• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIM edin nolursunuz !!!

başlarda acı duyman normal..zamanla geçer..bence birde psikiyatriste gitsen senin için iyi olur..sonuçta bayağı yol almışsın..umarım hemen hamile kalırsın

Kiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BUGÜN SABAH SAAT 6da IDRAR TESTI YAPTIM VE COK BELIRGIN SEKILDE POZITIF CIKTIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aslinda 18inde adet olmam gerekiyordu..olmadim..hadi dedim belkim gecikir 21inde gelir..gene gelmedi..neyse 24üne dek bekliyim dedim.. ( cünki bazen böyle gecikmeler yasiyodum )..24ündede gelmedi,25indede yok...gittim erken gebelik testi aldim ( aslinda adet gelmeden önce yapilan testlerden yani adeti beklemeyi istemeyenler hemen yapabiliomus o testi..dedim neyse bende normalini degilde bunu alayim,adetim gecikti ama belki hani gec gelecektir siklus bozulmustur felan..) neyse sabah iste bardagin icine idrar onun icine test cubugunu 10 saniye tuttum..ama nasil heycanliyim !! hani diyorum..bosuna ümitlenme bu ay zaten olmaz ilk denemelerim felan filan..ellerim felan titriyo..Sonra bucugu yere koydum bekliyorum bi baktim hemen 20 saniye sonra 2nci cizgi cikti..Tuvaletten nasil kostum yatak odasina esimin yanina bi görseniz : ))) esim uyuyodu o esnada..cabuk kalk cabuk ya hayal görüyorum yada gercek bu diye uyandirdim,zavallimda korkmus bisey oldu diye : )))))
sonra o bakti tam belirgin 2nci cizgi : )))
aslinda cok sevincliyim ama..ne bileyim halen korkuyorum acaba diyorum belki yanlistir.. : (
Neyse yarin doktorumu ariicam randevu alacam..
ondan öncede yarin sabah tekrar bi test yaparim...

ALLAHIM SANA BINLERCE SÜKÜRLER OLSUN..5 yil vajinismus illetinden sonra 29haziranda ilk cinsel iliski ve 26 temmuzda HAMILE müjdesiiiiii...

KELEBEGIM ANNESINI BEKLETMEYECEK ANLASILAN : ))))

(kizlar resimde ekledim)

Eklentiler

• $DSCI0002.webp
    $DSCI0002.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Kiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BUGÜN SABAH SAAT 6da IDRAR TESTI YAPTIM VE COK BELIRGIN SEKILDE POZITIF CIKTIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aslinda 18inde adet olmam gerekiyordu..olmadim..hadi dedim belkim gecikir 21inde gelir..gene gelmedi..neyse 24üne dek bekliyim dedim.. ( cünki bazen böyle gecikmeler yasiyodum )..24ündede gelmedi,25indede yok...gittim erken gebelik testi aldim ( aslinda adet gelmeden önce yapilan testlerden yani adeti beklemeyi istemeyenler hemen yapabiliomus o testi..dedim neyse bende normalini degilde bunu alayim,adetim gecikti ama belki hani gec gelecektir siklus bozulmustur felan..) neyse sabah iste bardagin icine idrar onun icine test cubugunu 10 saniye tuttum..ama nasil heycanliyim !! hani diyorum..bosuna ümitlenme bu ay zaten olmaz ilk denemelerim felan filan..ellerim felan titriyo..Sonra bucugu yere koydum bekliyorum bi baktim hemen 20 saniye sonra 2nci cizgi cikti..Tuvaletten nasil kostum yatak odasina esimin yanina bi görseniz : ))) esim uyuyodu o esnada..cabuk kalk cabuk ya hayal görüyorum yada gercek bu diye uyandirdim,zavallimda korkmus bisey oldu diye : )))))
aslinda cok sevincliyim ama..ne bileyim halen korkuyorum acaba diyorum belki yanlistir.. : (

ALLAHIM SANA BINLERCE SÜKÜRLER OLSUN..5 yil vajinismus illetinden sonra 29haziranda ilk cinsel iliski ve 26 temmuzda HAMILE müjdesiiiiii...

(kizlar resimde ekledim)

vallahi şoka girdim canım Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin hem çok sevindim hemde çok şaşkınım şu anda ben 3 yıllık evliyim eşimdede bende de bir sorun yok ama hala hamile kalamadım ilaçlar yumurta takipleri falan hiç biri işe yaramadı ilk aşılama tedavim de tutmadı şimdi 2. aşılmaya başladım senin adına çok sevindim bebğine hemen kavuşman büyük lütuf gerçekten çok şükretmelisin inşallah bizede nasip etsin dualarında unutulmamak dileğiyle...opuyorumnanaktan

Caniiiimm insallah seninde tez zamanda hamile haberlerini aliriz..Rabbim insallah sanada en yakin zamanda HAYIRLISI ile bi bebiss nasip eder...

