ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.723
- 48
- 30
- Konu Sahibi ngpkceeennn
-
Ben 12 ile ogrendim artti duzenliİnşallah öyledir yemin ederim o kadar korkuyorum ki aynısı olacak mı diye beta artışınız nasıldı acaba sizin
Düz 12 miydiBen 12 ile ogrendim artti duzenli
Ben de 31 le öğrendim iki gün sonra 122 oldu korkmaDüz 12 miydi
1.gün 56 2. De 78 3. 128 normal miBen de 31 le öğrendim iki gün sonra 122 oldu korkma
NOrmal biraz rahatla 2 gunde bir ver her gun verme1.gün 56 2. De 78 3. 128 normal mi
Nasıl arttıevet duz 12 ydi
NOrmal biraz rahatla 2 gunde bir ver her gun verme
Doktor bayramdan sonra dedi ama korkuyorum benNOrmal biraz rahatla 2 gunde bir ver her gun verme
Bu kadar panik yapma bi akisina birak ben surekli kan vermedimNasıl arttı
Deneyeceğim çok teşekkür ederimBu kadar panik yapma bi akisina birak ben surekli kan vermedim
Haftaya pazartesi git keseyi gorursunDeneyeceğim çok teşekkür ederim
Ayın kaçı gibi mesela bide 128 kimyasal olur mu kaç haftaya geliyorHaftaya pazartesi git keseyi gorursun
Ayın kaçı gibi mesela bide 128 kimyasal olur mu kaç haftaya geliyor
Kanaman yoksa kimyasal degillll ay bi rahat ol daha yeni oluyoAyın kaçı gibi mesela bide 128 kimyasal olur mu kaç haftaya geliyor
Canım 2 kat olması lazım benimkinde ikiz şüphesi var o yüzden böyle artmış diyorlar yarın kontrolüm var kese veya keseler için korkma bence1.gün 56 2. De 78 3. 128 normal mi
Yani bence seninki gayet iyi 56 2 gün sonra 128 olmuş1.gün 56 2. De 78 3. 128 normal mi
Evet ben de aynıyımSancım var midem bulanıyor bide belime ağrı giriyor normal mi
Normal mi acabaAyın kaçı gibi mesela bide 128 kimyasal olur mu kaç haftaya geliyor
Ben hiç bilmiyorum gerçekten o yüzden soruyorum adetim düzensiz o yüzden hesaplayamıyorum doktor bayramdan sonra gel bakalım dedi 1 düşük 1 kimyasal yaşadım daha önce korkuyorumCanım 2 kat olması lazım benimkinde ikiz şüphesi var o yüzden böyle artmış diyorlar yarın kontrolüm var kese veya keseler için korkma bence
Kaç haftalık sizinkiEvet ben de aynıyımkasık ağrısı bi giriyor çok kötü midem de yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?