• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIM edin nolursunuz !!!

gul007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
33
0
86
Diğer
Merhaba Kizlar..

az evvel buraya kayit oldum ve size danismam gereken birsey var...

önce kisaca hikayemi anlatayim..

Ben yaklasik 5 yillik evliyim..ve yaklasik 5 yilimi vajinismus denen illete kurban ettim !

bundan 1 yil evvel ilk kez bi jinekologa gittim ve tahmin edin..Muayene olamadan ciktim geldim..Doktor bu sorunu ancak Kizlik zarinin amelyat ile alinarak cözülecegini söyledi ve ben 1 ay sonrasinda amelyat oldum..ama hicbir ise yaramadi..amelyattan sonra 1 yilimi daha vajinismuslu gecirdim..

VE ALLAHIMA bin süküüür olsunki..29.haziran 2009´da kendi cabalarimla ve asiri COCUK BEBEK HASRETIYLE kendimi toparladim kendime güc verdim ve vajinismustan kurtuldum..esimle iliskiye girebildim..
ve esim ilk iliskide icime bosaldi..sonrasinda 1.temmuz,3temmuz 5 temmuz ve dün iliskiye girdik..(her iliskide agri hissediyorum ama esimin bosalmasini bekliyorum disimi skarak..)
herneyse..

Simdi kizlar..benim sorum su :

1.Sizce bu ay hamile kalma sansim ne kadar ?? (iliskilerimiz yanilmiyorsam tam yumurtlama dönemime denk geldi,bir önceki ay 21.inde Adet olmustum..) yani sizce 4-5 iliski hamile olmaya yetermi ??

2. Sürekli kasiklarimda agri var..belimde agriyor..5 haziran sabahi saat 5 gibi cok midem bulanmisti,biraz uzanmistim ve gecmisti..ama sonrasinda birdaha midem bulanmadi..

3.hani hamilelik belirtilerinin cogu yok aslinda..misalen gögüslerin agrimasi mide bulantisi vs..
ama ne bileyim..COK ISTIYORUM HAMILE KALMAYI ! hele 5 yillik vajinismustan sonra..

offf offf..inanin günleri geciremiyorum artik..su adet dönemi gelsede bilsem..

Son düzenleme:
canım hiç belli olmaz.tabii kalmış olma ihtimalin var.bir seferde ilişkiye girsen bile bu tutarsa hamile kalırsın.ben de kürtja oldum bebeğimin kalbi durduğu için.3 ay ara verdik.ben 6 ay bekledim ikinci bebeğimi kucağıma alana kadar.eşim denizci benim askeriyede.göreve gitmeden bir gün önce beraber olduk ve şuan hamileyim.düşün 6 ay sürekli ilişkiye girdik muhtemel günlerde olmadı ama ayda bir kere olduk ve oldu.allahıma şükür 4 aylık hamileyim.darısı başında inşallah.geçmiş olsun.kendini sıkma sakın ve kafana takma.inan psikoloji çok etkiliyor.

insallah kalırsın canım bende o sınır bozucu beklemelerdeyım tarıhler gunler....kafayı yıyecem
ama rahat ol
yumurtlama gunlerınde ilişkiye ger adetın baslamasından sonra 9 ve18 günler arası
allah inşallah cok bekletmez

5 yıllık vajinismustan sonra bence hemen bebek telaşına düşmeyin ya..tadını çıkar biraz rahat rahat ilişkiye girmenin...ama illaki bebek diyorsan da evet,hamile kalabilirsin,ama beklemekten başka çare yok...

elbetteki hamile kalma şansın var ama sağlıklı olan her çiftin bir ay içinde hamile kalma şansı %20 inşallah sende o %20 lik dilimin içinde olursun canım

cevaplariniz icin gercekten cok sagolun kizlar..

cicekcik arkadasim insallah dedigin gibi %20lik kadinlardanimdir..(inan ilk denemede hamile kalmayi öööyle cok istiyorumki..)

