- 23 Nisan 2017
- 1.032
- 1.509
- 133
Mune doğru yere çekti.Nereye açacaktı ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mune doğru yere çekti.Nereye açacaktı ki![]()
AnladımmmMune doğru yere çekti.
iyi o zaman canım allah kavuştursun gelsinler evlenek hahahahDemi aynen öyle oluyor biz normalde de ayrı şehirlerdeyiz ama ne bilim yani özlüyo insanaynen sevgiliyiz ama baya oldu yani uzandır birlikteyiz onun tarafında herkes biliyor benim tarafım da da öyşe sadece 2 abim bilmiyor
Anladımmmben çekildikten sonraki kısma denk geldiğimi bilmeyince şaştım kaldım burdan daha doğru neresi (hangi kategori)olabilir ki diye düşünmüştüm
![]()
iyi o zaman canım allah kavuştursun gelsinler evlenek hahahahhasret insana neler yaptırıyor ya
gebelik miydi neydi konu başlığı yada hamilelikle ilgili bir şey. Tam hatırlamıyorum ama konu başlığı ile alakası yoktu
ay valla öyleydi yeni açtım bilmiyorum kadın doğum falan yazıyordu sanki
aynen acemiliktede rahat konuşamıyorduk usta birliği daha zorBen de nişanlımı bekliyorum 2 ay oldu neredeyse gideli ama çok çok zor gelmeye başladı aşırı özlemeye başladım doğru düzgün konuşamaz olduk çok özlüyorum kizlar çok![]()
Benim sevgilimde 3 kasımda gitti çok zor bi süreç ve çok özlüyorum![]()
Benimkide 2 kasımda gitti kızlar sülüs tarihleri aynı demek kibenimde 3 kasımda gitti
Ahh canım, benim eşimde uzman çavuş. Eğitimde 7 ay bekledim çok zor bisey . Tez zamanda gelir insallah hayırlı tezkerelerarkadaşlar merhaba sözlüm askerde jandarma olarak yapıyor suan silivri cezaevine sevk edildi asker yareni olanlar neler yaptınız nasıl geçti bu süre