yardım edin sözlüm askerde

Demi aynen öyle oluyor biz normalde de ayrı şehirlerdeyiz ama ne bilim yani özlüyo insan 😏 aynen sevgiliyiz ama baya oldu yani uzandır birlikteyiz onun tarafında herkes biliyor benim tarafım da da öyşe sadece 2 abim bilmiyor
iyi o zaman canım allah kavuştursun gelsinler evlenek hahahah 😂😂 hasret insana neler yaptırıyor ya

Anladımmm 🙈🙈 ben çekildikten sonraki kısma denk geldiğimi bilmeyince şaştım kaldım burdan daha doğru neresi (hangi kategori)olabilir ki diye düşünmüştüm 😅
😂😂 gebelik miydi neydi konu başlığı yada hamilelikle ilgili bir şey. Tam hatırlamıyorum ama konu başlığı ile alakası yoktu

Ben de nişanlımı bekliyorum 2 ay oldu neredeyse gideli ama çok çok zor gelmeye başladı aşırı özlemeye başladım doğru düzgün konuşamaz olduk çok özlüyorum kizlar çok 😭😭😭

arkadaşlar merhaba sözlüm askerde jandarma olarak yapıyor suan silivri cezaevine sevk edildi asker yareni olanlar neler yaptınız nasıl geçti bu süre
Ahh canım, benim eşimde uzman çavuş. Eğitimde 7 ay bekledim çok zor bisey . Tez zamanda gelir insallah hayırlı tezkereler

Back
X