yardım edin :(

ozlem3822

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2017
7
0
1
30
arkadaşlar lütfen bana yardım edin erkek arkadaşım beni artık umursamıyor biraz para kazanınca degişti beni begenmemeye başladı soruyorum hayatında başka biri mi var söyle bende yoluma bakayım diyorum ne var diyor ne yok diyor bu durum benim çok zoruma gidiyor benim ona iyi bir ders vermem lazım lütfen bana yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var

niye ders vermek için uğraşıyorsun

yol ver gitsin

O senden ayrılmadan sen ondan ayrıl en büyük ders o olur ona.
Şu hayatta en nefret ettiğim insanlar para bulunca g.....tü kalkanlardir tutarsız insanlara deginmiyorum bile.

haklısınız da bana yasattıkları yanına mı kalsın ben sadece benm ne yasadıgımı anlasın istiyorum

Anlamaz canım anlamaz boşuna yorarsın kendini. Niye onun bırakmasını bekliyorsun ki bu acıyı kendin kendine yaşatıyorsun farkında mısın uzatma bence.
haklısınız da bana yasattıkları yanına mı kalsın ben sadece benm ne yasadıgımı anlasın istiyorum

Bugun biriyle birlikte oldum. Bunu sana nasi yaptim bilmiorum. Sanırım uzun zamandır gelen bitmislik hissi yüzünden. Hoşçakal. Deyiver :)

bana yasattıkları yanına kalsın istemiyorum

off önemseme

sen ne kadar uzaklaşır kaçarsan o kadar değerli olursun

bırak başkasıyla takılıyosa takılsın bir kere şunu bilmelisin

bu adam daha sevgiliyken azıcık parada değişmiş

demekki bu adama hiçbir zaman güven olmaz

bir anlık boşlukta her şey yapabilir

eee böyle biriyle hayat mı geçer? hayır

ne güzel bunu daha çok yolun başındayken görmüşsün

böyle tiplere değer verme kendi değerinden olma

senin ona vereceğin en büyük ders kendini sevmen güvenmen iyi işler başarman olsun

yoluna bak tek erkek o değil yeryüzünde

ondan kat kat daha iyi insanlar var

olmasa yok derdi emin ol. var ki diyemiyor..
boşuna umut bağlama , kendini kandırma bitmiş sizin ilişki.
ben umut baglamıyorum çok sevdim ne yaptıysam begendiremedım kendımı şimdi bn onun canını yakmak istiyorum biraz bile olsa yasasın yasadıklarımı

Senden daha iyisini bulursam var - senden daha iyisini bulamazsam yok !demek istemiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…