Yardım edin lütfen:(

Tugbaberna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
10
0
86
Denizli
Selam arkadaslar,

Sitenize yeni uye oldum ve cok begendim umarim iyi vakit geciririm.

Benim 5.5 sene suren bi iliskim var suan iyi gitmiyo :( internetten tanismistim onunla onceleri babam cok karsi cikti ama babam normalde bi erkek arkadasimin olmasina karsiydi cunku o yaslarda oncelik olarak okulu veriyordu erkek arkadasa takilmayin diye izin vermiyodu bunun ustune bi erkek arkadasimin oldugunu ogrendi ve internetten tanistigimi tabiki cok karsi cikti. o zamanlar birde yasim kucuk oldugu icin15 yasindaydim tabiki babam ciddiye almadi hakli olarak ama oyle boyle bu zamana geldik.

Yurtdisinda okuyodum 2008 yilina kadar ve erkek arkadasim okumami istemiyordu ileride nasil olsa calismana izin vermicem diye okulumu biraktirdi. O kadar ustume geldiki derslerimi calisamadim vizelere konsentrasyon olamadim:( ve not ortalamam dusuk geldi ve gecen senede Turkiyeye gelecegim icinde not ortalamam yuksek olmasi gerekiyodu. Yatay gecis icin tabiki gelmedi ve burdaki okullar kabul etmedi. ve bundan dolayida babam karsi cikti bize tabiki simdiki dusuncemle hakli buluyorum babami:(

Ama asil sorunum erkek arkadasim cok degisti. Geri adimlar atmaya basladi. Fazla aramamaya basladi nedenlerini sorunca maddi durumunun sykysik oldugunu soyluyo. onceden degildide bu olaydan sonrami oldu diye sordum:( kavgalar cikmaya basladi ayrilmak icinmi bunlari yapiyosun diye sordugumda hayir diyo. Baskasimi var diye sordugumda bagirip cagiriyo suc bastiriyo bunun icinde bi kac defa kotu laflar etti bana :( sonucta baya degisti. Babami sucluyo babamin tamamen hakli oldugu halde kim okulunu biraktirdigi icin kizmazki oyle degilmi :(. babanin sayesinde bu durumdayiz diyo baban boyle yapmasaydi su anda nisanliydik diyo. Ya ne alakasi varki sabretmesi gerekmiyomu sizce? yada babamdan ozur dilemesi yada bisiler yapmasi ne bileyim :( ne istedigini bilmiyorum artik :( soruyorum yok bisi diyo :( anlamiyorum acikcasi lutfen bu konuda yardimci olurmusunuz kisaca anlattim size :(

Tesekkurler simdiden

Tugba

güzelim bence baştan kaybetmiş o seni...ne demek okulunu okuma ,ben seni çalıştırmam..okusun ister çalışırsın ister çalışmazsın..bu sana kalmalı ve senin karırınıda sonuna kadar desteklemeli..o kişi ne mezunu bilmiyorum ama lise yada ilkokul falan sa seni kıskanıyor ve senin kendisinden üstün olmanı istemiyordur...güzelim sen okuluna bak ve bence o kişiyi de unut..babanı dinle sen...

merhaba arkadaşım.
Çoğu erkeğin hayatta bişeye değmediğini öğrenemedinmi hala !!
Bir erkek için okulunu, geleceğini yakmışsın. çok yazık olmuşş
bir anda bu kadar değişmesi normal değil. maddi durum demiş o da olabilir ama başkası da girmiş olabilir mi hayatına ?
Çünkü erkeklere birimi var diye sorunca cevap eğer evetse fevri davranıyorlar.
önce bunu çöz derim ben.

Allah yardımcın olsun..

elin oğluna güvenip eğitimini yarıda bırakırsan böyle olurr:delphin:
sanırım baban okula öncelik vermen erkek arkadaşa takılmaman konusunda
fazlasıyla haklıymış..

merhaba arkadaşım.
Çoğu erkeğin hayatta bişeye değmediğini öğrenemedinmi hala !!
Bir erkek için okulunu, geleceğini yakmışsın. çok yazık olmuşş
bir anda bu kadar değişmesi normal değil. maddi durum demiş o da olabilir ama başkası da girmiş olabilir mi hayatına ?
Çünkü erkeklere birimi var diye sorunca cevap eğer evetse fevri davranıyorlar.
önce bunu çöz derim ben.

Allah yardımcın olsun..

Evlilik öyle zorki güzelim,

mantıklı düşünen bir insana benziyorsun zaten anlamışsın yürümiceni bu işin olmıcanı ama bunu başkasından duymayada ihtiyacın var. Biliyorum ayrılma lafı belki babanın haklı çıkması seni bu kararı almaktan uzaklaştırıyor ama evlilik inan çok daha zor bir kurum ve daha şimdiden bu durumdaysanız gelecek çokta aydınlık gözükmüyor.

Biras okul arkadaşlarınla zaman geçir farlı insanlar tanı belki senin 5,5 yılını sadece kendi özverinle sürdürdüğün bu zamanı yanlış insana harcıyorsun dışarda biyerde senin için doğru insan var ama kapıların kapalı olduğu için sana ulaşamıyor ne dersin biras ara ver ilişkine soluk al çünkü gerçekten değmicek biri için bunları yaşıyosan şu anda vereceğin bu karardan daha çok üzüleceksin.

