• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edın ,tavsıyenıze ıhtyacım var :?

Ben bu tip konularda cok katiyim. Kusura bakmayin lutfen fakat hic kimse size kapan, acil, sunu giyme, bunu yapma diyemez. Siz ayri bir bireysiniz. Cok sukur ozgur dusunme iradeniz var.

Kendi isteginizle kapanmissiniz fakat bu nisanlinizin sizden bunu istemis olmasini degistirmiyor. Madem bu tip dusunceleri vardi, en basindan sizinle olmasaydi. Gidip kafasina uyan kapali biriyle nisanlansaydi. Sizinle olmayi sectiyse de size hic bir sekilde kapan, acil, sunu giyme diyemez, fikirlerinize saygi duymak durumunda! Bu tamamen kul ile Allah arasinda olan bir konu. 3. sahislari hic ilgilendirmez.

Ustelik sizin hemen bu tartismanin ardindan kapanmaniz da iyi olmamis. Keske kendinize biraz daha zaman tanisaydiniz...

Aslında grurumu kıran seyler dedı ama ben ayrılamadım..Yapamadım..Çok incindim ..
Simdi bilmiyorum canım..Hayırlısıyla duzelır ınsallah ama ayrılmak ısteyıp dıretırse bende bırakıcam..

Ben bu tip konularda cok katiyim. Kusura bakmayin lutfen fakat hic kimse size kapan, acil, sunu giyme, bunu yapma diyemez. Siz ayri bir bireysiniz. Cok sukur ozgur dusunme iradeniz var.

Kendi isteginizle kapanmissiniz fakat bu nisanlinizin sizden bunu istemis olmasini degistirmiyor. Madem bu tip dusunceleri vardi, en basindan sizinle olmasaydi. Gidip kafasina uyan kapali biriyle nisanlansaydi. Sizinle olmayi sectiyse de size hic bir sekilde kapan, acil, sunu giyme diyemez, fikirlerinize saygi duymak durumunda! Bu tamamen kul ile Allah arasinda olan bir konu. 3. sahislari hic ilgilendirmez.

Ustelik sizin hemen bu tartismanin ardindan kapanmaniz da iyi olmamis. Keske kendinize biraz daha zaman tanisaydiniz...

Ne dıyeyım bılmıyorum canım..Nişanli değildik ,sevgiliydik ama kapanmayıda ertlemek ıstemedm..Sonra kararım degişşin istemedim..

Telde bıraz konuştuk ama telde olmuyor yuzyuze konuscaz..Nedeni de dedıgım seyler yanı kafasına koymus sımdıden böyleyse ılerde ne olur beynine yapışmış sankı bu dusunceler...Anlayamadım bende tam..Bunalmıs sıkılmış gıbı..
Demiştim ya gecen haftalarda da ayrılık konusu açılmıştı aynı sebeplerdı aslında sebep soyleyemıyordu kapanma mevzusunu demıstı bırde..Ama bana o zaman cok grurumu kıran ıncıten seyler demıstı ben telde konuşurken aaglamıstım başımdan aşağı kaynar sular dokulmustu..
Kaç gündür uyuyamıstm adam akıllı ve gözlerım davul gibi..Barişinca da bana bana bağır küfret kır kolumu herseyı yap ama ağlama demıştı çok acı verıyor bana demişti...

yuzyuze olması gerek ama bence bu kadar üzülecek syler degıl bunlar özür dılemesi gerek senden kötü seyler soyledıgı için bence önunuze bakın birşeyler söylemeyın artık yıpratma artık kendını hem bak kapanmışsın senı öyle gorunce mutlu olacaktır emınım onun için onu sevdıgın için yaptıgın için sevinir :40: hem bak sanada kıyamıyo aglamana dayanamıyor :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne dıyeyım bılmıyorum canım..Nişanli değildik ,sevgiliydik ama kapanmayıda ertlemek ıstemedm..Sonra kararım degişşin istemedim..

