Yardım edin nasıl kendimi af ettiririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EMM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim. Bir derdim var. Sevdigimin kalbini cok kırdım simdi ne yapsam affetmiyor. Konusmak istedim bulusmadı karsısına cıktım kızdı ve yanlıslarımı yüzüme vurdu. Kactane mesaj attım okudu dönmedi. Haklı olduğunu anladım cok kırdım onu lütfen yardım edin ne yapıym?
yaptığından ders çıkart, bir daha hiçbir ilişkinde yapma. Adamı da rahat bırak seni affedip istemek zorunda değil

Aradım cıkmadı, tekrar aradım meşgule attı sinirlenip evi bastım😔 bütün aile toplanmiş bilmiyordum😔
Adam sizi affetmemekte çooook haklı.
Aileye de rezil olmuşsunuz. Artık sizi hiç onaylamazlar. Ben olsam onaylamam şahsen böyle bir kızı.
Ne demek ev basmak falan? Bu ne şiddettir? :olamaz:

Adam sizi affetmemekte çooook haklı.
Aileye de rezil olmuşsunuz. Artık sizi hiç onaylamazlar. Ben olsam onaylamam şahsen böyle bir kızı.
Ne demek ev basmak falan? Bu ne şiddettir? :olamaz:
cok kötü oldum hemde,

Konu sahibi yaşınız kaç ? Bir de aile varmış cidden. Yarın birgün evlenseniz şöyle muhabbetler olacak : - Bu hangi gelin ? - Şu evi basan... 😐

Yalvarmak istemiyorum ama hatamı anladıgımı bilmesini istiyorum belki af eder diye.
telefona cıkmadı, tekrar aradım meşgule attı bende sinirlendim evi bastım😔 oda kızdı
Onun affedesi yoktur, biraz kafa dinlemek istiyordur. Belki de ayrılmak istiyordur, bahane edecektir bunu. Bence de salın adamı biraz.

Back
X