Ama yanlış olma ihtimali yüksekmiş bu markada öyle okudum birkaç yerde adetim gelmeyince de insan supheleniyo ister istemezEvet görünüyor anında çıktı artimed marka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama yanlış olma ihtimali yüksekmiş bu markada öyle okudum birkaç yerde adetim gelmeyince de insan supheleniyo ister istemezEvet görünüyor anında çıktı artimed marka
Evet bende erken artımed yalancı çıkarmıştı dpo 11 artımed kaset vardı yaptım saniye içinde çıkan silk çizgi yalancı pozitifAma yanlış olma ihtimali yüksekmiş bu markada öyle okudum birkaç yerde adetim gelmeyince de insan supheleniyo ister istemez
Avox denemeni isterimAma yanlış olma ihtimali yüksekmiş bu markada öyle okudum birkaç yerde adetim gelmeyince de insan supheleniyo ister istemez
O yüzden beklemedeyim dahaEvet bende erken artımed yalancı çıkarmıştı dpo 11 artımed kaset vardı yaptım saniye içinde çıkan silk çizgi yalancı pozitif
Yarın deneyeceğimAvox denemeni isterim
İyi ondada silik çıkarsa var demektir çunki o marka kuruma dahil çıkarmıyoYarın deneyeceğim
Hayırlısı olsun zaten beklediğim bi gebelik değil şuan düşünmüyoruz üç tane var evladımız en küçük üç yaşındaİyi ondada silik çıkarsa var demektir çunki o marka kuruma dahil çıkarmıyo
Benimde 7 yaş kız 4 yaş oğlan 3.sune korunmayı bıraktık oldu ama nasip olmadı ocakta düşük oldu kalan parçalar kürtajla alındı sonra düzensizlikleri kist vs duphaston kullandım hormon düzenleyici bu ayda klomen bakalımHayırlısı olsun zaten beklediğim bi gebelik değil şuan düşünmüyoruz üç tane var evladımız en küçük üç yaşında
Hım çok geçmiş olsun rabbim hayırlısını versin inşallahBenimde 7 yaş kız 4 yaş oğlan 3.sune korunmayı bıraktık oldu ama nasip olmadı ocakta düşük oldu kalan parçalar kürtajla alındı sonra düzensizlikleri kist vs duphaston kullandım hormon düzenleyici bu ayda klomen bakalım
Amin hepimize inşallahHım çok geçmiş olsun rabbim hayırlısını versin inşallah![]()
Yarın dpo 12 yani yumurtlama uzerinden geçen 12 gun olacak sabah yapsam çıkar mı prodoctor ileHım çok geçmiş olsun rabbim hayırlısını versin inşallah![]()
Benimde şuan bu şekilde ama adetime bir hafta var erken sonuçlu idrarda pozitif çıktı sabah kan verdim 1.20 ile negatif sonuç çıktı acaba var mı yok mu kafam karıştıKızlar benim adetim 8 gün gecikti bugün itibariyle cuma gunu erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı anında ertesi gün acile gittim kan verdim beta 0.5 çıktı yani negatif ve eve geldigimde kaset test yaptım oda negatif çıktı ben anlamadım erken gebelik testi nasıl anında cikardida kanda ve diğer test te cikmadı ama hala adetim gelmiyor yaptığım iki testte aşağıda attım
Çıkar diye tahmin ediyorum adet gecikmesi kaç gün olduYarın dpo 12 yani yumurtlama uzerinden geçen 12 gun olacak sabah yapsam çıkar mı prodoctor ile
Eğer gecikmediyse bekle benceÇıkar diye tahmin ediyorum adet gecikmesi kaç gün oldu
Kanda cikmadiysa yoktur ama daha günün gelmemiş sonuçta erken gebelik testi yani varda olabilir belirtilerin varmıBenimde şuan bu şekilde ama adetime bir hafta var erken sonuçlu idrarda pozitif çıktı sabah kan verdim 1.20 ile negatif sonuç çıktı acaba var mı yok mu kafam karıştı