- Konu Sahibi challenger
ben daha öncede başlık açıp benzeri şeyleri sizinle paylaşmış fıkırlerınızı almak istemiştim.ama ılk kez ne yapmam gerektıgını neyın dogru neyın yanlış oldugunu bılmıyorum ve sızden bana yol göstermenizi rica edıyorum.bir ilişkim var 3 yıldır bırlıkteyız.benım onu sevdıgımden karşımdakı ınsan daha fazla benı sevıyor.buna emınım ama zora düştüğü zamanlarda sıkıntısı olduğu dönemlerde ortadan yok oluyor.askerden gelmeden 10 gun önce ayrılmıştık 40 gun bırlıkteydık fakat askerden geldıkten sonra hıcbırsey bekledıgı,umdugu gıbı olmadı.moralı korkunç derecede bozuldu.depresyona girdi ve bende gecen ayrılıgımızla ılgılı baskı kurdum.aslında cok sevdıgım halde onu bunalttım ve bu hafta pazartesı gunu ayrıldık.benı aradı ben ıflas ettım herseyımı kaybettım artık bende yokum.benım ılıskı gıbı bır lüksüm yok benı unut ben cok çalışmak hayatımı ,kurmak ev almak ve evlenmek ıstıyorum artık tek amacım bu ama bu surede ılıskı benım ıcın bır lüks.nolur anla hayatımda kımse yok olmayacakta yanlızca çalışmak ve hayatıma yön vermek istiyorum dedı.hayallerı cok fazla bırlıkte kurabılırmıyız o hayallerı evet kurabılırız ama doğulu biriisi olupta o kültürle büyüdüğü için bunu kabul etmeyip herseyı tek başına başarmak isteyen birisi.ama ekonomık sorunlar cıkmadan once evlendgımızde böyle olcak su olcak senı cok sevıyorum dıyordu.onun ılk kız arkadaşıyım ve emınım hıcbır zaman hayatıan başkası gırmedı .ama suanda ayrıyız ve napmam gerektıgını bılmıyorum yerımde olsanız ne yapardınız sanırım cok karışık yazdım ama onu cok sevıyorum ve tümüyle kaybetmekten korkuyorum.