• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin terkedildim:((

bence bırak gıtsın mutlaka gerı dönecektır ama asla barısma senı sevse ben sıkıldım dıyıp gıdemez sana baskasıyla beraber olabılırsın dıyemez cok ayıpp

Evet ayrılıktan daha çok kalbimi kırdı bu laf. Benim içim yanıyor onun başkasıyla olduğunu düşününce.. Bu kadar kolay söyleyebildiğine göre artık hiç bir duygusu kalmamış anlaşılan.

Evet ayrılıktan daha çok kalbimi kırdı bu laf. Benim içim yanıyor onun başkasıyla olduğunu düşününce.. Bu kadar kolay söyleyebildiğine göre artık hiç bir duygusu kalmamış anlaşılan.
yani tabı bıraz zor olcak hazmetmen ama etmek zorundasın sana layık degılmıs dıye dusun

Canm üzülceksin illaki biliyorum çok canın yanıyor ama bole birine değmez ne güzel bak kpss falanda hazirlaniyorsun yoluna bakmaya çalış zor olucak ama zamanla geçecek. Sanki düşünelim ayağına seni yedekte tutmaya çalışıyo gibi olmazsa geri dönerim nasıl olsa Seviyo beni hesabi:63:
Canm hakında hayırlısı olsun insiallah mutlu olursun seni hakeden kıymetini bilen biriyle:KK54:

Bu oyalama ve oyalanma taktikleri.. belirsizlik demek o iliskinin bi sonu yok demek.. tatsiz birseyler yasamadigin icin icinde var ediyorsun. ya dibine kadar yaşa bitir ya da hic umursamadigini bilsin. Donucektir donucektir de bu iliski bitmis gibi canim seni cok iyi anliyorum ama zamana birak.. sen yine durusunu bozma o gelip gelip gidicektir de. Yapboz yapmaktansa hic gelmese daha iyi ama.. iste. Dua et hayirlisni iste.. umarim skntilarin seni feraha cikartir sen dik dur.

Kesinlikle çok haklısınız. Şuan beni bıraktığı durumda aynen bu.. Ben onunla konuşmasam o benimle gene görüşmeye konuşmaya devam edecekti. Belki o anlarda aklında biri yoksa da şuan belki vardır. Bu düşünce o kadar dayanılmaz ki:KK43: nasıl geçicek bilmiyorum

Dua ediceksin..
Benimkide beni geçerli nedende olsa kaçıncıya buluşucakken ekiyor.
O çağırdığında da gidiyorum.
Ve biliyorum öyle bi an gelicek ki beni ektiği her gün için pişman olucak..
Ama o zamanda benim içim rahat olucak..
Bizde bu yıl ayrı şehirlerde olucaz..
Artık ayrılık olur mu bilmiyorum..
Ama olmasa bile görüşmediği her gün için pişman olssun diye dua ediyorum.
Özlesin yani.
Bu düşünce oluyor..
İnsanı paranoyak yapıyor hatta.
Ama dua et.
Kız kardeşim dedi bugün
-Bu seninle oyun mu oynuyor dalga mı geçiyor kaçıncıya ekti..
-Oyun oynuyorsa da ALLAH kendi oyununu ona çevirir benim içim rahat dedim.
-Doğru dedi..
İçim gerçek anlamda rahat değil..
Ama ALLAH büyük..

İnşallah döner. Ama araya başka birileri girerse dayanamam. Onu bu kadar severken başkasıyla olmasını kaldıramam :KK43: dedim hiç mi yoksunluk hissetmedin o da hiç hissetmez miyim üç yıllık birliktelik var dedi.. Umarım hemen birilerini aramaya başlamaz.
Hemen birilerini aramaya baslamaz demissiniz ama son 7-8 aydir uzakmissiniz zaten .iliskiniz bittikten sonra değil devam ederken baska birilerini aramaya başlamış yada bulmus olabilir.buna benzer bi durum yaşamıştım.kararsizlik yaşamış bence.iliskiniz devam ederken başka biriyle sizin aranizda gidip gelmiş..sizinlede 3 yil devam eden bi birlikteligi varmis kolay kolay kopamamis.bence daha fazla kendinizi uzmeyin..

