- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
- Konu Sahibi Perihosseini
-
İlac kullaniyordum ama bu seviyeye getirdiler beni şeytan diyor ki tum kutuyu simdibak ablacım gidiyorsun bir doktora durumunu anlatıp tedavini oluyorsun
sinirlerin yıpranmış problemlerini sinir krizleriyle çözemezsin
Hayir yrni mezun değilim. terubemi yeterli bulmuyorlar o yuzden issizimGeçmiş olsun. Yeni mi mezun oldunuz? Mezuniyet boşluğu gibi geldi bana.
hadi şimdi biraz sakinleş hiç olumsuz birşey düşünmemeye çalışİlac kullaniyordum ama bu seviyeye getirdiler beni şeytan diyor ki tum kutuyu simdi
Evet, çok iyi anlıyorum sizi. İssizligin bu krizlerde etkisi eminim çok fazla. Başka bir ilde arkadaşınız, akrabaniz vs varsa bence bir haftaligina gidip kafa dinleyin. Herkesten uzaklaşmak iyi gelecek.Hayir yrni mezun değilim. terubemi yeterli bulmuyorlar o yuzden issizim
Olmuyorum olmadgimdan üstüme geliyorlar suratım asikmis bilmem neymiş sanki hayayim dörtIlaclara devam et
Kimseyle muahatap olma
Hoc yanımda olmadiki. Beni hep sanki arkadaşı gibi gordu. Gezerken tozarken iyi suratım asilsin ilgilenmez. Noldu kim ne yaptı demez. Neyse. Ben bugün yapayalnız olduğumu anladmGecme dedigin hersey gecer hepsini yasadım kendimden baska kimseye zararim olmadi sonuç olarak kendime yazik ettim aklını basina topla cnm özellıkle anneni karsina alma ne olursa olsun ilerde sadece aile kalıyor yaninda
Ilerde evlenince anlar kiymetini merak etme ama iste insanin icinden bisey kopiyor cok ii biliyorumOlmuyorum olmadgimdan üstüme geliyorlar suratım asikmis bilmem neymiş sanki hayayim dört
Hoc yanımda olmadiki. Beni hep sanki arkadaşı gibi gordu. Gezerken tozarken iyi suratım asilsin ilgilenmez. Noldu kim ne yaptı demez. Neyse. Ben bugün yapayalnız olduğumu anladm
Herkes ortada bıraktığı için kin kısmak istemiş belki de Allah yardımcısı olsun,Annnizle kavganın eski sevgiliye mesaj atacak ne kadar alakası var ki?
Herkes ortada bıraktığı için kin kısmak istemiş belki de Allah yardımcısı olsun,
Kesinlikle.. Bazı insanlar ailesiyle sorun yasadıgı zaman eski sevgililerinden hıncını çıkarmak istiyorlar nedense bunu cevremde çok gördüm, psikolojik destek almadan atlatamaz,Belkide. Desteksiz hissetmek kötü birsey. Dışarıdan psikolojik destek alsa bir süre rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?