• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım Edin Şekerlerr.. Akıla ihtiyacım var :(((

önceee guzel resimler koy derim bennn

sonraaa slm ,diyerek söze başla...

ve cok yalnızım ,de...böle inceden al bi olayı zemuszemus

sonraki konuşmalarda abi demeden adını söyle...ay ağzımdan kaçtı,de

o da olsun ,der zaten....

yaş farkı olmadıgı için düşünmemiş olabilir mi?

nese
sen abi kelimesini bi unutt öncee zemuszemus

Oooooo.. İşin ustası burdaymış :D
Teşekkürler canım..
Ben de öyle düşünmüştüm. 1 ahfa şehirdışındayım gelince değişiklik yapıcam saçta başta :))
Sonraa gelsin resimler.. Ondan sonra da yazıcam ona..
Zaten dilliyimdir de ben :D
Hadi hayırlısı yaa..

bu dünyada bi o mu kaldı?

iyi düşün sonra hareket et

sen onu beğeniyo olabilirsin ama o seni beğenseydi öyle boş durmazdı emin ol

sonunda ona karşı rezil olma durumunda var... iyi düşün

yukarda yazılan oyun ona çocukça gelebilir :emir_bebek:

olaya sadece kendi açından bakma yanılırsın şekerzemuszemus

doğaya karşı gelmeyin, akışına bırakın. bırakın erkek gelsin. belki ağırbaşlı kızlardan hoşlanıyodur, sen ona o oyunu oynadığında sana afedersin bir peynir çeşidi gözüyle bakabilir. onun dışında belki de adamın sevgilisi var ailesinin istemediği, anası da ona sormadan kız bakıyo. (böle bişi yaşamıştım ordan biliyorum) o yüzden bırak o gelcekse gelsin. hem bence sana göre de çok büyük.

Canlarım ben zaten ona körü körüne bağlanmış değilim ki.
Olursa olur diye bakıyorum. Olmazsa da olmaz.
Hem bir oyun filan yok ki.
Alt tarafı resim ekliceö, sonrada konuşcam. Öyle abi dememezlik edemem zaten. En fazla hiçbirşey söylemem. Utanırım ben öyle abi demeden ismini söylemeye. O zaman anlkar işte küçülürüm.
Ben nasılsın filan dicem. Anneannen ameliyat olmuş çok üzüldüm nasıl şimdi bi gelemedim çok istedim dicem. Anneannesi ile yaşıyo zaten... Bana karşı bişeyler olsa tabi durmaz. Ama belliki aklına gelmiyorum ben onun bu anlamda. Bana o güzle bakmaması normal. Ama öyle abi kardeş de değildik. Sadece .çocukluğumuz aynı mahallede aynı ortamda geçti ben daha küçük ve sümüklüydüm hepsi bu. Benimle oturup konuşmadan dinlemeden sadece dış görünüşümle de olacak şey değğil diye düşünüyorum. Yapacağım tek şey konuşmak nasılsın diye. Bahanem de var. Gerisi ya gelir. Gelmezse de umrumda olmaz zaten.. Olsa iyi olur ama :)))

Back
X