tatlım sana özelden yardım etmek isterdim inan bu yaşadıkların çok büyük problemler değil hele senin şu panik atak dediğin durum varya hah işte o inan bana o kadar kolay bir problemki benim 13 yaşındaki kardeşimdede var hemde anksiyete bozukluğuda var ve şunu söylemeliyim sana doktorlar sana psikolji konusunda yardım edemez sen kendine yardım edebilirsin keşke sana özelden mesaj yazabilseydim
Canım,bence bian önce dr. Git....birde küçük bi tavsiye,eğer yapabiliyorsan çiçek al iyi geliyor hergün ilgilenirsin yada bi hayvan...inan insanın bütün stresini alıyor çiçekler ve hayvanlar.sağlıcakla mal.
sen kendini rahatlatmak icin ne yapiyorsun sadece kendinimi dinliyorsun iyibir Doktor bul kendine takintili olma seni üzenlerden uzak durmaya bak,kitap oku, örgü, sevdigin bir sey yap üretgen olki bitirdigin sey sana mutlluk verir spor yap inan cok faydasi var yürüyüs yap bilmiyoruz ne gibi probleminiz var burasi derdini acmak icin süper insan biriyle konusup duygularini tam anlatamiyor yaziyorsun akil verenler var rahatlatan arkadaslar var yasiniz kac ilk basta kendine inan insan istedikten sonra yapamacagi sey yoktur ruhen iyi gelir rahatlarsin canim iyi degilsek bende bunu var sumu var hastalik hastasi olunur biraz acilsan iyi olur burasi anonim belki sana iyi gelir canim
canım benm ya şuan bende aynı durumdayım bende yemek falan yok hep mide bulantıları allah yardım etsin bize
canım valla ben bi dönem majör depresyon geçirdim nüksetti malesef of çok kötü kendimi çok çaresiz hissediyorum senden dertliym anlıycağı
canım mesajını okudum ama cevap yazamıyorum özelden.sanırım mesaj sayım yeterli değil.desteğin için sağol.sen nasılsın şimdi iyi misin?atlattın mı hastalığını??
sağol canım burdan yazman bile yeterli benim için.ama bu hastalık beni benden alıyor bazen aklımı oynatacağımı düşünüyorum.anksiyete bozukluğu ve takıntı hele iyice kafayı yedirtecek boyuta geliyor.geçenlerde internette gezinirken bir şey izlemiştim bir replik aklımda kaldı sonradan hatırladığımda ben bunu hangi dizide görmüştüm diye düşünmekten çıldırma boyutuna geldim hala da kafamı kurcalıyor,hatırlayamıyorum.ya hatırlayamazsam da delirirsem diye düşünüyorum.çok kötü bir hastalık Allah ben ve benim gibilere yardım etsin
yaşadıklarımı,hissettiklerimi anlatmışsın resmen,ne de güzel anlatmışsın.evet bu hastalık ben kötüyüm deyince kötüleştiren bir hastalık.bunun da bilincindeyim ama lanet olası beynime söz geçiremiyorum.beni takip ediyor ben iyiyim deyince iyi oluyorum,bakıyorum sonra tekrar kötü düşünceler almış başını gidiyor.
burda tüm yaşadıklarımı düşündüklerimi ifade edemem ama birilerinin beni anladığını bilmek güzel.desteğin için teşekkür ederim önerdiklerini dikkate alacağım
kasılmalar krizler sankı benı anlatmışın. acıle kucağında goturuyo esım o derece yuruyemıyom. doktor pskolojık dedı sakınlestırıcı verıp eve yolladı. hıç sınır yapmıyacakmısım . gelsınde benım hayatımı yasasın o zaman bakalım neler oluyo. zor ama yapçak bısey yok sakınlestırıcı yüksek doz ıgne yıyom ben. anca gecıyo kasılma oyle yasayıp gıdıyom. alışırsın sende Allah sabır versın
sağol canım burdan yazman bile yeterli benim için.ama bu hastalık beni benden alıyor bazen aklımı oynatacağımı düşünüyorum.anksiyete bozukluğu ve takıntı hele iyice kafayı yedirtecek boyuta geliyor.geçenlerde internette gezinirken bir şey izlemiştim bir replik aklımda kaldı sonradan hatırladığımda ben bunu hangi dizide görmüştüm diye düşünmekten çıldırma boyutuna geldim hala da kafamı kurcalıyor,hatırlayamıyorum.ya hatırlayamazsam da delirirsem diye düşünüyorum.çok kötü bir hastalık Allah ben ve benim gibilere yardım etsin
kendimi rahatlatmak için yaptığım şey kalmadı inan.yalnız bu önerdiklerin arasından spor çok iyi geliyor gerçekten.burda birilerinin beni teselli etmesi,derdimi dinleyip birkaç cümle yazması bile biraz olsun rahatlatıyor beni.bu arada 21 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?