- 12 Şubat 2014
- 183
- 8
- 38
- Konu Sahibi denizderinn
-
21Yas kaç. .
Artık geçti yapıldı yanibenimde kaşlarım çok dökük ama ben boyuyorum
o kalıcı kaşın abdest geçirmediğini düşündüğüm için yaptırmıyorum
he bide bu işin ehli birisi olması lazım
sonuçta yüz bu... Arkadaşlarım Florya'da bir bayana yaptırıyor ve inanılmaz güzel yapıyor kadın..
benim kaşımda da kalıcı makyaj var. kötüden kastın ne tam anlatırsan yardımcı olmaya çalışayımArkadaşlar ben napıcağını bilmiyorm kaşlarım çok seyrek diye kalemle boyuyordum iyice dökülmeye başlamıştı. Kaş ekimi araştırdım onlarda dik çıkıyor diye Kalıcı makyaj yapmaya karar verdim 5 gün önce yaptırdım ama bi Kaş farklı diperi daha farklı oldu ve Ortaya çok yakındı biri normalde 20 gün sonra rotüş işlemi yapıyorlar ama ben dayanamadım ve gittim zorla da olsa bayan yaptı ama okadar iğrenç oldum ki evden dışarı çıkamıyorum. Kimseye de söylemedim çok kötüyüm. Bana bi çare lütfen ya kendimi çok kötü hissediyorum.
yeni teknik derken? neymiş acaba bilgin var mı ya da adı falan biliyor musunAslında ilk günler kötü görünmesi normal zamanla deri dökülüp rengi solunca otururdu ama resim yokmuydu ekleseydinizde bir baksaydık. Bende daha önce iki kez yaptırdım. Buaralar yeni bir teknik varmış ondan yaptırmayı düşünüyorum bende bakalım.
Ben o Dediğiniz teknikten yaptırdım sanırım kalıcılığı 1 sene bunun ama çok kalın oldu düzeltiriyim derken daha da köyü YaptımAslında ilk günler kötü görünmesi normal zamanla deri dökülüp rengi solunca otururdu ama resim yokmuydu ekleseydinizde bir baksaydık. Bende daha önce iki kez yaptırdım. Buaralar yeni bir teknik varmış ondan yaptırmayı düşünüyorum bende bakalım.
Yani çok kalın oldu ben istedim üstelik ama yapılırken kalın gibi durmuyordu uç tarafları hiç normal değil yaniyeni teknik derken? neymiş acaba bilgin var mı ya da adı falan biliyor musun
Long tıme liner teknik yada kıl tekniği deniliyor sanırım. Önceden daha boyamış gibi oluyordu kaş. şimdi tek tek kıl varmış gibi boyanıyor- daha doğal duruyor.yeni teknik derken? neymiş acaba bilgin var mı ya da adı falan biliyor musun
kalın kaş moda aslında belki alışamadığnız için öyledirYani çok kalın oldu ben istedim üstelik ama yapılırken kalın gibi durmuyordu uç tarafları hiç normal değil yanirotüş de ten rengi boyayla inceltme yaparlar mı sixcr
kaş kontürünün tam anlamıyla oturup şeklinin ortaya çıkması 1 ay sürüyor.. kalın görünmesi normal, ben de ilk yaptırdığımda hem çok kalın hem çok koyuydu, yaklaşık 3 hafta sonra falan kabuklar döküldükten sonra rengi oturdu, hatta ince bile gelmeye başladı.. birazcık sabret sakın daha fazla işlem yaptırma üstüste yaptırman zaten bi hata olmuş.. üstüste oynarlarsa görüntünden daha önemli sorunlar olabilir aman dikkat...Yani çok kalın oldu ben istedim üstelik ama yapılırken kalın gibi durmuyordu uç tarafları hiç normal değil yanirotüş de ten rengi boyayla inceltme yaparlar mı sixcr
güzelmiş araştırayım bi.. teşekkür ederim. :)Long tıme liner teknik yada kıl tekniği deniliyor sanırım. Önceden daha boyamış gibi oluyordu kaş. şimdi tek tek kıl varmış gibi boyanıyor- daha doğal duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?