Bazi erkekler tek kişiyle yetinemiyr maalesef.istiyrki o sol cebimde olsun bu sag cebimde.bu yuzden kesin bi dille bitirmemis.tam olarak neden boyle davrandığını bilmedigin ıçin yani gercek yüzünü bilmediğinden kopamiyrsun.sen onu hep guzel anılarında hatırlıyorsun.bu sebeple sevginide bitiremiyrsun.gidip gelicek sürekli.sana boyle cin işkencesi yapan bir insan icin değmez.kaybettigin zamana yazık..kendi hayatına bak..

Keşke ilk ara verelim dediğinde ;
'Ara vermeyelim bitirelim tamamen'diyip sen terketseydin.Sonrada kararının arkasında dursaydın,o ugrasıp dursaydı.Kadın olarak güçlü olmak zorunda olduğumuz konu bu gibi durumlar zaten.Bu nesil olarak biz ayaklarının uzerinde durma olayını pek farklı anladık galiba.
Hala geç değil.Yok ol ortadan tamamen.Normalde nasıl davranirsan tam tersi davran ve merak etsin.Eninde sonunda döner.Sen de rahatlarsın.Hirs bu ya.Sevgi oldugunu düşünmüyorum.Zira sevgiyse de hastalıklı bir durum çunku adam 1 senedir sizi pek umursamıyor.Neyse hayırlısı olsun hakkınızda.

dönse bile nolurki 3 ay sonra yine terk eder,sevgisi bitmis yada baskasini bulmus

böyle yari yolda birakicak adami beklemeye degmez

Başkasına ilgisi kaymış olmalı. Yoksa boyle hem elde tutayım hem de uzak olayın demezdi.

Kesin bitirelim demiyorsa sen bitiriyorum de ve hayatından çık. Artık sana olan sevgisi bitmiş sadece yalnız olduğu anlarda sana mesaj atıyor. Tamam aşıksın anlıyorum da bu kadar kör olma :KK12:

Arkadaşlar merhaba, üç yıllık sevgilim haziran başında ayrılmak istemişti. Uzakta olduğu için ve işleri çok yoğun olduğu için beni ve ilişkimizi düşünecek zamanı olmamış bu da onu benden soğutmuş.. o zamanlar uzaktık yaklaşık 7 8 aydır birbirimizi görmüyorduk ben de belki görüşürsek her şey düzelir diye düşünmüştüm benim istememle tekrar görüşmeye başlamıştık. Yaklaşık 3 ay boyunca arkadaş gibi buluştuk her gün konuştuk. Ama bir türlü sevgili gibi davranmıyordu bana. En sonunda dayanamadım bunu bir sonuca vardıralım dedim. O da ben sana ayrılalım derken araya mesafe koyalım birbirmizi özleyelim demek istemiştim ama sen fırsat vermedin dedi. Yani üç ay boyunca benimle görüştü konuştu herşeyini paylaştı ama ben fırsat vermemiş oldum.. İnanın çoğu zaman o yazmadan yazmadım o görüşmek istemedikçe ben de istemedim. Ama fırsat vermeyen ben oldum.. Hatta instagramda yorum yapanları bile kıskandı bu süreçte.. Bu konuşma sonunda tamam dedim al fırsat senin olsun bir süre görüşmeyelim dedim. Yaklaşık üç hafta olduğu zaman artık dayanamadım bu belirsizliğe, şimdiye kadar özlemeyen adam artık daha özlemez diye düşündüm ve yazdım ona. Artık ucu açık bir ilişki istemediğimi bunu bi karara vardırmamız gerektiğini söyledim. O da benden bunun cevabını alamayacaksın dedi. Dedim neden kesin bitirmiyorsun o zaman ben seni devam etmemiz için zorlamıyorum ki dedim. O da işte sen sürelere çok takılıyorsun üç hafta boyunca aramadım diye hiç mi aramayacağım anlamına geliyor dedi. Sayılara takılma zamanın akışına bırak dedi. Ben de ona kpss için hazırlanmaya başladığımı o yüzden kafamın rahat olması açısından bunları konuşmak istediğimi söyledim. O da hiç birşey senin hayatından önemli değil o yüzden sen sınavına odaklan dedi. Yani kısaca terketti beni. Sizce böyle biri geri döner mi ? Çok üzgünüm 3 yılın sonunda ilk defa onsuz kaldım. :KK61:Aramızda sorunlar bile yoktu. Doğru düzgün kavga bile etmezdik. Geri dönmesini çok istiyorum, onsuz yapamıcağımı hissediyorum. Sizce napayım ? Geri döner mi ? :KK42:
Ben snu anlamiyorum seni takmayan adam neden senin vazgecilmezin oluyor. Seni cepte tutuyor baskasina yöneliyor bariz ortada ve hala kusura bakma da yapismissin. Adam arama diyor ariyorsun gelme diyor gidiyorsun. Yeterrrr bu kadar gururunu ayaklar altina alman. Otur ders çalış daha iyileri cikar.

