yardım edin lütfen

fotoğraflarını herkese açık yapma.. naçizane tavsiye sevgili konu sahibi

Kızın ezgi olduğundan emin miyiz?
Yalnız bize anlatabilirsin çekinme bence ciddi bir şeyse,burada millet cinsel sorunlarını bile anlatıyor,seksi fotoğraflarını yükleyen bilem var.(Bu arada bu son cümlem konu sahibineydi,ama sen de üstüne alınabilirsin office çekinme yani bizden)

arkadaşlar bu facebook adresini sahte hesap diye şikayet eder misiniz,zaten sahte

yalvarırım

hayatım boyunca size dua edicem teşekkürler

kendi facebookunu kapat cok rahatsız oluyorsan. ne yani burda bu konuyu açacak kadar zahmete giriyorsunda hesabını kapatmak mı aklına gelmiyor. yaşının 15in üstünde olmasına ihtimal vermiyorum.

şu durumda nasıl anlatabilirim ki

o kadar yalnızım ki

burda birşeyler paylaşmak için girdim ama

ağzına geleni söylemiş herkes

şu durumda nasıl anlatabilirim ki

o kadar yalnızım ki

burda birşeyler paylaşmak için girdim ama

ağzına geleni söylemiş herkes

Ama siz derdinizi anlatmak yerine 13 farklı yere tanımadığımız bir adamın facebook linkini verip şikayet eder misiniz demişsiniz?En başta anlatsaydınız kimse dalga geçmezdi bence,anlatın madem şimdi cevaplar da ona göre gelir elbet.

kimse kimseyi durduk yere şikayet etmez, üstelik adamı niye şikayet edeceğimizi bile bilmiyoruz. sebebini söyle, mantıklı gelirse, çözüm yolu aranır. o kadar çok konu açacağına ya faceni kapat yada sebebini söyle elimizden geleni yapalım.

Son düzenleme:
Sokaktan geçen adama al bu hesabı şikayet et demekle aynı şey yaptığın...

Olay ne? mevzu ne? sen kimsin? bunlara değinmeden 13 kere konu açmışın aynı şeyi...

Sen bizimle dalga geçiyor gibisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…