Aman hanımlar lütfen oradan at, bunu yap gibi şeyler yazmayın, bazı yazılarınız suç kapsamına giriyor lütfen.
@Caresizyildiz,
eşiniz sizle arasına mesafe koymuş, ayrılmak istemiş, ailesinin hatırına şans vermiş, hatalı olan benim demişsiniz bir konunuzda, şimdi de eskisi gibi sizle ilgilensin istiyorsunuz, bunun yolu hastalanmak değil, sakın bilerek ve isteyerek böyle birşey yapmayın, eğer eşiniz anlarsa ki anlayabilir aranıza iyice aşılmaz duvarlar örersiniz, gerçekten hasta olsanız da inanmaz artık.
Eşinizi seviyor ve herşeyin düzelmesini istiyorsanız, eski yaptıklarınızı tekrarlamayacaksanız, sözleriniz ve en önemlisi hareketlerinizle pişmanlığınıza ve evliliğinizi düzeltmekte ki samimiyetinize inandırmalısınız eşinizi.
2 erişkinsiniz, sakince, kavga etmeden, ağlamadan alın karşınıza özür dileyin, madem aynı evdeyiz ve hala birbirimize eşiz, ben konuşayım dinle sonra sende düşüncelerini söylersin deyin, konuşmaktan kaçmayın, o kaçarsa da çocuk değiliz erişkiniz, bende bundan sonra bir erişkin gibi sorunlarımızı konuşarak çözmek istiyorum, senin de bunu istediğini biliyorum deyin, konuşun güzelce ve konuşma sonrası bundan sonra hal ve hareketlerimle evliliğimiz için verdiğin bu son şans için pişman olmayacaksın deyip evliliğinizde sizin tarafınızdan yapılan tüm hataları tamir etmeye başlayın.