Yardım edin lütfen

Ama yanlış olma ihtimali yüksekmiş bu markada öyle okudum birkaç yerde adetim gelmeyince de insan supheleniyo ister istemez
Evet bende erken artımed yalancı çıkarmıştı dpo 11 artımed kaset vardı yaptım saniye içinde çıkan silk çizgi yalancı pozitif

Hayırlısı olsun zaten beklediğim bi gebelik değil şuan düşünmüyoruz üç tane var evladımız en küçük üç yaşında
Benimde 7 yaş kız 4 yaş oğlan 3.sune korunmayı bıraktık oldu ama nasip olmadı ocakta düşük oldu kalan parçalar kürtajla alındı sonra düzensizlikleri kist vs duphaston kullandım hormon düzenleyici bu ayda klomen bakalım

Benimde 7 yaş kız 4 yaş oğlan 3.sune korunmayı bıraktık oldu ama nasip olmadı ocakta düşük oldu kalan parçalar kürtajla alındı sonra düzensizlikleri kist vs duphaston kullandım hormon düzenleyici bu ayda klomen bakalım
Hım çok geçmiş olsun rabbim hayırlısını versin inşallah 🫂

Kızlar benim adetim 8 gün gecikti bugün itibariyle cuma gunu erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı anında ertesi gün acile gittim kan verdim beta 0.5 çıktı yani negatif ve eve geldigimde kaset test yaptım oda negatif çıktı ben anlamadım erken gebelik testi nasıl anında cikardida kanda ve diğer test te cikmadı ama hala adetim gelmiyor yaptığım iki testte aşağıda attım
Benimde şuan bu şekilde ama adetime bir hafta var erken sonuçlu idrarda pozitif çıktı sabah kan verdim 1.20 ile negatif sonuç çıktı acaba var mı yok mu kafam karıştı

Eklentiler

• IMG_2672.webp
    IMG_2672.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 1
Back
X