Yardım edin lütfen

dammy1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
13
4
1
Merhaba arkadaşlar.Ben birine çok fena abayı yaktım ama durumlar çok karışık şuan.Ben bundan 1 ay öncesinde sanal bi uygulamadan biriyle tanıştım.Uygulamayı kullanmamdaki tek amaç;2 yıllık bi ilişkim yeni bitmişti ve sadece birileriyle konuşup özgüvenimi geri kazanmak istedim.Her neyse bu uygulamada genelde yazanlar 2-3 msj dan sonra cinselliğe dönüyordu.Ama bu çakal carlos 1 aylık konuşmamız boyunca hiç rahatsız edici bir imada bulunmadı.Bu benim çok hoşuma gitmişti.Neyse biz 1 ay konuştuk bu şekilde sonra bigün ben arkadaşımla dışardayken buna msj attım geldi.1 saat kadar oturduk muhabbet ettik.O gün ben bildiğin aşık oldum çocuğa.Tabi sonra ben durur muyum.?Aradan 5-6 gün geçtikten sonra bi arkadaşımın doğum gününde dışarı çıktık.Bu Carlos un ev arkadaşı bi cafe de çıkıyo müzisyen.Arkadaşımla oraya gittik.Ben tabi bunu da çağırdım.Neyse geldi biraz orda oturduk sonra arkadaşın programı bitti ordan bi club a gittik.Dans ettik falan.Herşey çok güzel saat gece 2 oldu.Ordan çıktık.Bize gidelim orda oturalım dediler.Gittik.Yanımızdaki arkadaşlar uyud biz oturuyoruz.Saatlerce gözgöze şarkı söyledik.Saçımı kokladı.Ya adam avuç içimden öptü.!Tüm samimiyetimle söylüyorum ben hayatımda bu kadar romantik bi an geçirmemiştim.Bildiğin mutluyum.Kafamı göğsüne koyunca huzurdan ölecektim(bünye alışkın değil tabi:)).Neyse biz bi 2 saat falan bu şekilde sarmaş dolaş oturuyoruz.Sonra tabi bi yakınlaşma oldu.Ve biz seviştik.Aslında o akşam hiç pişman olmadım çünkü duygusal anlamda beni çok mutlu etmişti.Sarılarak uyuduk.Sabah uyandık.Kafamda deli sorular.Sevgili miyiz? neyiz bilmiyorum.Tabi bişe de soramadım.Neyse o gün ayrıldık eve geldim falan ama çocuk hala msj atıyo.Konuşuyoruz.Sonra aradan 1 hafta kadar geçti.Biz yine buluştuk.Ev arkadaşı o ben.Yine gün sonunda onlara gittik.Tabi ilk gün ki kadar romantik değil.Ama bana kendimi cinsel obje gibi de hissettirmiyo.Adama aşığım bildiğin karşı koyamıyorum kendime.Derken biz böyle 1 aydır görüşüyoruz.Son zamanlarda yani bir haftadır.Hiç doğru düzgün msj atmıyo.Şimdi ben yarın bi arkadaşımla yine aynı cafeye gideceğim.Muhtemelen o da gelecek.Ya ben napıcam bu adamı nasıl yola getircem bilmiyorum.Sadece o akşam biraz da alkolün verdiği yetkiyle ona 'Senden korkuyorum.Aşık olmaktan korkuyorum,ben çok hoşlandım senden' dedim.O da 'Bu korkulacak bişe değil.Hem bende senden hoşlanmasam şuan birlikta olmazdık dedi.Tek dayanağim bu.Ayrıca yanyanayken çok güzel vakit geçiriyoruzOnun da mutlu olduğunu görebiliyorum.Ben çok gelişine davranan bi insanım yani böyle taktik falan işlerine kafam basmıyo.Bi yardım edin yaa.Lütfen

bir aydır bu kadar yakın görüştüğün bir adamla sevgilisindir herhalde o_Obilemedimki şimdi

Biraz klişe olacak ama ulaşılmaz ol diyeceğim.Çok fazla poposunu kaldırma,o senin yanına gelsin,sabırlı ol.Çok fazla üstüne düşünce erkekler havaya giriyor çünkü.Fazlada suratsız olma tabi bu arada normal davran.

