• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin nolur..:(

Merhabalar buraya yeni üye oldum. Benim çok büyük bir derdim var. Ben bundan 10ay önce eşimden ayrildim. Yaşım 23.cok genc yasta yaptgm bi evlilikti olmadi ayrildm cocugum yok. Simdi hayatimda biri var ben bu insandan 3haftalik hamile oldgmu öğrendim. Ailem birlikteligmzi istemiyo onay
Vermiyo hatta seni sileriz diyolar bana. Ilk evliliğimide kacarak yapmıştım. Smdi arada kaldim bu bebeği aldirmalimym..bebegin babasi kesnlikle aldirma diyo evlenelim diyo.günah biliyorum ama napicami bilmiyorum nolur beni kınamadan elestirmeden yardimci olun. Hata yaptgmi bendr biliyorum ailemi cok seviyorum onlari kaybetmeye dayanamam. Ama ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. Evliligmde bi kere kürtaj yaptrmak zorunda kaldim bunun ne demek olduğunu biliyorum..arada kaldım nolur bana bi yol gsterin..

Şimdi ben niye yaptın falan diye sormayacağım. Çünkü olmuşa çare yok. Bence ilk seferde seni affeden,kürtaj haberini aldığında hemen arayan bir ailen olduğuna göre anlayışlı insanlar olduklarını düşünüyorum. Öncelikle annene durumu anlat ve sevgilinin seninle evlenmek istediğini söyle. Annen de durumu babana açık etmeden evlenmenize ısındırsın babanı. Zaten Allah'ın izniyle torunları olunca da her şeyi unuturlar. Allah'ım hakkında hayırlısını nasip etsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3 haftalık hamıle olduğunu nasıl öğrendin..

ben 5 haftalığı zor öğrenmiştim..belkı kımyasal gebelıktır..

Ailenin de bir bildiği vardı mutlaka ama sen de boşanmış bi insansın bunu unutmasınlar. DÜnya hali, kimin basına ne geleceğini Allahtan baskası bilemez.

Yani aldırmak bir cözüm gibi görünse de bence bir kaos.

Ben de evlenmeden hamile kaldım eski eşimden ama bebeğime kıyamadım. Herkesi karşıma aldım ve doğurucam inşallah.

Yaptıklarımızın sorumluluğunu almak zorundayız, korunmadan birlikte oluyorsanız sonuclarını düşünecektiniz.

Kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değil.

Üstelik bu ikinci kürtaj olacak, günahını geciyorum rahminiz kim bilir nasıl yıpranacak

Elmayra konu dagilmazsa eğer senin hikayeni çok merak ettim. Eski eşten hamile kalmak :53:

Ama hikayeni bilmeden eminim çok doğru kararı vemissin. Bende 7 haftalık hamileyim.

Ailenizle konuşmalı ikna etmelisiniz ve o bebeğe kıymamalısınız sevdiğiniz kişide evlilik istiyormuş mutlu olacaksınız belki de bebeği aldırırsanız kaldıramayacağız bir yükün altına girmiş olacaksınız ve belki de mutlu olacağınız bir ilişki bitecek çünkü yorar sizi bu işlere karışmak hayat sizin seçimler sizin iyi düşünün derim 2.bir kürtaj ileride bebek sahibi olmak isterseniz etkiler gibi geldi:51:

Şimdi ben niye yaptın falan diye sormayacağım. Çünkü olmuşa çare yok. Bence ilk seferde seni affeden,kürtaj haberini aldığında hemen arayan bir ailen olduğuna göre anlayışlı insanlar olduklarını düşünüyorum. Öncelikle annene durumu anlat ve sevgilinin seninle evlenmek istediğini söyle. Annen de durumu babana açık etmeden evlenmenize ısındırsın babanı. Zaten Allah'ın izniyle torunları olunca da her şeyi unuturlar. Allah'ım hakkında hayırlısını nasip etsin.

Hepimizn hakkında hayrlisi olsn. Hepinze cok tesekkur ederim. Tanimadgm insanlara derdimi acmak rahatlatti birazda olsa..

Ailenizle konuşmalı ikna etmelisiniz ve o bebeğe kıymamalısınız sevdiğiniz kişide evlilik istiyormuş mutlu olacaksınız belki de bebeği aldırırsanız kaldıramayacağız bir yükün altına girmiş olacaksınız ve belki de mutlu olacağınız bir ilişki bitecek çünkü yorar sizi bu işlere karışmak hayat sizin seçimler sizin iyi düşünün derim 2.bir kürtaj ileride bebek sahibi olmak isterseniz etkiler gibi geldi:51:

Bu 3ncü hamieligm ilki kürtaj diğeri karnmda öldü. Belkide bu son şansim..

Bu 3ncü hamieligm ilki kürtaj diğeri karnmda öldü. Belkide bu son şansim..

Geçmiş olsun ikisi de çok büyük yaralar atlatmışsınız çok şükür dediğiniz gibi olabilir iyi düşünmek gerek kendinizde bu gücü görüyorsanız herşeyden önce evlat sonrası önemli mi insan önce evladım diyor biten evlilikler bile görmüyor gözü size Rabbimin son ayağa kalkışınızın gücüdür belki de:16:

Aldirma cok pisman olursun es adayindan eminsen evlenin..ailene de ayri uzuldum ama yine de ben olsam bebegime kiyamazdim ..

