• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIM EDİN

istanbullugezgin

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2016
6
1
6
merhaba arkadaşlar şuan sizin fikirlerinize ihtiyacım var...
3 yıla yakın bir birlikteliğim var.. erkek arkadaşımla aynı iş yeride çalışıyoruz ve mükemmel bir insan.. biz sevgili olmadan önce başka birisine aşıktım ve hiç söyleyemedim içimde yaşadım kendisi benim müdürümdü ve 10 yaş fark vardı aramızda ama ister istemez hareketlerim den belli ediyordum aptal değil bi şekilde anlıyordu.. biz sevgilimle çıkmaya başladıktan sonra bana ve ona sert davranmaya başladı ben bu sene nişanlanmayı düşünüyorum fakat eskiden aşık olduğum adam sürekli gözümün önünde ve aklım ister istemez kayıyor bana yardımcı olun lütfen ne yapmalıyım...

merhaba arkadaşlar şuan sizin fikirlerinize ihtiyacım var...
3 yıla yakın bir birlikteliğim var.. erkek arkadaşımla aynı iş yeride çalışıyoruz ve mükemmel bir insan.. biz sevgili olmadan önce başka birisine aşıktım ve hiç söyleyemedim içimde yaşadım kendisi benim müdürümdü ve 10 yaş fark vardı aramızda ama ister istemez hareketlerim den belli ediyordum aptal değil bi şekilde anlıyordu.. biz sevgilimle çıkmaya başladıktan sonra bana ve ona sert davranmaya başladı ben bu sene nişanlanmayı düşünüyorum fakat eskiden aşık olduğum adam sürekli gözümün önünde ve aklım ister istemez kayıyor bana yardımcı olun lütfen ne yapmalıyım...
Nişanlanıpta karışındakini enayi yerine koyma .

Birlikte olduğunuz insana büyük haksızlık. Aklınızda başka birisi varken durduk yere ikinizin de başını yakmayın.

Müdürü mü seviyorsun nişanlını mı , ne istediğin anlaşılmıyor. Müdürü seviyorsan Nişanlından ayrıl , yazık adamcağızı kandırma. Nişanlını seviyorsan müdüre niye aklın kaysın ki, 3 sene olmuş , artık önüne bakmalısın

Nisanlini sevmiyorsan ayrıl
Seviyorsan ama müdür dikkatini dagitiyorsa işten ayril. Aynı şubede iki erkek bir kadın zor iş.
Üç yıldır nasıl unutamadin ki nisanlini yeterince sevmiyorsun ya da hayatın monoton heyecan istiyorsun

Nasıl bir yardımda bulunalım? Erkek arkadaşın mukemmel biri nisanlanacaksiniz ama aklın hala öbürüne kayıyorsa aklını mı söküp atalım??

Back
X