Yardım edin. 😔

Siz ablanızı kapıya atabilirmisiniz hadi attınız diyelim hasta annenin kalp kırıklığı gecermi o kadına üzülüyorum
atarim saniye bile düsünmeden tereddüt etmeden atarim eger beni bu kadar yok sayiyorsa yaparim. ben analarina bakim onlar gelsin agzima ...... elbette atarim. anasinin kalp kirikligini da kendiler düsünüversin bi zahmet. el üstünde tutup baslarina tac etmeleri lazim sizi. ama siz tuvalet kagidi kadar deger görmüyorsunuz. sizide bi ana dogurdu unutmayin.

böyle devam edersejiz yakinda sizde hasta olursunuz. size bakacak kimsede yok, zira toz kondurmadiginiz o kocaciginiz sizi anasina hizmetkar bacilarina köle almis es degil

nasıl yardım edebiliriz ki bu durumda size? her öneriye ya da fikre bir savunmanız var neredeyse. mesleğiniz varsa işe girin bari akşamdan akşama görürsünüz eğer yoksa da en azından 101, bim gibi yerlere girin hem paranız olur birikim yaparsınız hem de yapılan dedikoduları duymazsınız

Neden onlar sizdeyken dışarı çıkıp dolaşmayı, bi kafeye oturup kahve içmeyi , yanında bi tatlı yemeyi denemiyorsunuz.

Back
X