-
Kaç aylık acabaGebesiniz iki gün sonra tekrarlayın düzenli atarsa birşey olmaz inşallah ağrılar da gayet normal ben halada yaşıyorum
Ne kadar olması lazımumarım sağlıklı bir gebelik olur 2 günde bir kan verin
Normal değilse sancı acile gideceğimönemli olan ne kadar oldugu değil 2 gündem2 katı artış normal kabul ediliyor. Ama bence böyke seyler okuyup kendinizi strese sokmayın olacak olan olur siz sağlıüı için dua edin.
Evet bugün 78 çıktı acilde ne diyim acababeta bugün mü 78 çıktı, acile gidin olmadı bir daha baktırın hemde ağrılarınızı sormus olursunuz
Evet bugün 78 çıktı acilde ne diyim acaba
Dün 56 bugün 78beta bugün mü 78 çıktı, acile gidin olmadı bir daha baktırın hemde ağrılarınızı sormus olursunuz
Dün. 56 bugün 78 normal miGebesiniz iki gün sonra tekrarlayın düzenli atarsa birşey olmaz inşallah ağrılar da gayet normal ben halada yaşıyorum
su an normal ama siz yine de takip yaptırınDün. 56 bugün 78 normal mi
Şuan gidip kan vereyim mi artışı az mısu an normal ama siz yine de takip yaptırın
Ayy ben de ayni sekilde kimyasaldan sonra hamile kaldim. Yerlesme belirtileri onlar hamilesinnnArkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay adetim düzensiz olduğu için farkedemedim dişimi çektirmeye gittiğimde kan istediler beta 78 çıktı ama adet sancısı şeklinde sancım bel ağrım var kimyasal mı acaba yada gebe değil miyim
Normal 2 gun degil 1 gunde artmis olabilir bekleDün 56 bugün 78
İnşallah öyledir yemin ederim o kadar korkuyorum ki aynısı olacak mı diye beta artışınız nasıldı acaba sizinAyy ben de ayni sekilde kimyasaldan sonra hamile kaldim. Yerlesme belirtileri onlar hamilesinnn
Bence yarın da bekleyin cumartesi verin dhaa kesin olur 156 civarı cıkması lazımŞuan gidip kan vereyim mi artışı az mı
Yarın versem kaç olur acabaBence yarın da bekleyin cumartesi verin dhaa kesin olur 156 civarı cıkması lazım
112 civarında falan çıkar muhtemelenYarın versem kaç olur acaba
Teşekkür ederim112 civarında falan çıkar muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?