yardım edin ya :(

yok o kadarda cahil değilim ayrıca hani günahıda bilirim hata yapmam ama ne bilim 2 yıldan sonra hani insan düşünüyo o kadar emek verildi sonucu ayrılık mı olacak diye evlenmek isterim o da istiyo gerçi daha erken böyle düşünmem için ama kız olunca hemen evlilik hayali kuruluyo galiba :)

Daha önce ki konundada sevgilimi sevmiyorum demişsin..Şimdi noldu ki birden bire böyle oldun?
yaa evet bende öyle bi dönem atlattım sevmediğimi sanmışım bi abla uzun ilşkinin cilvesi demişti bi süre sonra herşey aynı olunca sevmediğini sanıyomuş insan hatta benim yaşadığım şeyi o da mı yaşıyo şuan diye düşünmüştüm bende ondan uzaklaşmıştım çünkü onu sevmiyo gibi hissediyodum gerçekten ama ayrılmak istemiyodum garip duygular yaşadım ama şimdi öyle değilim aynı şeyi o bana yapınca anladım kısada olsa bi ayrılık süreci yaşadım ne hale geldiğimi gördüm sürekli ağlıyodum

Anladım canım..Üzme kendini..Şuan aranız iyiyse sorun yok..Aldatmışmıdır diye paranoya yapma kafanda boşu boşuna kendini yersin..Yaptı veya yapmadı takma kafana..Elinde bir kanıt yoksa birşey ıspatlayamazsın bu nedenlede ona konuyu açman mantıksız olur..Ya ayrılcaksın yada bu soruyu kafandan atıp devam ediceksin ilişkine başka çözümü yok...

Peki neden aldatmismidir diye tereddute dustun guvenmiyo musun sevgiline?
Bu qayrılığı yaşamadan önce çok güveniyodum gerçekten asla öyle bişi yapmaz hani pek işi olmaz öyle şeylerle zaten çalışıyo çevresinde pek kız yok hatta hiç kız yok ben dediğim gibi şehir dışındaydım sürekli konuşamıyoduk ailem bilmediği için burdayken bütün gün evdeyim sürekli konuşuyoduk mesajlaşıyoduk yani bide ilk defa bi hafta benimle konşmadı barıştık sonra sürekli kavga etmeye başladık herşeyden kavga çıkarıyodu çok kötü davrandı bana ta ki annesiyle konuşana dek bende ne bilim ya gerçekten abimden korktuğu için ayrılmak istedi yada aklını karıştıran başka şeyler vardı dediğim gibi abim ddaha öncede kpnuşmuştu onunla tehdit edercesine aradan aylar geçti hiç umursaadı aynen devam ettik benimde pek inanasım gelmedi abimden korktuğuna

şüphe duyduğun biriyle ne diye devam ediyorsun? zaten benim almak istediğim nickle üye olmuşsun, senin yüzünden değiştiremedim.

Ayrılmak istemiyorum ama çok kötü günler geçirdim alışkın değilim bana öyle davranmasına şimdi en ufak bi tartışmada aklıma geliyo onlar artık kavga etmekten bıktım gerçekten ama konuşamıyorum onunla kavga etsek yine ayrılcakmış gibi düşünüyom beni sevmiyomuş sanıyom ne bilim bu durum onada zarar veriyo belki

iyide sadece uzaktakilermi aldatıyor, fazla kuruntu yapmışsınız, yapmak isteyen aynı evin içideykende aldatabilir, sonuçta her ilişkide bu risk vardır, ama yaptımı, yapacakmı nedir öyle, yaptığını anlarsanız ozaman üzülürsünüz

Peki abinizden korktuguna inanmiyosunuz baska birinin oldugunam iinanuyosunuz sevgiliniz bir muddet konusamadiniz gorusemdiniz diye hemen kendine baska birini bulacak karakterde birimi?

Peki abinizden korktuguna inanmiyosunuz baska birinin oldugunam iinanuyosunuz sevgiliniz bir muddet konusamadiniz gorusemdiniz diye hemen kendine baska birini bulacak karakterde birimi?
benim tanıdığım kişi öyle biri değil tabiki ama ne bilim belki benden sıkılmıştır diye düşündüm başkasını bulur kimsenin tehdit etmediği birini bulur diye düşündüm erkek sonuçta gurur yapabilir tehditler için

ya bide öyle bişey var eğer yapmışsa çok üzülücem biliyorum o yüzden araştırmak istemedim pek telefon dökümlerine kadar incelerdim yoksa

Madem sevgilni taniyosun bosuna kuruntu yapma ki gurur yapmak baskasini bulmak degil abine karsi senin yaninda olabilmek seni sevebilmesidir baskasini bulmasi bence gurur gostergesi deiildir sevgisine sahip cikarak gururunu gostererir.

Madem sevgilni taniyosun bosuna kuruntu yapma ki gurur yapmak baskasini bulmak degil abine karsi senin yaninda olabilmek seni sevebilmesidir baskasini bulmasi bence gurur gostergesi deiildir sevgisine sahip cikarak gururunu gostererir.
Şuan bi sıkıntımız yok zaten normal gibiyiz çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşıcam diye kavga etmekten çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…