En iyi kararı sen verirsin aşk belki özveridir ama çift taraflı unutma " seni çalıştırmıcam diyen biri ile nasıl guru duyabilirsin nasıl benim eşim diyebilirsin önce bunları düşün..

Görüceksin herşey çok daha kolay olacak.

Sevgiler sevgiyle kal...:)

Aşk fedakarlık ister,sabır ister,güven ister.Sen bütün hepsini yapmışsın.Şimdi onda sıra.babanı dinle.Okulunu bitir,seni gerçekten seviyorsa bekler,yada ne biliyim bişiler için çabalar ama kılını dahi kımıldatmıyorsa artık kendi yolunu çiz.Kim beklemez ki sevdiğini geleceğim dediği zaman.

ben arkadaşının tutumunu hiç beğenmedim canım...

ne demek o öyle,oku ama çalıştırmıycam seni...bide okuyamaman için sana psikolojik baskı kurması...epey bencil biri kendileri...hatta bu tarz kişilere verilen bi isim varda yazmıyorum onu...

baban yerden göğe kadar haklı canım,bu arkadaşın daha şimdiden posta koymaya başlamış sana,babana ,olaylara...daha hiç birşey yokken ortada bu denli müdahale ediyorsa,ilerde yapacakları gün gibi ortada...ali kıran baş kesen otoritesinde ezilir gidersin...

bence çok iyi düşün birlikteliğini...ilerde baskı altında yaşamayımı tercih ediyorsun,yoksa biri tarafından el üstünde tutulmayı,senin kadar aileninde fikirlerine saygı duyacak biriyle beraberliğimi...

bence de okulunu bitir canım... önce sen sonra siz...
nelerle karşılaşıyoruz hayatta... belki de ömür boyu senin yanında olamayacak...
üstelik değiştiğini söylüyorsun seni yarı yolda bırakmayacağı ne malum...
sen okulunu bitir, mesleğini eline al...
sonra hala evlenmek istiyorsan evlenirsin...

hazır aranız bozulmuşken bence yoluna git derim arkadaşım

ne demek babanın hakkında konuşması
ne demek çalışamazsın
ne demek kötü sözler
ne demek okumana gerek yok

değil babanın sayesinde ayrı olmanız, düşünemiyor mu baban olmasa sende olmazdın.
sırf bu yüzden bile saygı göstermesi gerekir.

sen zaten onun yüzünden okulu bırakarak çok büyük bir yanlış yapmışsın.
eğer bu ilişkiye devam edersen üzgünüm ama çok daha büyük hatalar yapabilirsin.
okuluna mal olmuş zaten;
daha fazla şeylere malolmaması için sen kendi yoluna git derim.

bence de kendi yolunu çiz canım.. ne demek ailen seni yurtdışında oktutacak bir sürü şeye katlanacak elin adamı seni ev kadını yapacak.. okulunu bıraktıracak...bencil adamın tekiymiş.. heralde şimdi de sıkıldıilgisizleşti.. bence hazır böyle olmuşken kurtul derim.. bi süre acı çekersin ama bu bu birliktelik decam ederse sonunu iyi görmüyorum canımm.. kendine yazık etme..

bencede böyle bir insandan kurtul bak bu insan daha şimdiden değiştiyse evlenince on kat daha değişecek neticede aynı evde yaşayınca dahada rahatlıyolar sana karşı ve içinde neyse o insan oluveriyo daha sana şimdiden kötü sözler eden insan evlenince küfürlü felan konuşmayada başlar ah canım ya inşallah hakkında en hayırlısı olur kurtulman hayırlıysa inşallah bir sebeple bir an önce kurtulursun ve karşına sana layık birileri çıkar

hmm..keske aranıza bı sınır koyabılseydınız en basından, her nekadar erkek arkadasınız da olsa bu sıze karısma hakkını vermez ona..egıtım hayatınızda da talıhsızlık olmus cok uzuldum gercekten..ama eger askerdeyse oranın vermıs oldugu psıkolojıyle saglıklı dusunemıyorda olabılır..zaten askerdeyken onun hayatında bı baskasının olması ımkansız neredeyse..netıcede cok sevmıs olsakda hıc bırseyden ozellıkle hayatınızdan odun verılmemelı..ayrılık olsa bıle bı baskasınıda cok kolay sevebılır ınsan,umulmadık anda kımler cıkıyor ınsanın karsına..demek ıstedıgım erkeklerı hayatınızın odak merkezıne yerlestırmeyın..kaybedersınız herzaman ıcın..

güzelim hiçkimse için eğitim hayatınızdan vazgeçilmez bence sonuçta bu senin hayatın.çalıştırmıcam nasıl olsa diyormuş,okulu bırakmışsın onun için ;şimdiden durum böyleyse evlenince neler olabilir düşün. senin geleceğini planlamaya hakkı yok. feen çok güzel söylemiş onu hayatının odak noktasına yerleştirme diye önemli olan sensin,senin hayatın

Back
X