Derdimi nasıl anlatsam bilmiyorum.birkaç kez konu açıp yazmıştım daha önce de.bilenler bilir.son 1 yıl çok zor günler geçirdim.panik atak ve anksiyete bozukluğu var.aslında tedavi gördüm 7-8 ay.lustral kullandım ama doktorum bile demedi sende şu şu hastalık var şöyle yapman gerek diye..teşhisi ben koydum yani..dönem dönem çok iyiydim.zaten b12 eksikliği kansızlık da vardı ve bunun için de ilaç ve iğne kullanmıştım.panik atağı tetiklediğini duymuştum bu hastalığın ama kan değerlerim düzelmişti en sonki tahlilde
geçen gece yine başladı nöbetlerim.genelde gece oluyordu zaten ama artık gündüzlere de yaydım bunu.bütün vücudumda titreme,kasılma gibi bir şey(adını da koyamıyorum),nefes darlığı ölecekmiş hissi,aşırı halsizlik ve yorgunluk.delirecekmiş gibi olma.tam iyileştim derken yeni bir kriz geçirmem bana bu hastalığın hiçbir zaman geçmeyeceğini ve ömür boyu benimle olacağını düşündürüyor.ne yapacağım bilmiyorum böyle yaşanmaz gerçekten.
bir de yine bu sitede görmüştüm galiba kulak çınlaması beyin tümörünün belirtisiymiş diye.ikidir hafif bir çınlama oluyor gerçekten böyle mi acaba çıldırmak üzereyim.