- 18 Haziran 2016
- 7
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi mervmerv12
merhaba ben bundan bir kaç gün önce sporla ilgili tavsiyeler için yine yazmıştım mutluydum . Bugün o kadar kötü bir gün geçiriyorumki o kadar çok ihtiyacım varki yaslanıp ağlayacak bir omuza ama arkadaşım bile yok 4 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım bütün sosyal medya hesaplarının şifresini değiştirmiş uzun zamandır girmiyordum bugün büyük bir şok yaşadım aradım bana söylemek istediğin birşey var mı dedim yok dedi bende böyle böyle yapmışsın dedim istediğimi yaparım bunu sana mı sorucam dedi ilk defa böyle olaylar yaşıyoruz 4 senedir böyle büyük tartışmamız olmamıştı bunda 1 hafta öncesinde bazı konularda tartışmıştık ve ayrılığa kadar gitmişti ama sonra halletmiştik bugün bana o konuları açıp durup durup düşünüyorum eskileri ve ayrılalım dedi çok canım yandı o lafı duyduktan sonra inanın şu an derdimi anlatacak arkadaşım yoksa eğer erkek arkadaşım onlarla görüşmemi istemediği için birbirimize yaptıgımız fedakarlıkları bugün hatırlayıp hatırlayıp dayanamadığını söyledi bense böyle düşünmüyorum 4 yıl içinde ilişkimiz başladığından beri yeri geldi ben üzüldüm yeri geldi o üzüldü fedakarlık ederek hep mutlu ettik birbirimizi ağlayarak kapattım telefonu bensiz mutluysan tamam dedim çünkü bundan 1 hafta öncesinde üzüntüden mahvoldu beni bırakma ayrılmayalım herşeyi düzeltiriz diye ben oldum ağladım sokaklarda beni köpek yavrusu gibi tersledi umursamadı bile ben 1 hafta öncesinde bu yaşadıklarımdan sonra bugun yine ağlayarak sadece sen mutlu olacaksan tamam diyebildim kapattım telefonu 2 dk sonra beni aradı ben seni çok seviyorum dedi bak bana zaman vermen lazım dedi 1 ay hastanede tedavi görücem dedi 1 ay konusamayacagız dedi daha öncedende psikolojik tedavi görmüştü ama ilaçlarını düzenli kullanmamıştı hastalıgı tamamen geçmeyen ömür boyu ilaç kullanması gereken bir hastalık benden ayrıl istedim öyle söyledim ömür boyu benimle mi ugrasacaksın dedi kötü zamanda yanında olmayacaksam ne zaman olacagım dedi beni bekle nolur dedi çaresizim kendimi çok kkötü hissediyorum buraya yazarak en azından sizlerin düşüncesini öğrenmek belki biraz rahatlamak istedim çünkü konuşacak kimsem yok sürekli ağlama hissi geliyor aileme açıklayamıyorum sebebini sizce bu durumda ne yapmalıyım nolur yardım edin düşünmekten kafayı yiyecegim