Yardım edin ne yapacağımı bilemiyorum

katılıyorum. artık bence de kendisini daha kötü hissetmemesi için biraz daha duyarlı olmalıyız. malesef hayat filmlerdeki gibi toz pembe değil. kimbilir ne kadar büyük travma yaşadı konu sahibi. ama böyle olması belki de hayırlısıdır, bunu da bir tek Allah bilir. Önemli olan bundan sonrasına bakmak ve aynı kötü durumları yaşamamak için önlem almak...

canim cok haklisin o an insan iyi düsünemiyor ben ücüncüye kaza hamile kaldim hic planda yoktu yasim cok kücüktü aldirmayi düsürmeyi bile o an düsündüm sonra dedim onun bir tirnagini bile yaratamazken nasil kiyarim diye ve ne olursa olsun dogurmaya karar verdim ve ben dogumdan donra depresyona giriyom cok kötü zaman geciriyorum hemende gecmiyen bir hastalik hatta dogduktan sonra yaptim yetmiyormuydi bir tane iki tane cok kötü sözler kullaniyordum ama bilincli degil aglasada hic kiyamaz hemen alirdim kucagima

allah yardımcın olsun ck yazık olmus ama tabı sen bılırsın senın ıcın en ıyı durumu allah afetsın mecbur kalınca yapcak bısı yok bu kadar nıye yuklendınız anlamıyorum arkadasa sızde ola bılırdınız onun yerınde napsın kızcaz korundum dıyo sıralede korunan kazala hamıle kalıyo konusmak bı ınsana laf sokmak ne kadar da kolay dılmı onun yerınde dılsınız cunku

sadece kondomla korunmayacaktınız demiş arkadaş mesela 2 kondomla korunsaydınızz:)hayret yani yazılanlar osmanlı zamanında kimse aç değildi diyen arkadaş iyi ve tarafsız bi tarih kitabı okusunda türklere yapılan zulümleri görsün.neyse konunun sonunda kardeşim hakkında hayırlısı olsun tövbe et ve bir daha böyle bir hataya düşme.kolay değil ama ilerde durumun düzelince olacakk çocuklarınla avunmaya çalış.hayatın güzelliklerini görmen umuduyla

Son düzenleme:
gerçekten çoook zor bi karar

benimde 3. hamileliğim süpriz oldu

1. oğlum 7 yaşında

2. oğlum1.5 yaşındaydı

ve ben tekrar hamile kalmıştım

bende kararımı vermiştim aldıracaktım(bu kararı almadan önce günlerce gecelerce ağladım Allaha yavardım kendilğinden düşsün diye) çünkü 3 çocuğa bakacak kadar kendimi güçlü hissetmiyordum

dr dan randevu aldım hazırlanddım

eşimle tekrar konuştuk

ve vazgeçtim

şuan 3 .oğlum 5 aylık olmak üzere

bide şu var geçen ay büyük oğluma arba çarptı
şükür bişey olmadı

ama ben çocuğu aldırsaydım
diycektimki " bebeği aldırdım ondan bu başıma geldi"

rabbim hepimizin günahlarını affetsin arkadaşım

Back
X