- Konu Sahibi Kayganazede
-
nasıl başlasam bilemedim evlenmeyi düşündüğüm bi insan var hayatımda 3 senedir her anımda yanımda olur arabayla alır söylenilen saatte bırakır aileme saygılı davranır ama ailem 1de çıkıyosan 4de evdesin der ve hala kimle çıkıyosun diye sorar bugün ankarada çok güzel bir gündü dışarı çıkıcaktık kararlaştırdık ama çıkamazsın kimden izin aldın dediler izin almayı denedim yine zin vermediler ben bıktık artık bu durumdan sevgilim o kadar iyidirki bi dediğimi iki etmedi hiç ağustosta nişan yapmayı düşünüyoruz ama ailem bunada olumsuz bakıyor ben anlayamıyorum ben ne yaptım onlara sürekli laf işitiyorum bişey söylediklerinde yapıcak halde değilsem şu anda yapamam diyorum işine geleni yapıyosun deyip aşağılıyolar bana akıl verin delirmek üzereyim çünkü sevgilimde bu duruma sinirlenmeye başladı artık iş içinden çıkılmaz bi boyuta dömeye başladı
herşeyde yok demeleri sinirlerimi bozmaya başladı kendi işleri düştüğünde şuraya gidelim buraya gidelim diyolar ve bizi almak için kapıya geliyor hadi diyorum ineriz beklesin diyolar bu nedir ya dışarı çıkmak için günlerce evimizin temizliğini yapan bi insanım belki izin veririlerde çıkarım diye sürekli ailemden hakaret duymaktan sıkıldım ve annem bi konuşmaya başladımı saatlerce söylenir ve artık ondan bu yüzden soğumaya başladım
kullandırmamaya gayret gösteriyorum bişey lunca o senin neyin sözlünmü nişanlınmı diyolar ama işlerine gelince her işi yaptırıyolar bunu söylediğimde ukalalık yapma terbiyesizlik yapma diyolar bana ben aptal değilim inanın sıkıldım ben diyorumki 3 sene oldu benim onun ailesindeki insanları görmem ne yapıda olduklarını bilmem lazım onunda aynı şekilde pat diye ailelerine düşemem bu önceden bilinen bişey olmalı diyorum olmaz öyle şey diyolar ne salaklıktır bu ya o kadar sinirliyimki çok arada kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?