yardım edin sözlüm askerde

Bedelli mi? Bedelliyse hemen geçer. ben 6 ay bekledim, geçen ay geldi geldi sayılır. Süreç uzun ve biraz yıpratıcı geçti ama güzeldi. :) Anlaşabiliyorsanız iyi geçer, anlaşamıyorsanız kötü.

Bedelli mi? Bedelliyse hemen geçer. ben 6 ay bekledim, geçen ay geldi geldi sayılır. Süreç uzun ve biraz yıpratıcı geçti ama güzeldi. :) Anlaşabiliyorsanız iyi geçer, anlaşamıyorsanız kötü.
yok ya bedelli değil silivri cezaevine sevk edildi şimdi :/

bende geçtim o zamanlardan canım zaman çok çabuk geçiyor hiç anlamıyorsun bile ben Hakkari Şemdinlideydi eşim 1 sene bekledim tabi o zamanlar sevgiliydik 🙃 MErak etme zaman hızlı hiç anlamayacan bile ☺️

bende geçtim o zamanlardan canım zaman çok çabuk geçiyor hiç anlamıyorsun bile ben Hakkari Şemdinlideydi eşim 1 sene bekledim tabi o zamanlar sevgiliydik 🙃 MErak etme zaman hızlı hiç anlamayacan bile ☺
ay inşallah ya konuşamamak çok kötü 2 dakka sesini duymak için saatlerce dua ediyorsun sonra 2 dakka duyunca çok şükür diyorsun şimdi silivride çok katı kurallar varmış telefonu alabilirlermiş ondan çok korkuyorum

Benimde sevgilim ilk önce balıkesir sonra agrı ya ordan da karsa geçti yeni 2 aylık asker 4 ayı var ama gözümde büyüyor telefonuda bozulmuş orda çarşıya çıkamıyorlar konuşamıyoruz da aklım hep onda

Benimde sevgilim ilk önce balıkesir sonra agrı ya ordan da karsa geçti yeni 2 aylık asker 4 ayı var ama gözümde büyüyor telefonuda bozulmuş orda çarşıya çıkamıyorlar konuşamıyoruz da aklım hep onda
evet çok zor konuşamamak ama iyidir ya çokta yıpratma kendini sonra kızarsana canım rabbim tüm askerlerimizi korusun

canım geçişleri neden öyle olmuş bilgin varmı acaba yani bi acemi bi usta birliği yok mu 3 yer değişmiş

evet çok zor konuşamamak ama iyidir ya çokta yıpratma kendini sonra kızarsana canım rabbim tüm askerlerimizi korusun
Kızıyor zaten çok seviyorum kalbimde hissediyorum onun sevgisinide 😍😍 senin ki ne zaman gitti

canım geçişleri neden öyle olmuş bilgin varmı acaba yani bi acemi bi usta birliği yok mu 3 yer değişmiş
Bilmiyorum ki hiç konuşamıyoruz zaten biz telefonu kapalı ailesinden ögrendim karsa gittigini 1 buçuk hafta olmuş

Amin kız sizide ayırmasın ama beklemek hiç güzel degil
aynen ya çok zormuş ben böyle zorlanacağımı tahmin etsem göndermezdim hep şey diyordum aman 6 ay nedirki geçer zaten ama konuşamamak ve ayrı şehirde olmak çok zor birde biliyorsun asker orda zorlanıyor ama belli etmiyor aklın hep onda sen sıcak yatağındasın ama acaba o üşüyormu aklına hep öyle sorular geliyoe ... siz sevgilimisiniz 😊

aynen ya çok zormuş ben böyle zorlanacağımı tahmin etsem göndermezdim hep şey diyordum aman 6 ay nedirki geçer zaten ama konuşamamak ve ayrı şehirde olmak çok zor birde biliyorsun asker orda zorlanıyor ama belli etmiyor aklın hep onda sen sıcak yatağındasın ama acaba o üşüyormu aklına hep öyle sorular geliyoe ... siz sevgilimisiniz 😊
Demi aynen öyle oluyor biz normalde de ayrı şehirlerdeyiz ama ne bilim yani özlüyo insan 😏 aynen sevgiliyiz ama baya oldu yani uzandır birlikteyiz onun tarafında herkes biliyor benim tarafım da da öyşe sadece 2 abim bilmiyor

Back
X