valla demissinya soktayim diye..inan aynen bende esimde soktayiz.. : ))
beklemiyorduk bu kadar erken..ama taktiri ilahi..Gelecek hayirlisi ile kelebegimiz..
yarin sabah bi idrar testi daha yapacam sonra o´da pozitif cikarsa doktordan randevu alacam..

biz tam tamina sadece 5 kez iliskiye girdik:kedi:,ama iste ilk iliskiler oldugu icin zaten kalcamin altina yastik koyuyordum,( ve zaten rahat degildim aci cekiyordum iliskilerde)
iliski bittikten sonra sivi disina akmasin diye bacak bacak üzerine atip 30-40 dakika öyle yatiyodum..sonrada kalkip dus aliyodum..iste bu kadar..
Rabbim cok sükür tez zamanda nasip etti..insallah dis gebelik felan degildir..simdi tek korkum o..
Sende bana dua et arkadasim..

Bilesinki benim dualarim seninle..
:opuyorumnanaktan

(kizlar resimde ekledim)

tebrik ederim 5 yıl çok kötü şeyler yaşamışsın ilk denemende hamile kalmışsın ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip estin
darısı başımıza benimde 6. ayım bekliyorum bakalım ne olcak

canım 5 yıl çok uzun bir süreç
bu 5 yılı cinsel ilişki olmadan geçirmeniz beni çok duygulandırdı
yanımda olsan nasıl sıkı sarılırdım sana
inan topiğin başını okuyunca sonuna kadar geldim
ama sonunda verdiğin müjdeli haber beni sevinçten ağlattı resmen
allah bebeğini kucağına almayıda nasip etsin inşallah
eşinle sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum
tabi bebişinizle beraber

tebrik ederim 5 yıl çok kötü şeyler yaşamışsın ilk denemende hamile kalmışsın ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip estin
darısı başımıza benimde 6. ayım bekliyorum bakalım ne olcak

Amin canim amiiin..insallah sende coooook yakin zamanda su 3 aylarin hürmetine hayirlisi ile hamile kalirsin :Saruboceq:

canım 5 yıl çok uzun bir süreç
bu 5 yılı cinsel ilişki olmadan geçirmeniz beni çok duygulandırdı
yanımda olsan nasıl sıkı sarılırdım sana
inan topiğin başını okuyunca sonuna kadar geldim
ama sonunda verdiğin müjdeli haber beni sevinçten ağlattı resmen
allah bebeğini kucağına almayıda nasip etsin inşallah
eşinle sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum
tabi bebişinizle beraber

caniiiiiiiiiiiiim bu mesajin su anda varya benide cok ama cok duygulandirdi..seni tanimiyor olmama ragmen bi anda nasil desem hani demissinya sarilasim geldi diye aynen bende o sekil oldum..opuyorumnanaktan:1hug:
evet dedigin gibi 5 yil coooooooook uzun bi süre ve inan cok zor inisli cikisli gecti ama her inis cikislardan sonra birbirimize daha sIki sarildik daha bi kenetlendik..
Harbiden su anda öyle oldumki,mesajini okudukca ekrana sarilasim geliyo kaydirigubbakcemile3
Duani esirgeme lütfen,insallah saglikli sihhatli bi bebis dünyaya getiririm.. :ecrin_bebek:

canımmmmm çok süper vallaaaa...allah eşinide senide sabrınızdan dolayı bebişinizle mükafatlandırmış...yaww çok duygulandımm :a015:

valla tebrik ederim, biz üc yildir deniyoruz problem yok ama bebek de yok ilk denemede tuttu sizinki masallah sübhanallah. darisi basima valla.

canımmmmm çok süper vallaaaa...allah eşinide senide sabrınızdan dolayı bebişinizle mükafatlandırmış...yaww çok duygulandımm :a015:

bitaneem evet gercekten Rabbim bizi mükafatlandirdi insallahda tamamina erer..
seninde bebisin varsa Allahim mutluluguna mutluluk katsin insallah opuyorumnanaktan

valla tebrik ederim, biz üc yildir deniyoruz problem yok ama bebek de yok ilk denemede tuttu sizinki masallah sübhanallah. darisi basima valla.

Saol caniim,yüce mevlam sanada en yakin zamanda hayirlisi ile bi evlat nasip etsin insallah:Saruboceq:
insallah sende en yakin zamanda bu sabrinin mükafatini alirsin opuyorumnanaktan

Bu arada kizlar bu sabah bi idrar testi daha yaptim,o´da pozitif cikti doktorumu aradim haftaya randevu verdi..
gamyoncuiremsu

Allah ne kadar bÜyÜk yaa
Çook sevındŞım cnm okurken bıle heyecanlandım
allah hayırlı ÖmÜrler versın ınŞallah
pekı bu 5 yıl boyunca hıÇ dr a gıtmedınmı
neysee
bıŞekılde dÜzelmıŞ
bebeĞınızle huzurlu bı hayat dılıyorum sıze

topikteki sayfaları baştan sona kadar okudum ve senin yazdıklarınık okurken çok merakla ve heycanla okudum ve sononda senin kadar sevindim mutlu oldum zor gecen günlerinin ve eşinle senin sabrının bi hediyesi olan (bence ) bebişinle mutluluklar diliyorum darısı benim gibi isteyen herkese

rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inş.

