yardım edin ne olurr :(

denizderinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
183
8
38
Arkadaşlar ben napıcağını bilmiyorm kaşlarım çok seyrek diye kalemle boyuyordum iyice dökülmeye başlamıştı. Kaş ekimi araştırdım onlarda dik çıkıyor diye Kalıcı makyaj yapmaya karar verdim 5 gün önce yaptırdım ama bi Kaş farklı diperi daha farklı oldu ve Ortaya çok yakındı biri normalde 20 gün sonra rotüş işlemi yapıyorlar ama ben dayanamadım ve gittim zorla da olsa bayan yaptı ama okadar iğrenç oldum ki evden dışarı çıkamıyorum. Kimseye de söylemedim çok kötüyüm. Bana bi çare lütfen ya kendimi çok kötü hissediyorum.

benimde kaşlarım çok dökük ama ben boyuyorum
o kalıcı kaşın abdest geçirmediğini düşündüğüm için yaptırmıyorum
he bide bu işin ehli birisi olması lazım
sonuçta yüz bu... Arkadaşlarım Florya'da bir bayana yaptırıyor ve inanılmaz güzel yapıyor kadın..

Aslında ilk günler kötü görünmesi normal zamanla deri dökülüp rengi solunca otururdu ama resim yokmuydu ekleseydinizde bir baksaydık. Bende daha önce iki kez yaptırdım. Buaralar yeni bir teknik varmış ondan yaptırmayı düşünüyorum bende bakalım.

Artık geçti yapıldı yani

benim kaşımda da kalıcı makyaj var. kötüden kastın ne tam anlatırsan yardımcı olmaya çalışayım

yeni teknik derken? neymiş acaba bilgin var mı ya da adı falan biliyor musun

Ben o Dediğiniz teknikten yaptırdım sanırım kalıcılığı 1 sene bunun ama çok kalın oldu düzeltiriyim derken daha da köyü Yaptım

Bence sana değişik geliyordur ondan kötü sanıyorsundur. Zamanla gözün alışır üzülme

sadece kaşınızı ekleyin de görelim hakikaten kötü mü olmuş, senin gözün alışmadığı için mi öyle geliyor.

Yani çok kalın oldu ben istedim üstelik ama yapılırken kalın gibi durmuyordu uç tarafları hiç normal değil yani rotüş de ten rengi boyayla inceltme yaparlar mı sixcr
kaş kontürünün tam anlamıyla oturup şeklinin ortaya çıkması 1 ay sürüyor.. kalın görünmesi normal, ben de ilk yaptırdığımda hem çok kalın hem çok koyuydu, yaklaşık 3 hafta sonra falan kabuklar döküldükten sonra rengi oturdu, hatta ince bile gelmeye başladı.. birazcık sabret sakın daha fazla işlem yaptırma üstüste yaptırman zaten bi hata olmuş.. üstüste oynarlarsa görüntünden daha önemli sorunlar olabilir aman dikkat...

Canım ben de yaptırdım bende de hiç yok denecek kadar azdı ilk günler öyle görünmesi doğal ancak 1 hafta içinde oturuyor şimdi çok kalın ve koyu geliyordur ama taze olduğu için öyle sürekli nemlendirici bepanthen tarzı krem sürmen lazım kabukları soyulacak ama nemlendirmen ve hiç oynamaman lazım iyice kalkmaması lazım yoksa çok açık renk olur kendiliğinden soyulması lazım sürekli nemlendir. Gidip üzerine daha soyulmadan deri kendine gelmeden rötuş arttırman iyi olmamış yapmaması lazımdı sen ne kadar istersen iste ben de bir yerde yaptırdım hiç memnun kalmadım kanattı hemen gitti ama sonra ben güzellik merkezinde çalışıyordum orda estetisyen arkadaşım öğrendi hem acısız hem çok güzel yaptı yine yaptırıcam. Sabret biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…