valla yabangülü canim gercekten beklemek cooooooook zoooorrr..insan her an her saniye bunu düsünüyor --> acaba hamilemiyim acaba degilmiyim..hamile kalirsam felan filan...

ecem_1912 caaaniiim inan senin adina COOK SEVINDIM..ne güzel..4 aylik hamilesin:nazar:..Darisi bizlerin basina INSALLAH !

kapkara inan allah kimsenin basina vajinismus belasini vermesin ama olmus olsaydin hele hele 5 yilin sonunda inan bana bebekten baska hicbirsey düsünemez hale gelirdin..bunu anca yasayanlar anlar...:çok üzgünüm:

ben de kapkara arkadaşıma katılıyorum
karar sizin elbette ama
siz daha yeni evli gibisiniz şimdi
tadını çıkar biraz
çevre baskısı filan çoktur tahmin edebiliyorum
bu sizin hayatınız sonuçta
insanlar evlilikte tek amaç çocukmuşş gibi davranıyorlar
biraz eşini de düşünmelisin bence
adam 5 yıl beklemiş tam bulmuşken hamilelik
yine de çok istiyorsanız hamilesinizdir inşallah.

kaç kere yaptığın önemli değil eger gününse 1 kerede bile hamile kalabilirsin inşallah hamilesindir

ben de kapkara arkadaşıma katılıyorum
karar sizin elbette ama
siz daha yeni evli gibisiniz şimdi
tadını çıkar biraz
çevre baskısı filan çoktur tahmin edebiliyorum
bu sizin hayatınız sonuçta
insanlar evlilikte tek amaç çocukmuşş gibi davranıyorlar
biraz eşini de düşünmelisin bence
adam 5 yıl beklemiş tam bulmuşken hamilelik
yine de çok istiyorsanız hamilesinizdir inşallah.

"evliligin tek amaci Cocuk" düsüncesine ESIM ve ben katiliyor olsaydik yada öyle düsünüyor ve "davraniyor" olsaydik sanirim simdiye dek coooktan bosanmis olurduk ?!

evlilik = Bebek diyen ciftlerden olsaydik emin olun 5 yil boyunca ne esim bana dayanir nede ben ona dayanirdim..
Vajinismusu YASAMAYAN ANLAYAMAZ !
Cogu insanin "evlilik = cinsellik" denklemine katilmiyoruz..
evlilik cinsellikten öte birsey..paylasim sevgi tutku vs vs..
Biz Cinsellik ve bir bebek harici herseyimizi paylastik bu zaman dek..
ve simdilerde eksigimiz olan cinselligimizi ve ALLAH nasip edersede Bebegimizide paylasmak istiyoruz..

ama asla evliligimizin " CINSELLIK = EVLILIK " olayina dönüsmesini istemiyoruz..

unutmadan..Esim benden fazla bir bebegimiz olsun istiyor..

kaç kere yaptığın önemli değil eger gününse 1 kerede bile hamile kalabilirsin inşallah hamilesindir

Insallah canim insallah..insallah herhangi bir sorunumuz yokturda hamile kalabilmisimdir..
adetime yaklasik 10 günüm var..bakalim insallah ilk seferde tutmusdur..

sevgili gul007 bukadar stres yapma seni umilendirmek istemem ama ikibucuk sene eişm korundu bıraktık hemen kaldım oğlum oldu sonra spral kullandım 4 yıl çıkarttım hemen yıne kaldım ama o boş gebelik oldu aldılar akabınde 7 ay yasmın içtim simdi bıraktım 2 aydır kalamıyorum senin anlayacagın sters ve bu hormon yuklu ilaclar insanı mahvediyor sen şu an sanslısın anladıgım hıçbırsey kullanmadın hemen kalabılırsın adetinin basladıgı gunden itibaren say 9 ve18 gunler arası ilişkiye gir umarım hemen kalırsın birde bal tarcın corekotu üçlüsü varmış....

