• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin lütfen :(((

tamyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
1
0
1
İstanbul
Merhaba,

Çok zor durumdayım ve bunu paylaşabileceğim hiç kimse yok. Bende derdimi size açmaya karar verdim. 2 senedir biriyle çok güzel giden bir ilişkim var. Beni sevdiğine eminim ama onun 2 çocuğu var. Evlenmek istiyorum onunla ama çocuklarla ilgili problem olmasından çekiniyorum. İşin kötü bir tarafı da (en azından benim için) benim çocuğum olmayacak olması çünkü erken menopoz yaşıyorum. Yaşım 32 ve maalesef dönüş mümkün değil. Sevgilim ise 36 yaşında. Onun çocuğum olmayacağından haberi yok. Söyleyemedim. Zaten problem olacağını da düşünmüyorum sonuçta onun 2 çocuğu var. Sizce ne yapmalıyım çocuğum olmayacak diye 2 çocuklu biriyle evlenmem doğru mu? İleride sorun yaşamaktan çok korkuyorum. Onu çok seviyorum ama yine de çok korkuyorum :( Aşkımı kalbime gömüp başka biriyle evlensem bu seferde benim çocuğum olmayacağı için problem yaşayacağımı düşünüyorum. Lütfen bana yardım edin sizce ne yapmalıyım?

neden saklıyosunuzki. alın karşınıza söyleyin.
problem edilcek gibi durmuyo cünkü. endişelenmeyin rahat olun ve en kısa zamanda anlatın:34:

bence konuşmalısınız tüm meseleleri masaya yatırıp ona göre bir yön çizin ilişkinize.. belkide sorun etmeyecek dediğin gibi..

Merhaba,

Çok zor durumdayım ve bunu paylaşabileceğim hiç kimse yok. Bende derdimi size açmaya karar verdim. 2 senedir biriyle çok güzel giden bir ilişkim var. Beni sevdiğine eminim ama onun 2 çocuğu var. Evlenmek istiyorum onunla ama çocuklarla ilgili problem olmasından çekiniyorum. İşin kötü bir tarafı da (en azından benim için) benim çocuğum olmayacak olması çünkü erken menopoz yaşıyorum. Yaşım 32 ve maalesef dönüş mümkün değil. Sevgilim ise 36 yaşında. Onun çocuğum olmayacağından haberi yok. Söyleyemedim. Zaten problem olacağını da düşünmüyorum sonuçta onun 2 çocuğu var. Sizce ne yapmalıyım çocuğum olmayacak diye 2 çocuklu biriyle evlenmem doğru mu? İleride sorun yaşamaktan çok korkuyorum. Onu çok seviyorum ama yine de çok korkuyorum :( Aşkımı kalbime gömüp başka biriyle evlensem bu seferde benim çocuğum olmayacağı için problem yaşayacağımı düşünüyorum. Lütfen bana yardım edin sizce ne yapmalıyım?

Öncelikle Allah yardımcınız olsun zor bir karar.
Bence kalbinizin sesini dinleyin eğer çocuklarıyla anlaşabiliyorsanız , gerçekten onlara annelik yapabilecekseniz ve bu adam bu kadar fedakarlığınıza değecek bir adamsa düşünün.
Ayrıca arada sır olmasına karşıyım, bir an önce karşılıklı korkularınızı ve sırrınızı konuşmalısınız.

Sorun olur veya olmaz, söylemen lazım
O senden bişey saklasa hoşuna gider mi ?
Çocuklarını saklamıyo mesela adam
Tercihi sana bırakıyor
Bence de zor, öz anne bile bazen çocuğuna katlanamıyor kaç yaşındalar bilmiyorum ama şimdiden böyle düşünüyosanız evet sorun olur muhtemelen

2 senedir beraber oldugunuz birine neden hala cocugunuz olmayacagini söylemediniz ki?
Böyle bir bilgi gizlenmemesi gerekiyor.
Tam terside olabilirdi, kendisini onun yerine koyun, sonucta birseyi gizlemek yalan söylemekle es degerdedir benim icin.

bence direk söylemelisin hiçbirimizin cocugunun olacaganın garantisi yok.
ben ılk evlendıgımde cocuk hemen yapıcaktım ama olmadı 9 yıldır halada olucakmı bellı degıl
senın durumunda olsam soylerdım
netıcede 2 cocugu varmıs.
hem sen kulucka makinesi degılsın senı cocuk yap dıye almıcaktır eş olarak alıcaktır gercekten sevıyorsa bunu düşünmez
cocugu hıc olmasaydı belkı dusunurdu.

başkasıyla evlenırsen evlatlık alabılırsın..

Ben adamin dert edinecegini sanmiyorum cunku zaten cocugu var, babaligi tatmis. Baba olma hevesiyle yanip tutusan bekar bir erkek degil ki, iciniz rahat olsun derim.

Merhaba,

bızım yakınen tanıdıgımız bı kadın vardı evlıydı cocugu olmuyodu ayrıldı sonra sımdıkı esıyle evlendı esınınde ıkı cocugu vardı cocukları kucuktude kadın anne olamayacagını vıldıgı ıcın cocukları sarıp sarmaladı sankı kendı evladıymıs gıbı buyuttu sımdı buyuk oglu muhendıslıkte okuyo kucugunden haberım yok oda okuyodur muhtemelen cocuklarda kendı annelerınden cok sevıyolar ( anne problemlıymıs zaten cocuklerıda ıstememıstı) sızın durumunuzda bana o ablayı hatırlattı

eger anne olabılme ıhtımalınız olsaydı ozaman cok bısey dıyemezdım ama esın olacak kızıyede guvenıyorsan bence senın annelıgı yasaman ıcın allahın sana bı lutfudur belkı sende bılıyorsundur kı dogurmakla anne olunmuyo

Sizi gerçekten seviyorsa bu durumu da anlayışla karşılayacaktır hem Allah bilir belki çocuğunuzda olur neden imkansız olsun ki ben çok gördüm erken menopoza girip daha sonra hamile kalan bu konuda tıp çok fazla yanılabiliyor .. Çok dert etmeyin kendinize bence söyleyin

Menopoza girsen de,tüp bebek yöntemiyle olma imkanı yok mu?
Şimdi burda olumlu veya olumsuz cevap veremeyiz ki?Adamı sen tanıyorsun.Çocukları da azçok biliyorsundur.Kendi karakterini de kendin bilirsin.Problem olur mu olmaz mı az çok kestirmen gerekir.Ama sırf çocuğun olmayacak diye çocuklu adam tercih ediyorsan bu yanlış ve bu yanlıştan dön derim.

2 senedir biriyle çok güzel giden bir ilişkim var. Beni sevdiğine eminim ama onun 2 çocuğu var. Evlenmek istiyorum onunla ama çocuklarla ilgili problem olmasından çekiniyorum. İşin kötü bir tarafı da (en azından benim için) benim çocuğum olmayacak olması çünkü erken menopoz yaşıyorum. Yaşım 32 ve maalesef dönüş mümkün değil. Sevgilim ise 36 yaşında. Onun çocuğum olmayacağından haberi yok. Söyleyemedim. Zaten problem olacağını da düşünmüyorum sonuçta onun 2 çocuğu var. Sizce ne yapmalıyım çocuğum olmayacak diye 2 çocuklu biriyle evlenmem doğru mu? İleride sorun yaşamaktan çok korkuyorum. Onu çok seviyorum ama yine de çok korkuyorum :( Aşkımı kalbime gömüp başka biriyle evlensem bu seferde benim çocuğum olmayacağı için problem yaşayacağımı düşünüyorum. Lütfen bana yardım edin sizce ne yapmalıyım?

Çocuklar babalarıyla mı yaşıyorlar ? Babalarının evlenmesine nasıl bakıyorlar ? Sizi tanıyorlar mı,seviyorlar mı ?

Çocuklu biriyle evlenince ilk sorun çocuklarınüvey anneyi benimsememesi,sonra annelerinin fazlaca ortada olması ve son olarak maddi manevi sorumluluklar geliyor.Sorumluluk derken,yaşa bağlı olarak mesela siz tatil planı yaparken çocukların kalmaya gelmesi,siz arabayı değiştirmeyi düşünürken dershaneye para gerekmesi gibi,çocuksuz çiftlerin aklına gelmeyecek detaylar var.Severseniz,aile olarak görürseniz bunlar size fazla gelmez,aksi halde yük olarak görürsünüz.

Kırmızıyla işaretlediğim sorunun cevabı,adamı seviyorsanız,onunla hayatı paylaşabileceğinizi düşünüyorsanız evlenin.
Seçeneklerin az olduğunu düşünüp elinizdekine razı olacaksanız evlenmeyin.

Son düzenleme:
Back
X