Valla biz merkezdeyiz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Diyarbakıra gelirseniz çok rahat edersiniz. Çok gelişmiş ve güzel bir şehir. 5-6 tane avm si var. Ve öyle lafta değil. Forum Diyarbakır ve Ceylan Karavil avm çok büyük.
İnsanları çok çok iyi. Bir restorana gittiğinizde daha arabadan indiğiniz anda ilgilenmeye başlıyorlar. Fiyatlar batıya göre çok uygun. Ve insanlar çok kibar.
Yolları çok güzel, şehir planlaması çok güzel, mekanları çok çok güzel. Evleri çok güzel kocaman. Lojman imkanıda var ama çok yüksek puanlarla alıyor.
He birde kızları aşırı güzel :) Buraya gelirken tv etkisiyle heryerde yöresel kıyafetle dolaşan insanlar bekliyordum

Şimdi çok gülüyorum o ilk topluma çıktığımızdaki şaşkınlığımıza. Anneme sürekli “anne neden hiç şişman yok, oha anne baksana şort giymiş, anne bak bak mini etek bile giyiniyorlar ” demiştik kardeşlerimle
Diyarbakır önyargı kırmak için mükemmel bir şehir. Çok modern, çok tarihi, çok gelişmiş, ve gerçekten insanları çok gğleryüzlğ ve kibar olan bir şehir. Artık İstanbul da falan Diyarbakırlı biriyle karşılaşınca hemşerim gözğyle bakıyorum
Tüm Diyarbakırlılara kucak dokusu sevgiler