Yardım edin nolur

Perihosseini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
1.006
1.547
63
Az once sinir krizi geçirdim. Annemle tartışmaya girdik ve uzerime yurudu sinirkrizimin geleceğini anlayıp kendimi odaya kitledim. Sonrasında etrafa yumruklar atmaya başladım. Ciglikkiyamet. Duyunca uzuldu yada korktu bilmiyorum sustu birden. O sinirle eski sevgilime de binbir bela okuduğum msj attım beni köşeye sıikisrdiniz el birliğiyle dedim .herseyi mahvettim anlayacağınız.işim yok arkadasm yok evleneceğim adam beni bıraktı ailemden hiçbir gun manevi destek görmedim. Günlerdir aylardır kendimi sıkıyordum. Ellerim aciuot yazamiyorim napicam ben bilmiyorum

Geçmiş olsun. Yeni mi mezun oldunuz? Mezuniyet boşluğu gibi geldi bana.

Hayir yrni mezun değilim. terubemi yeterli bulmuyorlar o yuzden issizim
Evet, çok iyi anlıyorum sizi. İssizligin bu krizlerde etkisi eminim çok fazla. Başka bir ilde arkadaşınız, akrabaniz vs varsa bence bir haftaligina gidip kafa dinleyin. Herkesten uzaklaşmak iyi gelecek.

Sakin olun. Ust uste gelmis tum olumsuzluklar. Degisiklik gerekiyor biraz sanirim. Bugun sacimin rengini degistirmem bile oyle iyi geldi ki bana. Kucuk degisiklikler tazelik veriyor. Size de tavsiye ederim.

Gecme dedigin hersey gecer hepsini yasadım kendimden baska kimseye zararim olmadi sonuç olarak kendime yazik ettim aklını basina topla cnm özellıkle anneni karsina alma ne olursa olsun ilerde sadece aile kalıyor yaninda

Ilaclara devam et

Kimseyle muahatap olma
Olmuyorum olmadgimdan üstüme geliyorlar suratım asikmis bilmem neymiş sanki hayayim dört
Gecme dedigin hersey gecer hepsini yasadım kendimden baska kimseye zararim olmadi sonuç olarak kendime yazik ettim aklını basina topla cnm özellıkle anneni karsina alma ne olursa olsun ilerde sadece aile kalıyor yaninda
Hoc yanımda olmadiki. Beni hep sanki arkadaşı gibi gordu. Gezerken tozarken iyi suratım asilsin ilgilenmez. Noldu kim ne yaptı demez. Neyse. Ben bugün yapayalnız olduğumu anladm

Olmuyorum olmadgimdan üstüme geliyorlar suratım asikmis bilmem neymiş sanki hayayim dört

Hoc yanımda olmadiki. Beni hep sanki arkadaşı gibi gordu. Gezerken tozarken iyi suratım asilsin ilgilenmez. Noldu kim ne yaptı demez. Neyse. Ben bugün yapayalnız olduğumu anladm
Ilerde evlenince anlar kiymetini merak etme ama iste insanin icinden bisey kopiyor cok ii biliyorum

Sakin ol uyumaya çalış bence. Ayrıca sevgili eskiymis zaten attinsa attın aldırış etme. Sadece kendini düşün bu ara.

Bekarken ben de annemle çok tartışırdım , çoğu zaman da haksız olurdu ama yapacak bişey yok anne annedir der geçerdim.Sabret , sen de feraha çıkarsın.Annenle tartışmaya girmemeye çalış , yıpranırsın.Bizim anneler haksızlıklarını kabul etmezler , çok çok az anne evet haksızım diyebiliyor.Tartışma boşuna yıpratma kendini.

Back
X