- 12 Şubat 2014
- 183
- 8
- 38
- Konu Sahibi denizderinn
-
Gerçekte daha kalın yani dışarıdan kaşın bayanı var diyebilirler diye düşünüyorum. Birde gereksizz bir uzunluk var inşşallah dediğiniz gibi olur teşekkürler :)Gerçekte daha mı koyu ki? eğer öyleyse bile için rahat olsun renk akacaktır zaten.. sadece birazcık sabır lütfen.. :)
ayyyy sakın öyle düşünme lütfen.. aksine inan güzel duruyor ve o kalınlık emin ol gidecek benim de o kadar kalın duruyordu hatta ben çok beğenmiştim güzel oldu diye ama kabuklar çıkıp renk oturunca inceldi resmen... güzel olacak demedi deme..yüzüm çok küçük olduğu için belli olmuyor aslında tam görüntüyakından görseniz anlarsınız yaptırdıktan sonra dönerken insanlar böyle iyi davranıyorlar dışarıda acaba hastalıklı gibi mi duruyorum diye düşündüm bi ara
Hadi inşallah valla beklicez artık hafif incelse çok muytlu olurum belkide gözüm alışmadığı içindir doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim yorumlarınız içinayyyy sakın öyle düşünme lütfen.. aksine inan güzel duruyor ve o kalınlık emin ol gidecek benim de o kadar kalın duruyordu hatta ben çok beğenmiştim güzel oldu diye ama kabuklar çıkıp renk oturunca inceldi resmen... güzel olacak demedi deme..
incenin cağresi bulunur kalemle alttan hazır şekli boyaya biliriz dert etmeyin onu iyiki kalın olmamış :))şansım olsa da sana bir fotomu göndersem de için iyice rahat etse... ben ilk yaptırdığımda hemen hemen seninki gibiydi, millet şimdi senin kaşların çok ince deyip duruyor sinir oluyorum ben de..
rica ederim.. :)Hadi inşallah valla beklicez artık hafif incelse çok muytlu olurum belkide gözüm alışmadığı içindir doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim yorumlarınız için
Teşekkür ederim canım :)Bence de gayet hoş duruyorlar. Moralini bozma. Güle güle kullan.
evet kıl tekniğiyle yapıldı ne kadar zaman geçmişti tam oturması için bende şuan korkunç görünüyorumsanırım kıl atımı tekniği yaptırdın. aynı teknikle arkadaşım yaptırdı. onunkiler de ilk zamanlar öyle koyu ve öyle kötüydü ki anlatamam. yüzü korkunç görünüyordu. hem de kalındı aynı zamanda. ama şimdi öyle güzel oturdu ki, yüzünün ifadesi değişti resmen.
bir iki ay içinde yüzü normale döndü. ama şu an tam olarak oturmuş durumda. ben de ilk gördüğümde çok kötü bulmuştum yüzüne de hiç gitmemiş gibiydi ve gerçekten de çok kötü gözüküyordu kalın ve koyu. ama şimdi sanki doğal kaşları buymuş gibi duruyor. ve inanılmaz da güzel bir ifadesi var. meraklanma biraz sabır sadeceevet kıl tekniğiyle yapıldı ne kadar zaman geçmişti tam oturması için bende şuan korkunç görünüyorum
Sağolun gerçekten yorumlarınız için biraz da olsa içim rahatladı ama okadar beklemek benm gibi sabırsız bi insan için yıllar gibi geliyor dayanıcaz artık kaş yaparken göz çıkartıyorm iştebir iki ay içinde yüzü normale döndü. ama şu an tam olarak oturmuş durumda. ben de ilk gördüğümde çok kötü bulmuştum yüzüne de hiç gitmemiş gibiydi ve gerçekten de çok kötü gözüküyordu kalın ve koyu. ama şimdi sanki doğal kaşları buymuş gibi duruyor. ve inanılmaz da güzel bir ifadesi var. meraklanma biraz sabır sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?