Arkadaşlar merhaba, üç yıllık sevgilim haziran başında ayrılmak istemişti. Uzakta olduğu için ve işleri çok yoğun olduğu için beni ve ilişkimizi düşünecek zamanı olmamış bu da onu benden soğutmuş.. o zamanlar uzaktık yaklaşık 7 8 aydır birbirimizi görmüyorduk ben de belki görüşürsek her şey düzelir diye düşünmüştüm benim istememle tekrar görüşmeye başlamıştık. Yaklaşık 3 ay boyunca arkadaş gibi buluştuk her gün konuştuk. Ama bir türlü sevgili gibi davranmıyordu bana. En sonunda dayanamadım bunu bir sonuca vardıralım dedim. O da ben sana ayrılalım derken araya mesafe koyalım birbirmizi özleyelim demek istemiştim ama sen fırsat vermedin dedi. Yani üç ay boyunca benimle görüştü konuştu herşeyini paylaştı ama ben fırsat vermemiş oldum.. İnanın çoğu zaman o yazmadan yazmadım o görüşmek istemedikçe ben de istemedim. Ama fırsat vermeyen ben oldum.. Hatta instagramda yorum yapanları bile kıskandı bu süreçte.. Bu konuşma sonunda tamam dedim al fırsat senin olsun bir süre görüşmeyelim dedim. Yaklaşık üç hafta olduğu zaman artık dayanamadım bu belirsizliğe, şimdiye kadar özlemeyen adam artık daha özlemez diye düşündüm ve yazdım ona. Artık ucu açık bir ilişki istemediğimi bunu bi karara vardırmamız gerektiğini söyledim. O da benden bunun cevabını alamayacaksın dedi. Dedim neden kesin bitirmiyorsun o zaman ben seni devam etmemiz için zorlamıyorum ki dedim. O da işte sen sürelere çok takılıyorsun üç hafta boyunca aramadım diye hiç mi aramayacağım anlamına geliyor dedi. Sayılara takılma zamanın akışına bırak dedi. Ben de ona kpss için hazırlanmaya başladığımı o yüzden kafamın rahat olması açısından bunları konuşmak istediğimi söyledim. O da hiç birşey senin hayatından önemli değil o yüzden sen sınavına odaklan dedi. Yani kısaca terketti beni. Sizce böyle biri geri döner mi ? Çok üzgünüm 3 yılın sonunda ilk defa onsuz kaldım. :KK61:Aramızda sorunlar bile yoktu. Doğru düzgün kavga bile etmezdik. Geri dönmesini çok istiyorum, onsuz yapamıcağımı hissediyorum. Sizce napayım ? Geri döner mi ? :KK42:

Uffffs filozof takılan bir ergen daha. Bırak şunu gitsin, farkındaysan dedikleri Serdar Ortaç'ın şarkı sözleri gibi. İçeriğinde bi mana var sanırsın ama aslında bomboş deli saçmasıdır.

Canım bence o buluşamayınca yeterince uzaklaşmış senden uzaklaşıncada başkalarına yönelmiş. Tabi 3 senedir sürekli aynı kişi diye sıkılıp kendini başkalarıyla avutmuştur. Sana tavsiyem o senden nasıl uzaklaştıysa sende uzaklaş, uzaklaş ki o da senin değerini bilsin. Sen onu hala daha sevdiğini hissettirirsen o bu tavırlarına devam eder ve haliyle dönmeside biraz zor olur. Onu sevmediğini düşündüğü için dönsün sana ve o sana nasıl tekme vurduysa sende aynı şekil o tekmeyi ona vur geri döndüğünde

Niye net bir karar bildirsin ki sen köşede bekliyorsun sonuçta.
Yokluk durumunda açık kapı olsun hesabı lazım olur belli olmaz.
Sağlam tekmeyi hakediyor aslında sen hala geri döner mi derdindesin.

Back
X