- 14 Mayıs 2017
- 16
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi Tuana yilmaz
-
Hayır gebelik testini kimseye arayıp söylemezler merak etmeyin
Özelde evli olduğum halde test yaptırdım dedim ki sonucu bana mail atın beklemeyeyim dedim hayır özel maliniz bile olsa bu test kişiye özeldir atamayız dediler özeller devlet hastanesi aile hekiminden bağımsız merak etme kaldı ki devlet bile böyle bişeyi söyleyemezBoyle bir durum olduğunu duydum aile hekimine haber gidermis aileye mesaj atilirmis yemeden icmeden kesildim valla
Özelde evli olduğum halde test yaptırdım dedim ki sonucu bana mail atın beklemeyeyim dedim hayır özel maliniz bile olsa bu test kişiye özeldir atamayız dediler özeller devlet hastanesi aile hekiminden bağımsız merak etme kaldı ki devlet bile böyle bişeyi söyleyemez
Benim pozitifti ama bana kimse arayıp söylemedi bile :) korkma merak etme aile hekimine böle bişeyi gönderip söylemezler sonuçta özel bişey daha 4 ay önce yaptırdım testi canım aklın kalmasın reşitsin sonuçta yaşın küçük olsa adli duruma girer ama bu şekilde imkansızEskiden boyle bir durum oldugunu sizde duymus muydunuz bir kizin basina gelmisti sanirim ondan sonra bir korku sardi beni duydugum kadari ile pozitif sonuc aile hekimine gidermis rahatlattıniz teşekkürler
Benim pozitifti ama bana kimse arayıp söylemedi bile :) korkma merak etme aile hekimine böle bişeyi gönderip söylemezler sonuçta özel bişey daha 4 ay önce yaptırdım testi canım aklın kalmasın reşitsin sonuçta yaşın küçük olsa adli duruma girer ama bu şekilde imkansız
Burası da çok iyi bişey değil bence pişman olma yaşamaya bak bu fırsat eline geçmez daha ! Elimde olsa yurt dışında yapardım doğumumu emin olAnlıyorum cok sagolun aman akliniz varsa cocuklarinizi yurt disina okumaya falan yollamayin inanin cok pismanim deliler gibi bir cahillik ettim
Burası da çok iyi bişey değil bence pişman olma yaşamaya bak bu fırsat eline geçmez daha ! Elimde olsa yurt dışında yapardım doğumumu emin ol
Devlet hastanesinde yaptırdım gebelik testi bi kerede özelde yaptırdım 2 gün ara ile. Sağlık ocağına 5 aylık hamileyken gittim . Hemşire aaa niye bize haber vermedin dedi. Yani imkansız öyle birşey . Ben acildeyken bi bekar kız düşük yapıyordu aynı soruyu oda sordu içimden off bu ne cahillik demiştim. Demeli böyle bi hurafe cidden varmış. Orda ki hemşire saçmalama niye aile hekimine gitsin haber dedi
Öyle bişey Yok. Artık nikahsız doğan çocuklar ana baba kimliği üstüne yazılıyor. Yıl olmuş 2017 . Onu tanıdık biri yapmıştır . İki kız annesi olarak sana tek diyeceğim kendini kullandırma. Nikah senin özgürlüğün en azından ailene karşı görevinBir haberden dolayi yayildi bu kiz hamile kalınca babasina mesaj gitmiş tahlillerine gelsin su bu falan diye sok oldum bende baya bir korktum yani
Öyle bişey Yok. Artık nikahsız doğan çocuklar ana baba kimliği üstüne yazılıyor. Yıl olmuş 2017 . Onu tanıdık biri yapmıştır . İki kız annesi olarak sana tek diyeceğim kendini kullandırma. Nikah senin özgürlüğün en azından ailene karşı görevin
Ya olur mu hiç öle bişey olsa inan ortalığı kan götürür canım benim görüyoruz kaç genç kız kürtaj oluyor hergün aklın kalmasın ! İster evlenirdin ister evlenmez bu senin hayatın eleştirmek bana düşmez tatlımErkek arkadasim yabanci beni zorla gonderdi test icin testi yaptırdim birde ne duyayım aileye haber gidiyor mus oldum korkudan 2013 zamanlarinda boyle bir durm varmış sanirim ayrica hamile olsamda dogurmayi ve evlenmeyi düşünüyorduk sevgilim bu yüzden test yaptirmami istedi ben idrari beklemek istedim
Ya olur mu hiç öle bişey olsa inan ortalığı kan götürür canım benim görüyoruz kaç genç kız kürtaj oluyor hergün aklın kalmasın ! İster evlenirdin ister evlenmez bu senin hayatın eleştirmek bana düşmez tatlım
Boşver düşünme okuluna odaklan bişeycik olmaz :)Cok cok sagolun herkes bu kadar anlayisli karsilayamiyot gerçekten ciddi anlamda rahatladim suan
devlet hastanesine bir kere gittim. Ertesi gün ebe aradi hamileymişsiniz diye. Bakanlığa bağlı kurumsa bence gider.Devlet hastanesinde yaptırdım gebelik testi bi kerede özelde yaptırdım 2 gün ara ile. Sağlık ocağına 5 aylık hamileyken gittim . Hemşire aaa niye bize haber vermedin dedi. Yani imkansız öyle birşey . Ben acildeyken bi bekar kız düşük yapıyordu aynı soruyu oda sordu içimden off bu ne cahillik demiştim. Demeli böyle bi hurafe cidden varmış. Orda ki hemşire saçmalama niye aile hekimine gitsin haber dedi
Boşver düşünme okuluna odaklan bişeycik olmaz :)
devlet hastanesine bir kere gittim. Ertesi gün ebe aradi hamileymişsiniz diye. Bakanlığa bağlı kurumsa bence gider.
Yok canım ya. Benim ilk gebeliğim evlenir evlenmez oldu . Ben sigortada hala babamın üstünde gözüküyormuşum eşimin üstüne geçmemişim daha o sıra. Kaç kere hcg yaptırdım hastanede kimse aramadı bişey demedi.devlet hastanesine bir kere gittim. Ertesi gün ebe aradi hamileymişsiniz diye. Bakanlığa bağlı kurumsa bence gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?