Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptığından ders çıkart, bir daha hiçbir ilişkinde yapma. Adamı da rahat bırak seni affedip istemek zorunda değilArkadaşlar merhaba aranızda yeniyim. Bir derdim var. Sevdigimin kalbini cok kırdım simdi ne yapsam affetmiyor. Konusmak istedim bulusmadı karsısına cıktım kızdı ve yanlıslarımı yüzüme vurdu. Kactane mesaj attım okudu dönmedi. Haklı olduğunu anladım cok kırdım onu lütfen yardım edin ne yapıym?
Kıskanclıgım tuttu bide sucumu bilmiyor gibi sende yazsadın dedim tam delirdiYani her aramaya cevap verilmeyebilir , doğaldır... Ev basmak gerçekten nedir ? Ama özrünüzü dilemişsiniz , geride durun biraz artık.
acil psikiyatriye gitYalvarmak istemiyorum ama hatamı anladıgımı bilmesini istiyorum belki af eder diye.
telefona cıkmadı, tekrar aradım meşgule attı bende sinirlendim evi bastımoda kızdı
Yanibugün günlerden sıradan birgün: ev bastım
İlişkilerde yüzgöz olmamak gerek. Dediğim gibi geride durun artık.Kıskanclıgım tuttu bide sucumu bilmiyor gibi sende yazsadın dedim tam delirdi![]()
öyle kolay ve normal birşey gibi yazıyorsunuz ki ev bastım, meşgule attı sinirlendim ev bastım diye
Bende zorunda demedim zaten nasıl kendimi affedere bilirim diye sordum ama böyle boş cevap gelcegine emindimyaptığından ders çıkart, bir daha hiçbir ilişkinde yapma. Adamı da rahat bırak seni affedip istemek zorunda değil
Hee ben de kavgadan sonra ev bastın sandım. Niye qçmayınca hemen ev basıyorsun ki. Ev basmak ne ya afsgagajYok ev bastım.. aradım cıkmadı sonra meşgule attı bende evi bastımtüm ailesi ordaymıs
Adam sizi affetmemekte çooook haklı.Aradım cıkmadı, tekrar aradım meşgule attı sinirlenip evi bastımbütün aile toplanmiş bilmiyordum
![]()
Gül gül iyidiröyle kolay ve normal birşey gibi yazıyorsunuz ki ev bastım, meşgule attı sinirlendim ev bastım diyehiç güleceğim yoktu
ay birde adamın ailesi falan varmış sanırım of nasıl olmuşturHee ben de kavgadan sonra ev bastın sandım. Niye qçmayınca hemen ev basıyorsun ki. Ev basmak ne ya afsgagaj
cok kötü oldum hemde,Adam sizi affetmemekte çooook haklı.
Aileye de rezil olmuşsunuz. Artık sizi hiç onaylamazlar. Ben olsam onaylamam şahsen böyle bir kızı.
Ne demek ev basmak falan? Bu ne şiddettir?![]()
Cok kötü sinirlendi gözünden cıkan atesi gördümay birde adamın ailesi falan varmış sanırım of nasıl olmuştur![]()
Apartman onların onun kendi dairesi vardıSevgilinizin aile evini mi başarınız ciddenBurdan dönüş olmaz olsa da dikiş tutmaz.
Onun affedesi yoktur, biraz kafa dinlemek istiyordur. Belki de ayrılmak istiyordur, bahane edecektir bunu. Bence de salın adamı biraz.Yalvarmak istemiyorum ama hatamı anladıgımı bilmesini istiyorum belki af eder diye.
telefona cıkmadı, tekrar aradım meşgule attı bende sinirlendim evi bastımoda kızdı
bence destek almalısınız bunla değil başkası da olsa benzer şeyi yaparsınız sıkıntıCok kötü sinirlendi gözünden cıkan atesi gördüm