Allah ne kadar bÜyÜk yaa
Çook sevİndŞİm cnm okurken bİle heyecanlandım
allah hayırlı ÖmÜrler versİn İnŞallah
pekİ bu 5 yıl boyunca hİÇ dr a gİtmedİnmİ
neysee
bİŞekİlde dÜzelmİŞ
bebeĞİnİzle huzurlu bİ hayat dİlİyorum sİze

Amiin canim amiiiin..5 yil boyunca daha dogrusu 4 yil boyunca doktora hic gidemedim..birtürlü cesaret edemiyodum cok asiri korku vardi..bigün cesaretimi topladim doktora gittim esimle birlikte ama muayene olamamistim..ve o zaman iste kizlik zarinin alinmasi gerektigini söylediler,neyse lazer ile amelyat oldum kizlik alindi ama yinede vajinismusu yenemedim kocaman 1 yil daha öyle gecti..iste en son 29 haziranda artik bebek hasretiyle yandigimiz icin tüm cesaretimi topladim ya allah dedim : )) ve basardim : ))
ve seninde dedigin gibi bi sekilde düzeldi ve bebisimizde bizi cok bekletmedi : ))

topikteki sayfaları baştan sona kadar okudum ve senin yazdıklarınık okurken çok merakla ve heycanla okudum ve sononda senin kadar sevindim mutlu oldum zor gecen günlerinin ve eşinle senin sabrının bi hediyesi olan (bence ) bebişinle mutluluklar diliyorum darısı benim gibi isteyen herkese

rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inş.

Sagol canim güzel dileklerin dualarin icin opuyorumnanaktan
Insallah seninde yakin zamanda bebis haberlerini aliriz :Saruboceq:

gözün aydın canım... sağ salim kucağına almayı da nasip etsin Allahım..

Amin bitanem sagolasin..opuyorumnanaktan

canım hayırlı olsun
:)
ama üzülme vajinismus oldum zamanım gittii diye eminm ol
vajinismus olmasanda bebeğin 5 ylda gelirdi
çünkü herşeyin geliş zamanı var
seninkinin de bahanesi bu olmuş
ilaçlarla uüğraşmaktan iyidir
bzimde sorunn yok bebiş te yok işte 1 buçuk yıldır bakalım en zaman olur
3 . aşılamamı yaptırcam
allah kavuştursun bebğine

Hemen hemen 2bucuk yil gecmis son yazimin üzerinden,ozamanlar nasil heyecanla sizlere danismisim derdimi anlatmisim,sevincimi paylasmisim..eski yazilari görüpte ogünlere geri dönmek anlatilamaz birsey,hele hele simdilerde tekrar anne olmaya calisirken eskilerde ilk bebegime hamileyken neler yasadigimi okumak cok farkli birseymis :) 2bucuk yil evvelki yazdiklarimi okurken inanin feci duygulandim..yaa iste hayat böyle bisey..ozamanlar yeterki esimle birlikte olabileyim biyavrum olsun baska bisey istemeyecegim demistim,allah bana ikisinide nasip etti,bugüne geldim..simdiyse tekrar,allahim bana bi evlat daha nasip et diye dua ediyorum,ama bukez ilk seferde olmadi..bikac ay ugrasacagiz gibi görünüyor..bakalim artik yanasip,allah olmayanlarada,olupta tekrar isteyenlerede nasip etsin..(amin

Hemen hemen 2bucuk yil gecmis son yazimin üzerinden,ozamanlar nasil heyecanla sizlere danismisim derdimi anlatmisim,sevincimi paylasmisim..eski yazilari görüpte ogünlere geri dönmek anlatilamaz birsey,hele hele simdilerde tekrar anne olmaya calisirken eskilerde ilk bebegime hamileyken neler yasadigimi okumak cok farkli birseymis :) 2bucuk yil evvelki yazdiklarimi okurken inanin feci duygulandim..yaa iste hayat böyle bisey..ozamanlar yeterki esimle birlikte olabileyim biyavrum olsun baska bisey istemeyecegim demistim,allah bana ikisinide nasip etti,bugüne geldim..simdiyse tekrar,allahim bana bi evlat daha nasip et diye dua ediyorum,ama bukez ilk seferde olmadi..bikac ay ugrasacagiz gibi görünüyor..bakalim artik yanasip,allah olmayanlarada,olupta tekrar isteyenlerede nasip etsin..(amin

ne güzell...isteğin gerçekleşmiş ve 2.5 yıl önceki beklentilerinin yerini başka şeyler almış.acaba bende birgün buraya yazdığım konulara gülerek okuyacakmıyım.Rabbim biz bkleyenlerede nasip etsin annelik duygusunu.beklemek zor:31:

Back
X