Yardım edin ne yapmam gerek??

damla123_

İçimdeki boşluk </3
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
1.240
1
36
Bursa
Merhaba
Benim bir kaç sorum var :/ Facede birinden hoşlanmaya başladım aslında hoşlanıyorummu yoksa aşıkmı oldum bilmiyorum..? :( Onu düşünüyorum bazen resmine bakıp dalıyorum heyecanlanıyorum ama kalbim öyle hızlı atmıyor ona bakınca nedense facede ekledim biraz konuştuk ve sonra yazmadı ve ondan hep mesaj bekliyorum her facei açtığımda mesaj yazmadığını gördüğümde hayal kırıklığı oluyor benim için ve 2 gün önce mesaj yazdım bırakın cevap yazmayı mesajı bile okumamış ve bu durum beni çok üzüyor :( ben acaba ondan sadece hoşlanıyorummu yoksa aşıkmı oldum?? yardım edin lütfen sizce ne yapmam gerek??

(bu arada oda benden msj beklemiş işte 2 gün önce yazdım ama ne mesaja ne bakmış nede cevap yazmış)

hiç gördün mü onu normaldede tanıyomusun ne zamandır tanısıyosunuz ?
aşk görecelı bısey bence asık olu olmadıgıı bız dgıl sen bilebilrsin ama eger sadece bi kaç konuşma sonrası bişeyler hissetmeye basladıysan aşk degıldır :34:

Onu işte sadece facede gördüm o başka şehirde ben başka şehirde konuşmamız 5 gün oldu ama ondn öncedende hoşlanıyordum yani kimseden onun kadar etkilenmedim hoşlanmadm o bana başka duygular hissettiriyor hep ondan mesaj bekliyrm yazmayınca üzülüyorum :/ ama işte aşıkmıyım yoksa sadece hoşlantımı bende bilmiyorum kafamı karıştırıyor :/ hep aklımda o :(

Son düzenleme:
5 günde birine aşık olmak zor diye düşünüyorum ben :26: hoşlantı olabilir yada güzel vakıt geçiriyosan onunla konuşurken eğlenıyosan onunda etkisi olabilir ama aşk oladugunu dusunmuyorum kaptırma kendini çok fazla :16:

Belkide bilmiyorum ama ben onu 1 ay önce görmüştüm şimdi ise aklımı karıştırıyor kendimi kaptırmamaya çalışıyorum ama hep aklıma geliyor o engelleyemiyorum kendimi :/ :)

Son düzenleme:
bu sıralar biraz boşlukta olabilirmisin? yani hepimiz yaşıyoruz yapıcak bişeyler bulamıyoruz ve birşeye odaklanıp kalabiliyoruz. böyle birşey yaşıyor olabilirsin o cevap vermedikçe daha da çok yoğunlaşıyorsun ona bence sadece bu hoşlantıda değil aşkta sadece biraz beğenmek ve birazda inat gibi geldi :)

Ya ben açıksası öyle kolay kolay birisinden hoşlanmıyorum beğenmiyorum yani eğer beğenirsem hoşlantı olursa hepsi birkç dakika-saat sonra aklımdan siliniyor ama bu hep aklımda çıkmıyor aklımdan :( :)

Ya ben açıksası öyle kolay kolay birisinden hoşlanmıyorum beğenmiyorum yani eğer beğenirsem hoşlantı olursa hepsi birkç dakika-saat sonra aklımdan siliniyor ama bu hep aklımda çıkmıyor aklımdan :( :)

sanırım seni biraz zorladığı için olabilir çünkü anladığım kadarıyla pek cevap vermiyor bilerek veya bilmeyerek yapıyor bunu ama yapıyor bu da seni hırslandırıp meraklandırıyor ve devamlı açıp açıp bakıyorsun. beklediğin ondan gelicek mesaj değil onun yazıp yazmamış olması. kısa bir süre sonra bunuda umursayacagını sanmıyorum çünkü bir insan birşeyler paylaşmadan aşık olamaz ya da hoşlanamaz gibi geliyor bana o yüzden sıkma canını :)

:) hımm olabilir bakacam artık gerçekten öyle olabilir karşılık alamadığım için olabilir ve bunuda aşkla karıştırmış olabilirim ;)

Back
X