• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin sözlüm askerde

Demi aynen öyle oluyor biz normalde de ayrı şehirlerdeyiz ama ne bilim yani özlüyo insan 😏 aynen sevgiliyiz ama baya oldu yani uzandır birlikteyiz onun tarafında herkes biliyor benim tarafım da da öyşe sadece 2 abim bilmiyor
iyi o zaman canım allah kavuştursun gelsinler evlenek hahahah 😂😂 hasret insana neler yaptırıyor ya

Anladımmm 🙈🙈 ben çekildikten sonraki kısma denk geldiğimi bilmeyince şaştım kaldım burdan daha doğru neresi (hangi kategori)olabilir ki diye düşünmüştüm 😅
😂😂 gebelik miydi neydi konu başlığı yada hamilelikle ilgili bir şey. Tam hatırlamıyorum ama konu başlığı ile alakası yoktu

Ben de nişanlımı bekliyorum 2 ay oldu neredeyse gideli ama çok çok zor gelmeye başladı aşırı özlemeye başladım doğru düzgün konuşamaz olduk çok özlüyorum kizlar çok 😭😭😭

arkadaşlar merhaba sözlüm askerde jandarma olarak yapıyor suan silivri cezaevine sevk edildi asker yareni olanlar neler yaptınız nasıl geçti bu süre
Ahh canım, benim eşimde uzman çavuş. Eğitimde 7 ay bekledim çok zor bisey . Tez zamanda gelir insallah hayırlı tezkereler

Back
X