Yardım edin :( onu kaybetmek istemiyorum :((

onunlaguzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
212
44
98
Sizinle böyle tanışmak istemezdim, ama nolur bana yardım edin.. İlk aşkımdı o benim.. 5 yıl önce ben 15 o 17 yaşındaydık.. ben okuyordum o da benim staj yapmak için gittiğim yerde çalışıyordu.. iş yerine saygısızlık olmasın diye stajımın bitimine kadar hiçbir şey söyliyemedi karşımda yemek yiyemedi, konuşamadı eli ayağı birbirine dolandı.. Sonra stajım bitti.. buluştuk.. diz çöktü benim hayatım olur musun dedi.. güldüm evet dedim.. yaşımızdan büyük laf ettik.. ceketindeki gülü çıkardı.. ne alevi olduğum ne onun çok muhafazakar bir aile yapısında olduğu umrumuzdaydı.. 4 ay geçti, ailem öğrendi telefonumu aldılar istemediler.. bizim okuyan kızımıza o yakışmaz dediler.. ağladık sızladık.. başkasına karşı dimdik duran kaya çocuk benimle üzülüp benimle ağladı, 7. aydı. Ondan bir şey saklamıştım, bi çocuğun teklifini öğrendi sen bana yalan söyledin dedi denedik güvenemedi tekrar. Terk etti beni başka birini sevdiğini söyledi gözümün içine baka baka hattını kırdı işyerini değiştirdi bulamadım bi daha.. t... 6 yıl geçti bir sürü çocukla çıktım denedim, hepsine teker teker anlattım canımı unutmaya çalıştım yapamadım, üniversite kazandım etrafımdaki herkes değişti ama o kalbimde geldi, ailemi aramadığım günler oldu.. bir defa askerdeyken konuştuk biriyle birlikteymiş helallik almak için aradı bende üniversitedeydim.... ağladım zırladım .. ve şimdi tekrar barıştık.. 6 ay bitti.. ama ben hataların en büyüğünü yaptım ona yalan söyledim yalan anlattım onsuzken yaşadıklarımı.. ortaya çıktı.. bi şans bi şans daha diye yalvardım.. odda affetti.. Birlikte olduk.. unutamıyorum diyor yaptıklarını her gece ağlıyor, o ağladıkça benim içim yanıyor.. 20 gün sonra gelicek yüzyüze görüşücez her şeyi.. ona gerçeği mi anlatmalıyım? Yalanıma devam mı etmeliym  onu kaybetmek istemiyorum diceksiniz bunu daha önce düşüncektin diye, ama o kadar seviyordum barıştığımıza o kadar mutlu oldum ki bencillik yaptım bu mutluluğu elimden almak istemedim.. ( şimdi ne yapmalıyım? herşeyi söyleyip onu kayıp mı ediyim, yoksa yalanıma devam mı edeyim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…