Güzel arkadasim.Stres yapmamak eldemi..Bazen kendime kiziyorum yapma bu kadar stres diye kendimi dahi azarliyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor :sm_confused:

Insallah sendeki gibi bende hemencicik kaliveririm..Benim icin Dua et nooolursun..
Dua etki hem bak bu stresten bir an evvel kurtulayim yerimseniben

Ama gercekten bu Stresimden dolayi etrafimdakilerede zarar veriyorum üzüyorum bu da beni üzüyor.."sert cikislarim" olabiliyor..sonrasindada üzülüyorum iste...

mafoldumben

haa evet..o bal tarcin cörekotu üclüsünü okudum..Bu ay kalmazsam bidahaki dönemde uygulayacagim..ama umarim ona gerek kalmaz..

Hatirlattigin icin sagol kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
canım bıraz yavasla...once kendıne gel stresten once yapacağın cok iş var kendıne bır dr bul ona durumunu anlat folık asıt yazdır ve içmeye başla adetin nezaman geldı yumurlama gunlerını hesapla ınternetten o gunler calış pozıtıf ol gerıdekı yıllarını unut yenı evlendın sen şimdi... gelecege bak

Yarin doktorumu arayip gün alacagim zaten..ama iste 1 ay 2 ay sonrasina gün veriyor oda..

29 haziranda ilk iliskiye girdikten sonra hemen internetten zaten yumurtlama günlerimi hesaplamistim o´da tam 29undan itibarenki günlere denk geliyordu 5-6 kez gün asiri iliski yaptik bizde..o yüzden ne bileyim ümitleniyorum iste..belki hani tutuvermistir diye..(insallah tutmustur)

yabangulum cevaplarin icin cok cok cok sagol canim..inan varya birisinin beni sakinlestirmesine ihtiyacim vardi..iyi geldi opuyorumnanaktan

seni sakınleştırdığıme bakma ben senden daha beterım iki aydır denıyorum olmadıkca endişelenıyorum hepsı ustuste geldı iki gebeliğimde hemen olmustu sonra boş olunca ve birde kurtaj simdi stres yapıyorum yıne boş gebelikmi olur dıye yada kurtaj sonrası kalırmıyım dıye nebileyim korkuyorum işte

seni sakınleştırdığıme bakma ben senden daha beterım iki aydır denıyorum olmadıkca endişelenıyorum hepsı ustuste geldı iki gebeliğimde hemen olmustu sonra boş olunca ve birde kurtaj simdi stres yapıyorum yıne boş gebelikmi olur dıye yada kurtaj sonrası kalırmıyım dıye nebileyim korkuyorum işte

Caniiiimm..Senin basindan gecenler tabiki kolay seyler degil:teselli:..simdi ben sana Sakin ol stres yapma desemde eminim bi ise yaramayacak..
ama Ne olursa olsun gülüm asla ümidini yitirme..(bunlari sana dedigime bakma aslinda kendimede söylüyorum)

Allahin izniyle bidahaki gebeligin bos olmayacak ve insallah cok güzel bi hamilelik gecirip atlatacaksin..tüm samimiyetimle senin icinde dua edecem..

ayni hani bana dedinya..Gecmis gecmiste kaldi artik ileri bakmak lazim diye..
Sende öyle yap..gecmis bitti önümüz aydinlik insallah :1hug:

