- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Diğer konunuzda da aynı soruyu sormuşsunuz.Yaşadığım yeri terk etmeli miyim ne yapmalıyım çok yoruluyorum artık.Sakinlik istiyorum.
Nereye gideceğimi bilmiyorum.Nereye gidersem gideyim yalnız olacağım çünkü.Annem ve babam köy gibi bir yerde yasiyor hastane bile yok yaşadıkları yerde.Benim yaşadığım yer ise büyükşehir.Her türlü imkan var burada.Ayrica 13 yıldır burdayım iyi veya kötü bir çevrem oluştu burda.Ayrica burdan gidince de sorun yasamayacagimdan emin olamıyorum.
Bulunduğunuz ili veya ortamı değiştirmenizi gerektirecek bir durum yok ki anlattıklarınızda. Ayrıca kızınız burada doğmuş , büyümüş ; zaten 2 ayrı ev düzeni nedeniyle bocalayan bir çocuğun yaşadığı ili , okulunu değiştirmek ne kadar sağlıklı olur ?
Kızımla konuştum evet ben nerden bileyim babamın böyle yapacağını diyor.Ams çok da olaylardan ders almış gibi değil malesef.Karakol olayından sonra ilk kez gidecek babasına.Babasinin vaatleri çok orası tatil yeri gibi onun için o yüzden sürekli kafa karışıklığı yaşıyor.Bilmiyorum gerçekten.Baba ile de görüştüm pedagog desteği alalim diye kabul etmedi
Kızımın sağlıklı bir birey olmasını istiyorum.Bu şekilde giderse ruhsal sağlığı çok da iyi olmayacak.Kendi aklıyla hareket etsin kendine güzel bir gelecek kurşun istiyorum.Ama bu yasadiklarimizdan sonra onun için korkuyorum.
Cocuk oraya gittiğinde ödev bile yapmasini istemiyorlarmis.Buraya ödev yapmaya mı geldin diye.Yani oraya gitmesinden oradaki davranışlardan rahatsız oluyorum.Bisey yapamiyorum
Ben de rehber öğretmenim.Okuldaki rehber öğretmeninden de sürekli destek alıyorum,Karakol sikayetinden önce kızım babasıyla mesajlaşmis ve iyi olduğunu söylemiş zaten.Kizima bunu neden yaptın dedım beni sevsinler diye dedi.Zaten seni seviyorlar dedım.Simdi ne hissediyorsun dedım kafam karıştı dedi.Bu karakol olayının üstüne bir de korona oldum ben.Sonra okul ve derken benimle yasarken sıkıntı yok ki rehber öğretmeni de onu söyledi.Sorun oraya gidince başlıyor.Babasinin yaptığı şikayetle ilgili polisler bunun sizi cezalandırmak için yapmış derken kızım duydu.Cunku cocuk iyi olduğunu söylemiş zaten
Evde otururken de ödev yapmasini istemiyorlarmis.Zaten babası amcasına bırakıp sanayiye gidiyormuş.
İse gitmiyor hafta sonu çalışmıyor babası.Arabasini sanayiye götürüyormus.Hala da amca da mecburen bakıyor
Çocuğumun sağlığı söz konusu olduğunda babamı tanımam. Ne demek eski eşim kabul etmiyor? Götüreceksiniz pedagoga ve yardım alacaksınız. Düşse kolu bacağı kırılsa babası izin vermiyor diye götürmeyecek misiniz hastaneye doktora? Bu nasıl ebeveynlik böyle, geç bile kalmışsınız çünkü eşiniz ve ailesi zarar vermeye başlamışlar çocuğa. Pedagog tabi ki istemez babası. Çocuk doğruyu yanlışı ayırt etmeye başlarsa kandırıp annesine karşı dolduramaz.Kızımın sağlıklı bir birey olmasını istiyorum.Bu şekilde giderse ruhsal sağlığı çok da iyi olmayacak.Kendi aklıyla hareket etsin kendine güzel bir gelecek kurşun istiyorum.Ama bu yasadiklarimizdan sonra onun için korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?