- 21 Nisan 2018
- 17
- 10
- 3
- 32
- Konu Sahibi Kumsal denizsu
Selam kızlar o kadar büyük bir derdim var ki ilk eşimden ayrıldım İki çocuğum var da ondan Aldatıldım boşanmak istemedi Ben boşanmak istedim beni her zaman ölümle tehdit etti Ailemi öldürmekle tehdit etti cezaevine girmişti cezaevinden firar etti beni öldürmek için Ben de başka bir şehre gitmek zorunda kaldım bir akrabamin çok zor günler geçirdim çocuklarımı götüremedim yanımda gittiğim yerde gazinoda çalışan bir bayanla tanıştım ben de çalışmaya başladım ama olmadı yapamadım bir düzen kurmam lazım da artık Biriyle tanıştım kendini o kadar iyi gösterdi ki tamam dedim Bu benim kurtuluşum olur bana sahip çıkar imam nikahı ile evlendim ama o kadar kötü biri çıktı ki herşeyi Yalanmış adı bile ondan da bir çocuğum oldu ondan da ayrıldım o kadar kötü günler geçirdim ki belki bana kızacaksınız ama yaşadıklarımı bir tek ben bilirim Şimdi ise beni tehdit ediyor O çalıştığım günleri aileme söylemekle eski Kocama söylemekle çocuğumu almak istiyor kendisi Uyuşturucu bağımlısı ben vermek istemiyorum bacılarım ne yapacağım bilmiyorum Ne olur yardım edin adam bildiğiniz Deli çıktı süreklisürekli bana bir şeyler kuruyor