Sevgilin olabilir. Onunla ilişkiye girmiş de olabilirsin. Bu senin özgür ve hür kararındır. Karnındaki bebeği dünyaya getirip getirmeme kararını da sadece sen verebilirsin. O da senin özgür ve hür kararın çünkü.. Sadece şunu anlamıyorum. Korunmak zor mu? Market, eczane yok mu yaşadığınız bölgede? Kızdığım nokta bu. Kızdığım nokta bir evliliği geride bırakmış yani bazı şeyleri bilen bir bayanın neden bu kadar sorumsuzca davrandığı. Konuna gelince ben bile kendimi senin yerine koyup bir çözüm yolu bulamazken sana fikir vermem doğru olmaz. İnşallah zor zamanların geride kalır.

Geçmiş olsun ikisi de çok büyük yaralar atlatmışsınız çok şükür dediğiniz gibi olabilir iyi düşünmek gerek kendinizde bu gücü görüyorsanız herşeyden önce evlat sonrası önemli mi insan önce evladım diyor biten evlilikler bile görmüyor gözü size Rabbimin son ayağa kalkışınızın gücüdür belki de:16:

Belkide...allahim hakkmzda hayirlisini versn.

Tabikide evlenip o çocuğu doğuracaksın. Resmen bize bu çocuğu öldürsem mi yoksa ailemi karşımamı alsam diye soruyorsun. Aile yetişkin bir evladının evlenmek istediği kişiyi kabul etmese de izin vermekle mükellef...Şimdi soruyorum sana ailenden mi korkuyorsun Allahtan mı? Günah arkadaşım aile affeder ama evladın öteki dünyada seni affedecekmi...onun elinden hayatını çaldığın için....

Tabikide evlenip o çocuğu doğuracaksın. Resmen bize bu çocuğu öldürsem mi yoksa ailemi karşımamı alsam diye soruyorsun. Aile yetişkin bir evladının evlenmek istediği kişiyi kabul etmese de izin vermekle mükellef...Şimdi soruyorum sana ailenden mi korkuyorsun Allahtan mı? Günah arkadaşım aile affeder ama evladın öteki dünyada seni affedecekmi...onun elinden hayatını çaldığın için....

Ablacim haklisin cok byk gnah ama sen benim yermde olsan ne yapardn.

Ablacim haklisin cok byk gnah ama sen benim yermde olsan ne yapardn.

Tabiki de doğururdum :))) Çok güzel bir duygudan mahrum etme kendini. Çekirdek aileni kur...Anne baba affeder merak etme. İnşalah babasıda iyi bir insandır.

Tabiki de doğururdum :))) Çok güzel bir duygudan mahrum etme kendini. Çekirdek aileni kur...Anne baba affeder merak etme. İnşalah babasıda iyi bir insandır.

Babasi aldrmayi dsndgm icin beni sucluyo sanada onada bakarim diyo. Ilk evliligimi kacarak yaptgm icin korkuyorum ben ablam ondan bu kararsizligim. Tamamen kaybederim diye..

Bu cocugu dogurmaya mecbur degilsin once ahlak kumkumalarini bi kenara birak ve bu cocuga huzurla mutlulukla yasayabilecegi bi ortam sunabilir misin sunsan da dogurmak ister misin. Duygusal degil mantikli dusunmek lazim. Gunah deyip dogur sonra rezil mi olsun cocuk. Mantikla bak lutfen

Merhabalar buraya yeni üye oldum. Benim çok büyük bir derdim var. Ben bundan 10ay önce eşimden ayrildim. Yaşım 23.cok genc yasta yaptgm bi evlilikti olmadi ayrildm cocugum yok. Simdi hayatimda biri var ben bu insandan 3haftalik hamile oldgmu öğrendim. Ailem birlikteligmzi istemiyo onay
Vermiyo hatta seni sileriz diyolar bana. Ilk evliliğimide kacarak yapmıştım. Smdi arada kaldim bu bebeği aldirmalimym..bebegin babasi kesnlikle aldirma diyo evlenelim diyo.günah biliyorum ama napicami bilmiyorum nolur beni kınamadan elestirmeden yardimci olun. Hata yaptgmi bendr biliyorum ailemi cok seviyorum onlari kaybetmeye dayanamam. Ama ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. Evliligmde bi kere kürtaj yaptrmak zorunda kaldim bunun ne demek olduğunu biliyorum..arada kaldım nolur bana bi yol gsterin..

Bence bebğinize kıymayın çocuk sahibi olmak için maddi manevi ığraşan çok insan var

Cok zor durumdasın ve senin icin zor olacak eminim ama annene hamile olduğunu ve cocuğunun babasının cocugu istediğini ve onlarında rızasını alarak evlenmek istediğinizi guzel bir dille anlat bence . Ailenin tepkisine gore karar verirsin .
Karşı çıkarlarsa baska yol düşünürsün .en azından ailemi ikna etmek icin çabaladım dersin.
Ne olursa olsun lutfen bebeğinize kıymayın . Olan olmuş artık ,
Yanlışı yanlişla telafi etmeyin .
Siz o minik cana sahip çıkın Allah elbet yol çıkaracak karşınıza .

Cok zor durumdasın ve senin icin zor olacak eminim ama annene hamile olduğunu ve cocuğunun babasının cocugu istediğini ve onlarında rızasını alarak evlenmek istediğinizi guzel bir dille anlat bence . Ailenin tepkisine gore karar verirsin .
Karşı çıkarlarsa baska yol düşünürsün .en azından ailemi ikna etmek icin çabaladım dersin.
Ne olursa olsun lutfen bebeğinize kıymayın . Olan olmuş artık ,
Yanlışı yanlişla telafi etmeyin .
Siz o minik cana sahip çıkın Allah elbet yol çıkaracak karşınıza .

Tek yol gösterenim yüce Allahım zaten,ama işte bi cıkmasa gırdım ve ne tarafı ceksem elımde kalıyo bı tarafı..

Back
X