Son düzenleme:
Bir ayin icerisinde nasil asik oluyorsunuz anlamiyorum.. hoslanmak baska, asik olmak baska, sevmek daha bir baska.. senden hoslanan bir erkegin uzerine fazla dusmeyeceksin.. eger fazla dusersen SIKILIR .. sevgilisiniz bu belli biseyde ama senden hoslanmasi seni seviyor anlamina gelmez.. iki gun kendini geri cek eger gercekten sana karsi biseyler hissediyorsa ilgi gosterecektir emin ol.. taktik uygula biraz.. simartma onu egosunu yukseltme tepene biner..

Bir ayin icerisinde nasil asik oluyorsunuz anlamiyorum.. hoslanmak baska, asik olmak baska, sevmek daha bir baska.. senden hoslanan bir erkegin uzerine fazla dusmeyeceksin.. eger fazla dusersen SIKILIR .. sevgilisiniz bu belli biseyde ama senden hoslanmasi seni seviyor anlamina gelmez.. iki gun kendini geri cek eger gercekten sana karsi biseyler hissediyorsa ilgi gosterecektir emin ol.. taktik uygula biraz.. simartma onu egosunu yukseltme tepene biner..
Ben hayatımda ilk defa böyle bişe yaşıyorum.Bana sorarsan aşk.Ah bu taktik olayını becerebilsem:(

Sevgili Beşiktaşlı kardeşim :) ;

Bu adam senden "cinsel" anlamda etkileniyor bence.. Yani sen müsade etmişsin, o devam etmiş. Istemese "daha sevgili bile değiliz" der seni uzaklaştırırdı bile eğer gerçekten aşık olsaydı inan böyle yapardı "bence". Daha sevgili misiniz belli değil, neden kendini ona bu kadar kaptırdın kendini teslim ettin bilmiyorum.. Ama bu adam seni kullanıyor.. Ciddi olsa ne bileyim en azından "sevgilimle seviştim" konusu okuyor olurduk hatta olmazdık ama şimdi "sizce biz neyiz" konusu okuyoruz işte fark burada. Bence yanlış yapıyorsun..

Ben hayatımda ilk defa böyle bişe yaşıyorum.Bana sorarsan aşk.Ah bu taktik olayını becerebilsem:KK43:
Bilemiyorum ben hoslandigim zmn ask'mi oluyor o zmn :D .. Sanki once hoslanmak, sonra ask sonra sevgi geliyo bence yani .. kiz taktik cok kolay aslinda onu en zayif noktasindan yakalayip egosunu fosss diye indireceksin.. cok basit sonrasini keyifle seyret cnm..

Sevgili Beşiktaşlı kardeşim :) ;

Bu adam senden "cinsel" anlamda etkileniyor bence.. Yani sen müsade etmişsin, o devam etmiş. Istemese "daha sevgili bile değiliz" der seni uzaklaştırırdı bile eğer gerçekten aşık olsaydı inan böyle yapardı "bence". Daha sevgili misiniz belli değil, neden kendini ona bu kadar kaptırdın kendini teslim ettin bilmiyorum.. Ama bu adam seni kullanıyor.. Ciddi olsa ne bileyim en azından "sevgilimle seviştim" konusu okuyor olurduk hatta olmazdık ama şimdi "sizce biz neyiz" konusu okuyoruz işte fark burada. Bence yanlış yapıyorsun..
Yaşadıklarımız sadece burda yazanlardan ibaret değil.Ben o konuda takıldığım için onu belirttim.Yani saatlerce oturup konuşuyoruz.Birbirimize herşeyi anlatıyoruz.Gülüyoruz eğleniyoruz.Yani buluştuğumuzda sadece sevişmiyoruz ki.

Bilemiyorum ben hoslandigim zmn ask'mi oluyor o zmn :KK70: .. Sanki once hoslanmak, sonra ask sonra sevgi geliyo bence yani .. kiz taktik cok kolay aslinda onu en zayif noktasindan yakalayip egosunu fosss diye indireceksin.. cok basit sonrasini keyifle seyret cnm..
Ya bu biraz kendini beğenmiş aslında dış görünüşünden vursam.Çaktırmadan yani çok da yakışıklı değilsin msj ı versem ağır olur mu?

