Merhabalar buraya yeni üye oldum. Benim çok büyük bir derdim var. Ben bundan 10ay önce eşimden ayrildim. Yaşım 23.cok genc yasta yaptgm bi evlilikti olmadi ayrildm cocugum yok. Simdi hayatimda biri var ben bu insandan 3haftalik hamile oldgmu öğrendim. Ailem birlikteligmzi istemiyo onay
Vermiyo hatta seni sileriz diyolar bana. Ilk evliliğimide kacarak yapmıştım. Smdi arada kaldim bu bebeği aldirmalimym..bebegin babasi kesnlikle aldirma diyo evlenelim diyo.günah biliyorum ama napicami bilmiyorum nolur beni kınamadan elestirmeden yardimci olun. Hata yaptgmi bendr biliyorum ailemi cok seviyorum onlari kaybetmeye dayanamam. Ama ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. Evliligmde bi kere kürtaj yaptrmak zorunda kaldim bunun ne demek olduğunu biliyorum..arada kaldım nolur bana bi yol gsterin..
Şimdi ben niye yaptın falan diye sormayacağım. Çünkü olmuşa çare yok. Bence ilk seferde seni affeden,kürtaj haberini aldığında hemen arayan bir ailen olduğuna göre anlayışlı insanlar olduklarını düşünüyorum. Öncelikle annene durumu anlat ve sevgilinin seninle evlenmek istediğini söyle. Annen de durumu babana açık etmeden evlenmenize ısındırsın babanı. Zaten Allah'ın izniyle torunları olunca da her şeyi unuturlar. Allah'ım hakkında hayırlısını nasip etsin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi