Yardim edin lutfen

bayankapriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
255
53
28
agustos gibi evlenecegm kismetse 12 saat uzaga evli bir ablam var babamla annem hic anlasamaz birbjrine cok zit iki karakter kavga gurultu olmaz ama huzurda olmaz etrafimdaki herkes sen gidince annen cok zorlanacak diyor ayy cok uzak bilmm ne anneme cok duskunum kendi hakkini savunamaz arkasinda ablamdan benden baska kimse yok nisanlima gelince 6 yildir birlikteyz ailesiyle iyi anlasiyorm 6 yildir onlarlada surekli beraberdm sorunum yok ama cevremdekilerin ann en cok zorlanack uzak vs demeleri cok etkiliyo beni psikologa mi gitsem diyorm acaba cunku gercekten hic biseyden tat almiyorm hevesm yok evlilige

Madem annenizden ayrılmanız çok zor niçin uzağa evlenmeyi kabul ettiniz?
Kendini savunur anneniz,siz hiç olmasaydınız ne yapacaktı.
Ayrıca telefon diye bir icat var,görüntülü de arayabilirsiniz her gün 20 kere.
Elalem değil siz evleneceksiniz,etkilemesin söyledikleri.Şimdi uzağa evlendin diyecekler,sonra çocuk diyecekler,sonra ne kötü annesin diyecekler.
Herkes bişey diyecek ve siz bunları düşünerek yaşayacaksınız...
Hayatı zorlaştırmayın kendinize
Mutluluklar

Haklisiniz universite 1. sinifta 2010 dan beri birlikteyiz insan dusunemiyor boyle seyleri o yasta

Millet cekemez arkadaşim onlarin lafiyla kuyuya inme sakın. ben 15 saat uzakliktayim ailemden 2 ayda bir geliyorum cok sukur ailemin yanina eşinle anlaştıktan sonra gerisi teferruat.annenize gelinc bende cok düşkünümdür günde 10kere konusurum goruntulu,goruntusuz
akside bir babam var ama oda onun kocasi iyiside onun kötüsude onun kötü düsünme.Ama evliligi iyi dusun evlendikten sonra ben alisamadim diyip nisanlininda hakkima girme.

Ne zamandir evlisiniz Allah razi olsn bir nebze rahatladm

E kendiniz bunu göze alarak evleniyorsunuz elalemin dediğiyle mi ikileme düşeceksiniz?

Bence sizi vazgecirmeye calisiyorlar gibi kiskaniyor olabilirler. Evlenecek birine durup durup annen ezilecek dusuncesi empoze edilmeye calisilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…