• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin nolur..:(

Bu arada şu düşünce yapısını anlamadım .
Ailesi boşanmış bir aile ise ne olmuş yani , bu durum ailen icin neden olumsuz karşılanıyor ki . Kaldı ki kendi kızları yani sen de eşineen ayrıldın. Yanlis anlama lutfen kırmak degil asla niyetim .

Hersey bizim icin sonucta ayrılmak ta hayatın icinde olan bir durum .

Bu arada şu düşünce yapısını anlamadım .
Ailesi boşanmış bir aile ise ne olmuş yani , bu durum ailen icin neden olumsuz karşılanıyor ki . Kaldı ki kendi kızları yani sen de eşineen ayrıldın. Yanlis anlama lutfen kırmak degil asla niyetim .

Hersey bizim icin sonucta ayrılmak ta hayatın icinde olan bir durum .

ailemıze uygun degıllermıs. aılemın mantık anlayısı bıraz farklı. babası ıle kesınlıkle grsmyo. ve aılem sevgılımı tanımadan yargılıyo. her 10 kısıden 10nu onun ıcın olumlu knusurken aılem ıcın aılesı önemlı. ılk evlılıgmde de esımın babası vefat etmıstı ve annesının hayatında bırı vardı ve bu durum onları yetrnce utandrmıs. utanmak ıstemıyoruz artık dıyolar bana..

Tek yol gösterenim yüce Allahım zaten,ama işte bi cıkmasa gırdım ve ne tarafı ceksem elımde kalıyo bı tarafı..

Ortada size emanet edilen bir can var , önceliğiniz artık bebeğiniz olmalı .
Dedigim gibi cok zor ama annenle konuşup durumu izah etmekten baska yol göremiyorum . Bu kez evlilik icin önce Ali'nin rızasını almaya çalış aksi halde bilgileri dahilinde ama riza vermedikleri biriyle evlenmiş olursun . İlk evliliğinden daha farklı hır durum soz konusu .

Ailen bir süre sonra seni bırak bebeğe bile kiyamaz , görmek isterler eminim

ailemıze uygun degıllermıs. aılemın mantık anlayısı bıraz farklı. babası ıle kesınlıkle grsmyo. ve aılem sevgılımı tanımadan yargılıyo. her 10 kısıden 10nu onun ıcın olumlu knusurken aılem ıcın aılesı önemlı. ılk evlılıgmde de esımın babası vefat etmıstı ve annesının hayatında bırı vardı ve bu durum onları yetrnce utandrmıs. utanmak ıstemıyoruz artık dıyolar bana..
Lutfen kusura bakma ama bu cok saçma . Söyleyecek söz bile bulamadım . Fazla kibir kokuyor bu düşünceler bana göre .
Baskalarının hayatını sorgulamak , yadırgamak hic birimizin hakkı degil . Kimin basına ne gelecek bilinmez .

Lutfen kusura bakma ama bu cok saçma . Söyleyecek söz bile bulamadım . Fazla kibir kokuyor bu düşünceler bana göre .
Baskalarının hayatını sorgulamak , yadırgamak hic birimizin hakkı degil . Kimin basına ne gelecek bilinmez .

aslında tanısalar okadar ıyı bı ınsan kı..aılemın tarf ettgı damat adayı ama aıleden kaybedıyomus. nasıl bı mantıksa..

Bence su an onceligin damat adayini ailenle emrivakide olsa tanistirmak olsun . Sonra annene konuyu ac , eminim bebege kiyamayip seni de affedeceklerdir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi ilki tecrübesizliğindendi, evlenir evlenmez gebe kaldın ama hazır değildin aldırdın peki o zaman hemen ardından 5 ay sonra niye tekrar hamilelik?
O da yaşamamış, takdir-i İlahi tabi ama bu yaşanmışlıktan yola çıkarak ailenizin bi de henüz onaylamadığı biriyle nasıl korunmadan birlikte olmaya cesaret ettiniz nasılsa çocuğum olmaz artık diye Allah aşkına?
Ya ben o kadar dua ediyorum ki, Rabbim HAK EDENE nasip eylesin evlat diye...
Elmeyra sana da hayran kaldım, canı yürekten kutluyorum bu asil kararını.

Ve son olarak şunu söyleyeceğim, eğer ki bu bebeğin de canına kıyarsan Allah seni affetsin, doğru yolu göstersin inş.
Ve lütfen bundan sonraki ilişkilerinde prezervatif denen icadı kullanmayı dene.
Aile hekimine git en basit örneği yaaa, sağlık ocakları aile planlamasına yönelik halka ücretsiz temin ediyo bunu.
Ve bedenine ruhuna bu acıyı bile bile tekrar tekrar yaşatma.

Elmayra konu dagilmazsa eğer senin hikayeni çok merak ettim. Eski eşten hamile kalmak :53:

Ama hikayeni bilmeden eminim çok doğru kararı vemissin. Bende 7 haftalık hamileyim.

Evet bende nezaman elmyra gorsem aklia geliyor tekrar evlendigini dusunmustun

Konu sahibi bence yapmisin bisey arkasinda dur oda senin yavrum unutma sen nasil kiyacaksin

Back
X