Seviştiniz ve hala sevgili değilsiniz, ilginç. Bana kalırsa taktiğe ihtiyacınız yok, adam sizi cinsel anlamda istiyor sadece. Size bunu kendinizi kötü hissetmeyeceğiniz şekilde ifade ediyor o kadar. Sizin duygusal anlamda da beklentilerinizi karşılamayacak, görüşmemeniz daha doğru

Yaşadıklarımız sadece burda yazanlardan ibaret değil.Ben o konuda takıldığım için onu belirttim.Yani saatlerce oturup konuşuyoruz.Birbirimize herşeyi anlatıyoruz.Gülüyoruz eğleniyoruz.Yani buluştuğumuzda sadece sevişmiyoruz ki.

Sevişmek dışında olan, mesajında bahsettiğin herşeyi insan arkadaşıyla da yapıyor. Sana böyle bir teklifte bulunmadığı müddetçe malesef sevgili olarak hayatında yer almazsın. Adam sevişiyor ama "sevgili" olarak hitap ettiği bir şey yok sanırım hakkında. O yüzden yazdım konunda hiç gözüme çarpmadı. Bence sorumluluk almak istemiyor, sevgili sorumluluğu yani.. Yoksa bir sevgi duysa bence bunu söylerdi. Yine söylüyorum ki bahsetmediğin için yazıyorum konunda. Biz burada yazıldığı kadarını biliriz sonuç olarak..

Oyy sevistigini soylemeyeydin iyiydi. Daha dun resmen nikahlanmıs eslerin, dugune kadar sevismemesi gerektigini dikte eden zihniyetleri okuduk burada. Boynuna ipi gecirmissin, birazdan gelip altındaki sandalyeye bol bol vuracaklar :)

Adamla acıkca konusmaktan baska yolun yok. Beklemeyle olmaz. Asık oldum sana ve sevgilim olmanı istiyorum de. Baktın ırın kırın ediyor, senle vakit gecirmeyi seviyor fakat bir iliskinin sorumlulugundan kacıyor, kimsenin fakbadisi olamam ben deyip bıcak gibi kes iletisimini.

Sonrasına bakacaksın artık, adam cidden seni hayatında istiyorsa gelecektir, istemiyorsa sallamayacaktır. O zaman yoluna devam edersin.

YAlnız eger gelirse, bir sure sevisme tut kendini :) Once neden geldigini, durumu bir anla yani :)

Hee bu arada, simdiye kadar hayatıma giren her adam brnim de avuc iclerimi optu. hic ozel biseymis gibi gelmemisti bana. Odunum galiba ben:KK53:

Oyy sevistigini soylemeyeydin iyiydi. Daha dun resmen nikahlanmıs eslerin, dugune kadar sevismemesi gerektigini dikte eden zihniyetleri okuduk burada. Boynuna ipi gecirmissin, birazdan gelip altındaki sandalyeye bol bol vuracaklar :)

Adamla acıkca konusmaktan baska yolun yok. Beklemeyle olmaz. Asık oldum sana ve sevgilim olmanı istiyorum de. Baktın ırın kırın ediyor, senle vakit gecirmeyi seviyor fakat bir iliskinin sorumlulugundan kacıyor, kimsenin fakbadisi olamam ben deyip bıcak gibi kes iletisimini.

Sonrasına bakacaksın artık, adam cidden seni hayatında istiyorsa gelecektir, istemiyorsa sallamayacaktır. O zaman yoluna devam edersin.

YAlnız eger gelirse, bir sure sevisme tut kendini :) Once neden geldigini, durumu bir anla yani :)
:D Haklısın yaa en mantıklısı bu olacak.Teşekkür ederim :)

seviştikten sonra size sevgisini gösterecek bir şey yapmadı mı 1 ay boyunca? seviştikten sonra sevgilim diyemiyorsa ben sevgisinden şüphe ederim, ama kapıları da komple kapatmamış acaba seviyor mu yoksa yine sevişmek için bir kenarda dursun mu diyor anlayamadım
sevişebilcek kadar cesaretliyseniz bence "biz neyiz" sorusunu da sorabilirsiniz. sorun ona göre boşuna hayal kurmayın da beraber hayal kurun

Back
X