canım inş Allah gönlüne göre verir... ben 2 sene isteyip de olmayan bir kadın olarak sendeki bebek isteğini tahmin edebiliyorum, ben de ilk ay hamile kalırım diye çok umutlanmıştım ama en umutsuz olduğum ayda hamile kaldım. umarım zamanla vajinusmus sıkıntısı da biter. evet evlilik sadece cinsellik üzerine kurulu olursa çabuk biter, böyle bir evlilik olamaz, ama unutmamak gerekir ki cinsellik de çok önemli bir yönü evliliğin, hem üreme olması için de şart. ben seni anlaıyorum asla da yargılamıyorum lütfen yanlış anlama demek istediğim inş hemen hamile kalmışsındır ve bir daha vajinusmustan dolayı problem yaşamazsın alışırsın... ama hamile kalamadıysan da dert etme bak ben 2 ıl uğraştım hiçbir prob. de yoktu artık aşılama yaparız demişti dr hatta tüp bebekten bile bahsetmişti nasıl kaçar gibi çıktım o muayenehaneden bilemiyorum sonra keçiboynuzu ve soğan kürü kullandım ayaklarımı diktim ilişki esnasında ve sonrasında, sağ tarafıma dönüp cenin pozsiyonunda yattım ve bunu yaptığım ilk ayda hamile kaldım:) darısı senin ve senin gibi isteyen arkadaşlarımızın başına...
bende ilk evlendiğimizde bir aydan fazla ilişkiye giremedim seni az da olsa anlayabilirim. zamanla aşacaksın inan bana. inşallah meleğin de çok bekletmez seni. bol şans...

canım inş Allah gönlüne göre verir... ben 2 sene isteyip de olmayan bir kadın olarak sendeki bebek isteğini tahmin edebiliyorum, ben de ilk ay hamile kalırım diye çok umutlanmıştım ama en umutsuz olduğum ayda hamile kaldım. umarım zamanla vajinusmus sıkıntısı da biter. evet evlilik sadece cinsellik üzerine kurulu olursa çabuk biter, böyle bir evlilik olamaz, ama unutmamak gerekir ki cinsellik de çok önemli bir yönü evliliğin, hem üreme olması için de şart. ben seni anlaıyorum asla da yargılamıyorum lütfen yanlış anlama demek istediğim inş hemen hamile kalmışsındır ve bir daha vajinusmustan dolayı problem yaşamazsın alışırsın... ama hamile kalamadıysan da dert etme bak ben 2 ıl uğraştım hiçbir prob. de yoktu artık aşılama yaparız demişti dr hatta tüp bebekten bile bahsetmişti nasıl kaçar gibi çıktım o muayenehaneden bilemiyorum sonra keçiboynuzu ve soğan kürü kullandım ayaklarımı diktim ilişki esnasında ve sonrasında, sağ tarafıma dönüp cenin pozsiyonunda yattım ve bunu yaptığım ilk ayda hamile kaldım:) darısı senin ve senin gibi isteyen arkadaşlarımızın başına...
bende ilk evlendiğimizde bir aydan fazla ilişkiye giremedim seni az da olsa anlayabilirim. zamanla aşacaksın inan bana. inşallah meleğin de çok bekletmez seni. bol şans...

Caniim bu samimi ve icten mesajin icin cook sagol inan umut oldu..opuyorumnanaktan

Bu arada kizlar Benim adetim internetteki takvie göre 18 temmuzda gelmesi gerekiyordu ama gelmedi..hadi dedim belki önceki ay gibi 21inde gelir..ama yine tik yok..

Acaba diyorum..5 kez cinsel iliski ile tutmus olabilirmi ????
iliskiye girdigimiz günlerde cooook fazla bel sirt ve kasik agrilarim vardi..
ama sonradan kayboldular..
taaa ki 17 temmuza dek..17 temmuzda gögüslerim sisti ayni adet öncesi gibi ve bugünlerdede coook fena agri yapiyolar..ne bileyim ööle mide bulantim felan yok ama..
iste umut..belki diyorum sonrada hemen kafamdan silip atiom..yok canim tutmaz 5 kere iliski ile hemencik diye..
offff coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook karmakarisigim su günlerde..

acaba taaa mayis ayinda 24ünde gelmisti adetim haziranda 18inde..acaba diyorum hani belki yine 24ünde gelir ? ( insallah gelmeeeeeeeeeeeeeeez )
yinede 24üne dek beklicem,gelmezse 25 sabahi test yapcam...

offf kizlar dua edin...

:kedi:

Back
X