Buradan bile cok belli aslinda acele karar verdigin. Eger kendi icinde bu konuyu gercekten cozmus olsaydin, kararin degisir diye korkmazdin... Lutfen herhangi birinin seni yonlendirmesine izin verme. Bu en buyuk yanlislardandir ve psikolojini de yiyip bitirir... Sana sen oldugun icin kiymet vermiyen bir adama da yolu goster gitsin... Cok daha iyilerini bulacagindan eminim.

yuzyuze olması gerek ama bence bu kadar üzülecek syler degıl bunlar özür dılemesi gerek senden kötü seyler soyledıgı için bence önunuze bakın birşeyler söylemeyın artık yıpratma artık kendını hem bak kapanmışsın senı öyle gorunce mutlu olacaktır emınım onun için onu sevdıgın için yaptıgın için sevinir :40: hem bak sanada kıyamıyo aglamana dayanamıyor :16:

İnşallah canım duzelırde birdaha böyle seyler olmaz...Dualarınızı eksıt etmeyın..Bende artık toparlıcam kendımı ..Teşekkür ederim canım ..

Buradan bile cok belli aslinda acele karar verdigin. Eger kendi icinde bu konuyu gercekten cozmus olsaydin, kararin degisir diye korkmazdin... Lutfen herhangi birinin seni yonlendirmesine izin verme. Bu en buyuk yanlislardandir ve psikolojini de yiyip bitirir... Sana sen oldugun icin kiymet vermiyen bir adama da yolu goster gitsin... Cok daha iyilerini bulacagindan eminim.

Aslında neden kararım değişin istemedim cok kararsızım 1 senedır düşünüyorum kapanmayı kapanıp kapanmamayı..Şimdide kapanmak içimden de gelmısken, doğru olur dıye duşundum tabı onunda etkısı vardır ıllakı ama tum etkı ondan degıl canım..
Eger dıretırse ayrılığı , yol vercem zaten ..Yeterince çaba gösterdim ..İstemezse kendi bilir..

kapanıyor gibiyim derken :44: bece hala emin değilsiniz ve sevgilinizin etkisinden çıkamamışsınız.

ayırca hatasını anlayacak olmasına rağmen ne hikmetse her mesajınızda iyi birisin demişsin..

cidden çok iyi ya :ssz:

kapanıyor gibiyim derken :44: bece hala emin değilsiniz ve sevgilinizin etkisinden çıkamamışsınız.

ayırca hatasını anlayacak olmasına rağmen ne hikmetse her mesajınızda iyi birisin demişsin..

cidden çok iyi ya :ssz:

Hatasını anlaması güzel tabıkı ama kötü biri değil..Her mesajında demedım ama .
Kapanma konusunda sonra kı mesajlarımda dedım kapandım ama tamammen onun etkısı olmadı..

Çok mutluyum , sevgilimle barıştık...

:16::16::16::16::16::16::16:

En son konuşmamız dun olmustuu..Telefonu kapatınca ben hıç mesaj falan atmadım,sormadım..Ayrılmayı kabullenmeye onsuz olmaya kararlar verırkenn...Mesaj attı bugun ve aradıı.Konuştuk bir güzelce sonra baktım ilk adımı attıı bariştiikk..:)

bir insana özellikle böyle konularda bir şey dayatmanın hiç bir insani tarafı olduğunu düşünmüyorum. bu kafada biri yarın sana saçmasapan bir sebepten ya ailen ya ben diyebilir veya dışarı çıkma ya sokak ya ben diyebilir. der de der yani. ya kapan ya da ben yokum ne demek ya. inançlı mı sanıyor şimdi kendini bu adam. yazık. bence sevgilinde büyük sorunlar var ve ilerde tek tek çıkacak. sonunuz hayrolsun.

Çok mutluyum , sevgilimle barıştık...

:16::16::16::16::16::16::16:

En son konuşmamız dun olmustuu..Telefonu kapatınca ben hıç mesaj falan atmadım,sormadım..Ayrılmayı kabullenmeye onsuz olmaya kararlar verırkenn...Mesaj attı bugun ve aradıı.Konuştuk bir güzelce sonra baktım ilk adımı attıı bariştiikk..:)

çok sevindim tatlım mutlu olun ama onu her istedigini yapmaya alıştırma tavsiye ediyorum çünkü bu istekler artacak sen yerine getirdigin için:16::16:

Back
X