Arkadaşlar merhaba, üç yıllık sevgilim haziran başında ayrılmak istemişti. Uzakta olduğu için ve işleri çok yoğun olduğu için beni ve ilişkimizi düşünecek zamanı olmamış bu da onu benden soğutmuş.. o zamanlar uzaktık yaklaşık 7 8 aydır birbirimizi görmüyorduk ben de belki görüşürsek her şey düzelir diye düşünmüştüm benim istememle tekrar görüşmeye başlamıştık. Yaklaşık 3 ay boyunca arkadaş gibi buluştuk her gün konuştuk. Ama bir türlü sevgili gibi davranmıyordu bana. En sonunda dayanamadım bunu bir sonuca vardıralım dedim. O da ben sana ayrılalım derken araya mesafe koyalım birbirmizi özleyelim demek istemiştim ama sen fırsat vermedin dedi. Yani üç ay boyunca benimle görüştü konuştu herşeyini paylaştı ama ben fırsat vermemiş oldum.. İnanın çoğu zaman o yazmadan yazmadım o görüşmek istemedikçe ben de istemedim. Ama fırsat vermeyen ben oldum.. Hatta instagramda yorum yapanları bile kıskandı bu süreçte.. Bu konuşma sonunda tamam dedim al fırsat senin olsun bir süre görüşmeyelim dedim. Yaklaşık üç hafta olduğu zaman artık dayanamadım bu belirsizliğe, şimdiye kadar özlemeyen adam artık daha özlemez diye düşündüm ve yazdım ona. Artık ucu açık bir ilişki istemediğimi bunu bi karara vardırmamız gerektiğini söyledim. O da benden bunun cevabını alamayacaksın dedi. Dedim neden kesin bitirmiyorsun o zaman ben seni devam etmemiz için zorlamıyorum ki dedim. O da işte sen sürelere çok takılıyorsun üç hafta boyunca aramadım diye hiç mi aramayacağım anlamına geliyor dedi. Sayılara takılma zamanın akışına bırak dedi. Ben de ona kpss için hazırlanmaya başladığımı o yüzden kafamın rahat olması açısından bunları konuşmak istediğimi söyledim. O da hiç birşey senin hayatından önemli değil o yüzden sen sınavına odaklan dedi. Yani kısaca terketti beni. Sizce böyle biri geri döner mi ? Çok üzgünüm 3 yılın sonunda ilk defa onsuz kaldım.

Aramızda sorunlar bile yoktu. Doğru düzgün kavga bile etmezdik. Geri dönmesini çok istiyorum, onsuz yapamıcağımı hissediyorum. Sizce napayım ? Geri döner mi ?