yardım edin lütfennn

Niceem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
6
0
86
İzmir
arkadaşlar 24 martta adet oldum ve ayın 28 inde bitti 2 gün sonrada nişanlımla ilişkiye girdik:utangac: ve hiç bir şekilde korunmadık sadece geri çekilme yöntemini kullandık ama korkuyorum hamile kalırmıyım acaba diyesenağlama nişanlımlada paylaşamıyorum korkumu lünfen yardım edin ne yapmalıyım kafamçokkarıştı

tam anlamıyla hersey olmadan bıseycık olmaz.bence korkma canım hamıle kalmamısındır..korkacak bısey yoktur bence..

Bu işler belli olmuyokii,bazen isteyenler bekler olmaz bazende bi hamlede hamiş olursun..ınşallah değilsindir,bence bu durumu nişanlınla paylaşmalısın,en azından korkunu bilsin,hoş tek başına yapmadın birlikte alacaksınız sorumluluğu,korkuyu da yaşayaksan bile birlikte yaşamalısınız..
Yine de umarım değilsindir..

Büyük ihtimal değilsindir. Ama geri çekme yönteminde risk her zaman var. Söylemekten yazmaktan dilimizde tüy bitti. Geri çekme bir korunma yöntemi değildir. Hamile kalma olasılığı %40lardadır.
Neyse ki günün çok uygun değilmiş ama onu da bir iki gün farkla kurtarmışsın. Ki takvim yöntemi de doğum kontrol yöntemi değildir. Her an yumurtlama günlerin bir önceki aya göre değişebilir.
Nişanlınla mutlaka paylaş. Bu sadece senin sorunun değil.
Bir dahaki sefere de bilinçli korunun. Bir doktora danış. Sağlık ocakalrında bile bu bilgi veriliyor. Sana en uygun yöntemi önerecektir doktor.

ayy bende nişanlıların ilişkiye girmesini anlayamıyorum ascık daha sabretseydinizde ilk geceniz korkusuz ve özel olsaydı yaopuyorumnanaktan

Hamile olma ihtimalin düşük gibi ama belli olmaz.
Bende wustten blume'ye katılıyorum, neden biraz daha sabredemediniz ki. boshayallersmile
Artık maalesef o manevi duyguların önemi kalmadı nedense arkadaşlar ya.
Ben çok üzülüyorum. Eskiden genç kızlara bu bir şekilde aşılanırdı, evlilikte olması en iyisi cinselliğin diye. Ama artık dizilerde, sinemalarda Amerikan ve Avrupa kültürü aşılamaya çalışıyorlar. Her şey serbest. Bu yüzden de artık bazı değerlerin önemi kalmadı topluluğumuzda. Gerçekten çok yazık.
Hatta bebek istiyoruz burada çoğumuz ama ileride zaman nasıl olacak onu da bilemiyoruz. Allah yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
amin... ama böyle devam ederse sonucu tahmin etmek zor olmasa gerek neyse Allah yardımcımız olsun

büyük bir ihtimal değilsin ama hamileysende sakın aldırma hemen evlen bence bunun günahına girme

Benim kafamı karıştıran, neden nişanlından çekiniyorsunki? Ne alaka yani ??? Bu işi tek başına yapmadın ya arkadaşım. Hamileysen de değilsen de sorunlarını , nişanlınla paylaşmayacaksında kimle paylaşacaksın.

Wusten blume ben açtım yeni bir konu. Forumda en altta ortaya karışık bölümde -> hiçbir başlığa uymayan yazılarda. Başlığı da kaybettiğimiz değer yargılar.
Oradan bakabilirsin istersen.

ya ben bişeye takıldım nişanlınla neden paylaşmıyosun çok saçma değl mi?anlayamadım korkuyomusun nedir nişanlından.daha şimdiden böyle konuşmaya çekinirsen ohooo işin var valla::)))

bencede hamile değilsindir
bizler okadar uğraşıyoruz hamile kalamadık
eger sen birekere kalırsan senin yumurtalıklar canavar gibiymiş arkadaşım
süper çalışıyorlar maşallahh derim.
hakkında hayırlısı

evet bende aslında sizinle aynı düşüncedeyiim zaten bizde nikahtan sonra istiyoduk ama bir anda oldu heşey kontrol edemedik birbirimizi o sebeple korunamadık zaten :(

ya eczanedeki testler ne saçma cevap weriyo bi olumlu bi olumsuz kafayı yicem nişanlımada açtım konuyu imkansız dio başka bişey demio çok ii kontrol ettim ben kendimi dio ama tesler nie öle gösteriyo :((

test ya pozitif çıkar yada negatif bi pozitif bi negatif diye birşey olmaz kesinlikle. Madem bu kadar telaşlanıyosun bi hastanede kan testi yaptır özel bi hastaneye git duyulmasını istemiyorsan 15 dakkada yapılıyorlar testi 1. saatin sonundada alıyorsun sonucunu bu arada nişanlıyım diyorsun ama profilinde evli yazıyor anlamadım ????? neden gerçek bilgilerini yazmadın

Back
X