yardım edin lütfen

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
337
323
Kızlar geçen günde buna benzer bir konu açmıştım
ama şimdi daha detaylı anlatıcam
Ben hayatımda yalnızca 1 kez aşk duygusunu tattım kızlar 17 yaşımdayken şu an 20yim.O duyguyu iyi tanırım.Tekrar o duyguyu yaşamak isterim tabiki ama şu an hayatımda olan kişiyi kaybetmek istemiyorum ona aşık değilim konuşurken heyecanlanmıyorum ama bir beraberlik yaşamakta istyorum yani nasıl diyiyim huzurlu bi ilişki olur bu herşeyimiz çok uygun ama aynı zamanda korkuyorum ya uzun sürerse bu ilişki ya evliliğe giderse sonra pişman olursam aşk yaşamadığım için yada şimdi onu reddersem ve ileride pişman olursam yani ne biliyim kafam öyle karışık ki ve o kişi benden cevap bekliyo kızlar bi süredir artık net bişey söylemek zorundayım nolursunuz yardım edin.

herkes aşk evliliği yapmıyor bu hayatta,sadece severek yada mantıkları aynı olduğu için evlenenler var bence dene derim belki sonrdan aşık olucaksın,baktın olmuyor kırmadan anlatırsın ynlış anlamaıysam yanında huzurlusun ve kendini iyi hissediyorsun bence bunun için denenebilir,sonuçta çok az insanın yanında kendimizi güvende mutlu ve huzurlu hissederiz...

bence de daha 20 yaşındasınız, emin olmadığınız, kalbinizin atmadığı biri için ileride pişman olursam diye düşünmeyin.daha çook heyecanlar yaşayabilirsiniz.aşk duygusunu tatmak için daha zaman var.söz vermeyin bence ona

Şu anlattığın yaşadığın şeyi sıradan bi'arkadaşınla da yaşarsın en fazla hitaplar ve elele tutuşma olmaz. Daha 20 yaşındasın sırf mantığını kullanarak "aman yuvarlanıp gidelim işte" demek için çok genç bi'yaştasın.

Gördüğün zaman yüzünde aptal bi'ifade, kalbinde pır pır, en küçük didişmede için sıkılıp gözün dolmayacaksa bu ilişkin bi'yerde patlak verir ve adamın illaki bi'tavrı gözüne batar.

İlla biri olmak zorunda mı hayatında? Bence ı-ıh.

Biraz zamana birak bakalim.. hem.daha ortada fol yok.yumurta yok..
kendini de sartlandirma.asik.degilim.diye ... :129:

O zaman çocukmuşsun aynı duyguları şimdi araman ilginç... 20 yaşında daha bu kadar ilişki yaşamanın bunu istemenin alemi ne anlamadım...

Yaşın daha çok küçük çok gençsin. Sadece mantıginla bir ilişki yaşama derim ben. Karşına aşık olacağın kalbini attiran aynı zamanda mantiginin da kabul ettiği biri çıkacaktır. Yani 30-35 olsan tamam ama şimdi değil, kendine aşk için fırsat ver muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…